Kibir ve egoyla hareket edenlerle, bilmiş gibi yapan cahillerle, mazluma zalim olanlarla, beni sürekli eleştiren ve enerjimi düşüren insanlarla vakit geçirmekten hoşlanmam.. Peki siz?

Kibir ve egoyla hareket edenlerle, bilmiş gibi yapan cahillerle, mazluma zalim olanlarla, beni sürekli eleştiren ve enerjimi düşüren insanlarla vakit geçirmekten hoşlanmam.. Peki siz?
Bazıları boş konuşuyor çok konuşuyor onlarla bir arada olunmuyor. Hayır bir de espri yaptıklarını zannediyorlar ya ona deli oluyorum. Kendi kendine gülüyorlar Kendi kendilerine konuşuyorlar. Benim orada kafamı şişti ile kalıyorum yani.
Vakit geçirmek mi? Yahu rica ediyorum, biraz insaf, biraz merhamet, azıcık duyarlılık! Bizim de bir hayatımız var, biz de bir insanız! Sizin uzaklaştığınız toksik şahıslar gelip bizi işimizden, gücümüzden alıkoyuyor. Bir durun, bir düşünün yani!
Bakın, en ciddi şekilde söylüyorum. Cidden. Bir kez daha cidden diyorum. Lütfen ama lütfen toksik arkadaşlarınızı, yakınlarınızı cami kapısına bırakır gibi getirip bizim kapımıza bırakmayınız. Yani bu ne ya? Hayat mı kurtaracağız, yoksa kendi hayatımıza mı kast edeceğiz, şaşırdık vallahi!
Allah rızası için şu toksik bireylerinizi, güzelce paketleyip toksik atık merkezlerine teslim ediniz. Çevreyi kirletmeyelim, insan sağlığı önemli. Bakın, geri dönüşüme falan da girmiyorlar, direkt imha edilmeleri lazım!
Lütfen ama lütfen, rica ediyorum. Biz sahipsiz kaldık burada!
Beni yoran insanlarla vakit geçirmekten hoşlanmam. Sürekli negatif olan, her şeyde bir sorun bulan, enerjimi aşağı çeken insanlarla aynı ortamda olmak istemem. Kendini geliştirmeyen, boş muhabbetlere takılıp duran, aşırı ego sahibi veya manipülatif insanlar da bana göre değil. Bir de güven vermeyen, ikiyüzlü davranan tiplerden uzak dururum. Sohbet ettiğim insanla kaliteli vakit geçirmek, fikir alışverişi yapmak ve samimiyet hissetmek isterim.
Sürekli ben derse, negatif olmayacak bir insan pozitif olmalı. İkiyüzlü insanlardan hele ki nefret ederim. İnsan dediğin kendini bilmeli. Kendini bilmeyen kişiler ile işim olmaz. Mesela egoist, bencil olmayacak, dürüst olacak, karakterli ve kişilik sahibi olacak. Bunlar yok ise sınıfta kalır.
Cevap
16Cevap
Enerji emicilerle, sürekli negatif takılan melankoliklerle
Sürekli oflayan puflayan, her şeyden şikayet eden, mod düşüren, olgun olmayan kişilerle vakit geçirmek istemem
Dedikoducu egolu kibirli kıskançlsr ile
cahillerle konuşmam bile hiç.
Başka insanları yargılayan ve dünyadaki tek gerçek onlarmış gibi hareketleri olan insanlara katlanamıyorum
Yavaş miy Miy enerji emen insanları hiç sevmem.. Sürekli demotive olan insanları sevmem.. Bencil ve kaba insanlardan kaçarım :))
Narsist, beni aşağı çeken, yalancı, cahil, sürekli cinsellik konuşan ve ne istediğini bilmeyen kişilerle vakit geçirmekten hoşlanmam.
Mazlumu ezmek yeni dünya düzeninde çok güzel görülüyor maalesef, kalbim çok yorgun
Uzun yazmama gerek kalmamış güzel özetlemişsin beni
Ben soguk ve egolu hadsiz insanlara taamul edemiorm
Enerjimi emen beni kötü hisstirenlerle olmaz
Ben hoşlandıklarimi yazayım. Beni ilgilendiren bu çünkü. Muhabbeti hem sevdiren hem öğreten, gönül ehli, zerre miktarı da olsa merhametten nasibini almış..
Bencil, kıskanç, benmerkezci ve otlakçı insanları sevmem. Onlarla vakit geçirmek istemem
Kibirli ve narsist insanı tespit ettikten sonra yan yana dahi gelmem kalanı değerlendiririm kendi adıma
Narsisizm kontrolcülük çok güzel kombo. Benim o 🙃
Saygısız adamı sevmem
Yalancı ve ikiyüzlü insanlar ile.
Cok konuşan Samimiyyetsiz insanı sömüren
Hoşlanmam kafa dengi olacak..
Hepsinden biraz olan insan görünümlü insanlar
Ay hepsi bütünüyle iş yerinde var
Aklı yoksa saniyemi onunla kaybedemem.
Kendisini ozellikle karsi cinse pazarlayanlar.
Benim gibi olmayan tüm insanlar
Evli olanlar uzak dursun dertleri bitmiyor
Negatif enerji yayan
Kendini beğenmiş
Enerji emiciler
Bencil ve narsist
Çok konuşan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?