Beni en çok motive eden şey geçmiş ve geleceğe takılmadan anda kalıp, ana ve kendi düşüncelerime odaklanmak oluyor. Ve görseldeki gibi diyorum kendime"Erteleme! Şimdi yap" Peki sizin motive sözünüz veya sebebiniz nedir?

Beni en çok motive eden şey geçmiş ve geleceğe takılmadan anda kalıp, ana ve kendi düşüncelerime odaklanmak oluyor. Ve görseldeki gibi diyorum kendime"Erteleme! Şimdi yap" Peki sizin motive sözünüz veya sebebiniz nedir?
Lisede üs çıkışlarından beri çalışıyorum ilk günden bugüne beni hep motive eden şeyler hayallerimdi hala da öyle başarılarımın temel nedeni olarak gördüğüm şeylerden biriside bu
Benim için hayatta en büyük motivasyon kaynağı, öğrenmek , Öğrenmek benim için sadece bilgi edinmek değil, aynı zamanda kendimi keşfetmek, dünyayı anlamak ve farklı bakış açıları kazanmaktır. Her yeni bilgi, beni daha donanımlı hale getiriyor ve problem çözme becerilerimi geliştiriyor. Öğrenmek, sadece okulda veya kitaplarda değil, hayattaki her deneyimden ders çıkarmakla da ilgilidir. İnsanlarla iletişim kurmak, farklı kültürleri tanımak, seyahat etmek, sanatla ilgilenmek gibi aktiviteler de öğrenme sürecinin bir parçasıdır.
Beni en çok motive eden şey, kendi gelişimimi görmek ve bir şeyleri başardığımı hissetmek. Bir hedef koyup ona adım adım yaklaşmak bana inanılmaz bir tatmin veriyor. Ayrıca, sevdiğim insanların desteği ve takdiri de beni motive eden şeylerden biri. Kendimi kanıtlamak, daha iyi bir versiyonuma ulaşmak ve hayatımda iz bırakmak benim için önemli.
Hiçbir motivem yok. Allah inancım ayakta tutuyor devam ediyorum. Dünyaya dair hiçbir hevesim yok.
Cevap
11Cevap
Ailem. Her zaman yanımda oluşları. Annem babam hiç bir zaman desteklerini esirgemediler sağolsunlar.
Yaşama tutkum; beni hep daha iyi, güzel, keyifli ve mutlu olabileceğim hâl ve duruma gelmek için oldukça motive ediyor..
En büyük motivasyon kaynağım Allah'ın vaadleri, sonra kız kardeşim ve yeni öğrendiğim her şey
Dün yaptıklarımın bugün olumlu etkilerini görmek için sabırsızlanırım
Kim ne derse desin doğrun dan şaşma
Hayatın kendisi
Kendi yalnızlığım
Bir şeyleri başarabilme ihtimali.
Erdiğanın hala makamında duruyor olabilmesi.
İşim ve yegenlerim 🥰
Motive edecek söz çok pratiğe döke bilmek önemli
Etmiyor
Çocuklarım
Sevgi, aşk.
Çay sigara yemek..
Allah inancı
Başarı, başarabilmek daha çok başarmak
Öğrenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?