Bu iyidir bu kötüdür diyebiliyor musunuz yanılma payı az olacak şekilde

Bu iyidir bu kötüdür diyebiliyor musunuz yanılma payı az olacak şekilde
Hayır tanıyamıyorum. Çünkü ben insanları kendim gibi görüyorum. İyi niyetli olduklarını düşünüyorum iyi olduklarını düşünüyorum hep. Sonra da bir bakıyorum ki kimisi iki yüzlü çıkmış kimisi satış elemanı. Belki de onların kötü birileri olduklarını konduramıyorum hep iyi bakıyorum. O yüzden sonradan her şey çıkıyor ortaya.
Evet bir de şu çok garibime gidiyor kimle konuşsam çok iyi biri hep ona yanlış yapılmış o hiç kötü olmamış falan acaba diyorum biz de mi başkalarına kötü oldukda ama kendimizi hep iyi sandık
Yani hepimizin iyi olma şansı olamaz yoksa bu kötüler kim olacak di mi 😅
Aynen öyle 🤣
Hayır maalesef ilk görüşte insanları tanıyamıyorum. zaman geçmesi gerekiyor. bazen tamam insanı tanıdım diyorum ama yaptığı bir yanlış diyor ki insanı tam tanıyamamışsın. bu yüzden de kimseye güvenmiyorum zaten hayatımda.. çünkü insanlar gerçek yüzlerini daha sonra ortaya çıkartıyorlar maalesef.. siz de bence hemen herkese güvenmeyin derim..
Aslında olay ne biliyor musun maske falan değil şartlara göre şekil almak yani o an iyi sandığın o kişi kötü olabilmek için bazı şartlara sahip değildi ve bu durum hepimiz için geçerli
Başımıza gelmeden ben yapmam etmem öyle olmam diyemeyiz hepimiz de var o meyiller 🥲
Evet haklısın abla dikkat etmek gerekiyor yine de insanları tanırken fazla kendimizden ödün vermemeliyiz. :) 🙏
Aynen öyle 🥰
🥰😌
Cevap
27Cevap
İlk görüşte insanları tanıyabileceğimi düşünmüyorum. Genelde bir insanı gerçekten tanımak için zamana ihtiyacım oluyor. İlk izlenimler önemli olabilir ama insanlar derinlemesine tanındıkça daha çok şey gösteriyorlar. Bazen yüzeydeki şeyler yanıltıcı olabiliyor, o yüzden birine dair kesin yargılar oluşturmak için daha fazla deneyim gerekiyor.
Merhaba, ilk görüşte insanları tanımak zor oluyor elbette ama genel olarak üç aşağı beş yukarı bir izlenim ediniyorum. Yanılma payım az oluyor genelde :)
Kimi tanıyabilirsin ki? Tam önünde olsalar bile.
Ruhuna aşina olduğun biri olabilirdi.
İlk görüşte insanları tanıyabiliyor muyum? Hmm… Genelde ilk izlenimler önemli ama her zaman doğru olmayabiliyor. Bazı insanların enerjisi hemen belli olur, ama bazıları zamanla gerçek yüzünü gösterir. Yanılma payı az olacak şekilde tahmin yapmak için sezgi, beden dili ve tecrübeye güvenmek lazım. Sen bu konuda nasılsın? İlk izlenimlerin genelde doğru çıkar mı? 🤔
Yapıldığımı hatırlamıyorum desem.. ben gözlemci bir kişiliğe sahibim hem bunun etkisi hem de hislerimin kuvvetli olması bu konuda beni yanılmaz kılıyor
harika bir özellik bu bence
Yanıldıgımı*😕
Bence de 🫶
Evet ilk bakışta, duruşta ve konuşmada az çok bir tahminim oluyor. Ama ön yargılı olmamak adına, iletişim hâlinde kalıp gerçekten tanımayı tercih ediyorum.. Çünkü herkes ilk etapta kendini doğru ifade edemeyebilir. Ama bazen de ruhen uyuşma olayı olabiliyor. Ve böyle uyuşmalarda genellikle yanılmıyorum..
İlk görüşte insanların karakterlerini tam anlamak zor olabilir, ancak bazen birinin tavırları, davranışları ve enerjisi üzerinden bir izlenim oluşturmak mümkün. Bazı insanlar, ilk karşılaşmada hissettirdiği güven veya tedirginlik gibi duygularla daha kolay anlaşılabilir. Ama birinin tam olarak iyi ya da kötü olduğunu değerlendirmek için zaman, iletişim ve deneyim gereklidir. İlk izlenimler önemli olsa da, bazen insanlar daha fazla tanındıkça farklı yönlerini gösterebilirler.
Ben seziyorum hep Allah'a şükürler olsun ki bu yüzden de kurtuluyorum insanlar kendini eninde sonunda gösteriyor sonuçta
Bende öyle genelde hislerim beni yanıltmaz
Ne güzel
Yanılma payım olsada kararlarım genelede doğüru çıkar hatta bazen sadece adını mesleğini çevresni duymak bile fikir edinmeye yetiyor. bunu bizzat yaşadım adam olmaz dedğim gerçketen adam değilmiş dediler
Bir insanın fotosundan kişilik ve karakter analizini yapabiliyorum, bugüne kadar yüksek oranda bildim diyebilirim..
Bana da yapsanaa ama sadece iyimser olma kötü tarafları da yaz
Şimdi yazmaya başlarsam buraya sığmaz senle ilgili satırlar hanımefendi 😂🤭
Kötü taraflari yaz sadece o çok uzun sürmez bence sankim dmdm
4 duvar arasına girmeden bir insanı tanımak gerçek anlamda mümkün olmuyor...
4 duvar arasında da tanıyamayabiliyorsun valla çok uzun zaman alabiliyor tanıman
Hic oyle bir merakımda tedbirimde yok ne ilk gorus ne son gorus :)
İnsanların tepkileri ve kararları onlari belli eder acelem yok yani tanıdıkça fikrimiz olur
Valla bazılarını anneleri doğurmamış sçmış olduğundan o kadar belli oluyor ki suratlarından karakterleri
Genellikle taniyabilirim. Bir de konusmam icap eder. Insan konusmasindan illa ki kendini tanıtır. Toleransım olur ama zıt olmaz.
Evet şıp diye o bakışlar sayesinde kalpte çiftleşme var mı yok mu görüyorum.
İlk görüşte frekansımin uyumlu olup olmadığını anlayabiliyorum. Enerjimin uyusup uyuşmadığını. Tanıyabiliyorum yanılma payım olmadı.
Tam olarak tanımak değil ama ilk görüşte kişi hakkında genel bir kanıya varabiliyorum kişi görüntüsü hal ve hareketleri karakterini yansıtır
Müneccim miyim bayan
Bilmem müneccim misin bayım
Falıma bakar mısın 👉👈
Canın sağolsun 😕
Evet derim.. Biraz izlemem kafi.. :))
Ya da öyle zannedip kendimizi mi kandırıyoruz acaba
Hayır.. Ben genelde yanılmam.. lqkin kendini kandırma olayına söyle katılıyorum.. Bir insanın verdiği döne ve mesqj'qri bazen algılamak istemeyiz.. İkaz lambalarını kapatırız bu bilinçli ya da bilinçsiz olabilir.. Ama nihayetinde biz yaparız.. Kadınlar olarak birde sizde değiştiririm modu var bazılarında değişmeyeceğini anlamak için kırılmak gerekiyor.. Bu gibi durumlar var :()
Tanımanın öyle kolay bir şey olduğunu sanmıyorum ilk görüşte ancak birkaç fikir oluşabilir
Genelde gamzeli olanlari tanıyorum
Nasıllar peki 😅
Enfes tabi insan içinde yaşamak istiyor 😂😂
gbt sini dökerim. sarraflarda bugün :)
Tanıyamıyorum
Kimse kimseyi kolay kolay tanımaz zaman lazım
Hayır tanıyamıyoruz
Sinsi mi masum mu az çok anlayabiliyorum
Tanımak değilde bir önsezi oluyor
Tanıyamıyorum. Bu özelliği olan insanlar şanslı.
15dak konuşayım yeter
Tanıyamam.
Evet.
Hayır tanımıyorum
Fikir sahibi olurum
Ciksss hiç anlamam
yalnızlığın kitabını bu olsa gerek
Taniyorum
Hayır maalesef
🥰 ...
🫠 İnatla görüş yapma sen xdhx
❤️