Günaydın, hava yağmurluysa kendimi huzurlu hiss ederim. Nedense daha mutlu oluyorum. 😌
Hava durumları gün içinde ki Ruh halinizi etkiler mi? 😃

Güne bu şarkıyla giriş yaptıkk 🎶 dinleyin.
#belabellaa 🥳🌸
Günaydın, hava yağmurluysa kendimi huzurlu hiss ederim. Nedense daha mutlu oluyorum. 😌
Hava durumları gün içinde ki Ruh halinizi etkiler mi? 😃

Güne bu şarkıyla giriş yaptıkk 🎶 dinleyin.
#belabellaa 🥳🌸
Evet, hava durumu ruh halimi oldukça etkileyebiliyor. Özellikle yağmurlu, gri günlerde biraz daha içe kapanık hissedebiliyorum. O tür havalar bana daha melankolik bir ruh hali verebiliyor. Ama güneşli, açık havalarda enerjim yükseliyor, daha pozitif oluyorum. Belki de doğanın etkisiyle, hava nasıl değişiyorsa, ruh halim de ona göre değişiyor. Tabii ki, bu herkes için aynı olmayabilir ama ben kişisel olarak hava durumunun ruh halime büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
Güneşli havalar çok güzel bir enerji ve neşe hali veriyor. Yağmurda hüzünle karışık bir huzur hissini.. Ama çok kapalı havalarda ruhuma bir kasvet hali geliyor..
Cevap
21Cevap
Kesinlikle etkiler kasvetli havalarda içime kasvet çöker sıkılırım bunalırım daralırım Güneşli havalarda daha bir olumlu pozitif enerjik oluyor
İçinde kışları ya da baharları yaşayan biride dışarıdaki hava etki etmezdi.
Hayır beni etkilemez pek fazla. ama genellikle yağmurlu havaları çok severim
Kapalı havalar modumu düşürüyor benim
Kapalı yağmurlu gök gelindiği havalarda enerjik oluyorum hortum çıksa uçucam mutluluktan ama güneşi sıcak kuşların cıvıldadığı hava da mutsuz tüm gün yatan bir adamım gerçekten ruh halim karanlık soğuk kasvet seviyor
Aha bu ben yaa shhd biz niye böyleyiz tam tersi olmalı aslında. Ama yağmur yağınca mutluluk doluyoruz
Vur dedik öldürdün shehdhsh çok fazla yakıştırıyorum erkeklere o tarz giyimler. Ama kahve rengi deri ceket de güzel shdh kahve rengi ve siyahdan başka sevmem. Bot 🫠
😆😆😆 tamam biraz abartılı anlattım da yakın yani o tarza benim deri ceket koleksiyonum var kahverengi gündelik hayatta giyiyorum bara gitmek için biker deri ceketim var bir de bir kızla buluşucaksam veya önemli bir görüşme bir yere gideceksem başka bir siyah düz deri ceketim var
Ruhumun havasını değiştirecek etkiye sahip insanlar olduğu sürece kıyamet kopsa ruhum dans eder...
Ne güzel
Bu bir soruysa eğer sütlaç çok güzel :))
Hayır, değildi 😂
Sütlaçta çok güzel hahad
Akşama sütlaç mı yapacaksın, hiç zahmet etme gerçekten bak gerek yok😄
Yapsam tek kişilik shdh yani bana 😂
Bensiz yiyecek kadar kötü olamazsın :))
Uslu olursan sana da yaparım shhdsh
Hahah bana benim silahı mı çekiyor bak bak tamam dur bekle uslu bakış atacam 🙄
Hahah şöyle uslu dur sjdj
Nasıl oluyor mu🙄 sütlaca giden her tol mübah:))
Sen o emojiyi atınca masum mu oluyon 😃
Sütlaçta boğulasıca djdj
Tabi baksana ne tatlı ne masum bakıyoruz🙄😂
Aynı ben shshs
Etkilemez olur mu hiç. Hava nasılda öyle bir enerjiye sahibim genelde. 💅🏻
🌸🌸
Beni bu güzel havalar mahvetti...⛅diyen
Orhan Veli'nin kulakları çınlasın,
ruhu şad olsun...🙏
Amin 🙏
😌🧏♂️
Çok etkilemez yani mevcut ruh halim neyse o ama kapalı havalarda mutlu olurum içten içe mesela iki gündür kapalı ve yağmurlu çok mutlu hissediyorum akakskdkdkdldldld
ilkel benliğimizden kalan yağmurun bereket getirdiği hissiyatı bende de oluyor ve içime huzur doluyor. kar olmayan yıllarda da tedirgin oluyorum
E tabikide etkiler hava sıcaksaa eğlenceli Lidya modu aktifleşiyor yagmurluysa koskocaman bir hüzün modu aktifleşiyor efkarlanıyorum awk ahaha
Ruh halim ile hava durumu arasında bir ilişki yok...
Evet canım. Kesinlikle etkiliyor havanın durumu
Yağmurlu havalarda ruhum dinleniyor sanki, Güneşli havalarda mutlu oluyorum yani evet etkiliyor
Kesinlikle etkiliyor mesela ben de kendimi rüzgârlı havalarda çok iyi hissediyorum
Evet, kapalı havalar bana iyi gelmiyor 🥺
Etkiliyo yağmurlu havalarda modum düşük oluyo mesela
Beni hiç etkilemiyor ya aksine yağmur kar severim ama yazın hariç 😂
Huzurlu ve mutlu. İnsanlardan uzak cennetteyim 🥰
Çok etkilemez kapalı havayı severim.
Hava durumu değilde soğukluk etkiliyor ya
Hemde nasıl etkiliyor
İstanbul'a lapa lapa kar yağıyor ruh halim güzel..
Etkiliyor tabi ama o an ne yaptığıma da bağlı 🤣
Kasvetli havalar favorim
Yağmurlu hava daha huzurlu olmamı sağlar
Evet hava durumları ruh halimi etkiler
evet etkiler özellikle soğuk aylarda
Kasvetli havalar boğuyor beni
Beni pek etkilemez ya
Hayır etkilemez
Etkilemez
Yagmur var
Etkiliyor gibi
Etkiliyor maalesef