Selaaam 🌸
Her şey gibi romantizm de kişiye göre şekillenebilir bir durum, senin için romantizm nedir?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selaaam 🌸
Her şey gibi romantizm de kişiye göre şekillenebilir bir durum, senin için romantizm nedir?

Romantizm benim için insan deneyiminin en güzel ve karmaşık yönlerinden biri Duyguların yoğunluğu tutkunun ateşi bağlılığın derinliği ve aşkın büyülü dünyası Tüm bunlar romantizmin benim için vazgeçilmez unsurları Romantizm sadece çiçekler mumlar ve romantik akşam yemeklerinden ibaret değil Benim için romantizm, iki insanın birbirine kalplerini açması, birbirlerinin en derin duygularını ve düşüncelerini paylaşması, birbirlerine destek olması ve birlikte büyümesidir. Romantizm, bazen küçük bir sürpriz, bazen içten bir bakış, bazen de sadece yan yana sessizce oturmaktır. Önemli olan, o anın değerini bilmek ve birlikte geçirilen her anın tadını çıkarmaktır. Romantizm, aşkın farklı aşamalarında farklı şekillerde kendini gösterir. İlk tanışmada heyecan ve merak, ilerleyen zamanlarda tutku ve bağlılık, uzun süreli ilişkilerde ise sevgi, saygı ve dostluk ön plana çıkar. Romantizm, sadece romantik ilişkilerde değil, arkadaşlık ve aile ilişkilerinde de önemlidir. Sevdiklerimize değer verdiğimizi göstermenin, onlara ne kadar önem verdiğimizi hissettirmenin bir yoludur.
Bir konuşmada “kişinin kendi irade ile kendi zararına olabilecek şeyleri yapmayı göze alması” şeklindeki tanımıyla aklımda kalmış zımbırtı. Modernizmin aklını seveyim.
bir anligina, cok kucuk bir olayda dahi olsa dusunulmus olmak bana cok romantik geliyor. ciceksepetine "hediye kutuları" yazip baskalarinin dusundugu ve bir araya getirdigi hediyelerin alinmasindansa "sen seversin diye dusundum" denmesi ve kucuk de olsa bisey alinmasi mesela. ben paketlemesi degisik seyleri cok severim, nerde yeni uretilmis ve daha once tadina bakmadigim bisey olsa alirim mesela. cocuk gibiyim bu konuda, paketlemesine süsüne bakip cok sacma seylere para veririm. eski sevgilim yine bu sekilde suslu bir pakete konmus, kurutulmus cilek almis marketten, 30 40 lira bisey. "paketlemesi senin ilgini ceker diye aldim" diyip vermisti bulustugumuzda. yaptigi en romantik seylerden birinin bu oldugunu dusunuyorum cunku dogru dusunmustu, markette gorsem kesin ilgimi cekerdi
Bu konuda güzel sözler paylaşmakla yetineceğim.
Mantık dünyayı açıklar, romantizmse ona anlam kazandırır.
Gerçek romantizm, hayatı olduğu gibi değil, olması gerektiği gibi görmektir.
Romantizm, aklın çizdiği sınırları duygularla aşmaktır.
Cevap
18Cevap
Yenilebilir bir şey mi 😅
Ahahdh öyle galiba
Evet ekmek arasında burger sosla
Romantizm öyle her yere süslenmesi hoş müzikler falan değil bence spontane gelişen ansızın olan sürprizler
Kesinlikle katılıyorum buna
Ya planlanmış şeyler sıradan geliyor önemsiz geliyor bana değer veren Bana özel bir şeyler yapmanı
Ben şöyle düşünüyorum spontane gelişen duygu aktarımlı anlar
Sevdiğin insanı düşünüp onun için önceden bir şeyler yapmak. Yani ondan önce hareket etmek.
Benim romantik biri olduğumu eşim ban şu sözlerle ifade etmiş ti.
'Senin benim hakkımda ne düşündüğünü hiç bir zaman merak etmedim, çünkü senin beni gerçekten sevdiğini hep hissettirdin romantik aşkım"
Tam olarak görseldeki kxjxj en güzel yemeği her şehirde farklı farklı yemek en güzel romantizm djkd aşkla yenen yemekten güzeli mi var yat ye kalk ye sjsjdj
O yok bende ya. Romantik anlarım hic bir heyecanı yok. Aşk zatem her haliyle romantizm dir. Her dokumus, her bakis. Bir masa kurmak, bir cicek almak tamamen güvensiz iliskilerin avuntusu
Bir ayran bir nohutlu pilav bir altin bilezik bir pasta bir yakisikli Adam bir romantik sarki
Hepsi bir tane cok degil
En karanlık köşeden bile parlak bir gül yeşertebilme yeteneği. Hayata ve insanlara güzel bakabilmek
Romantizm benim içim, hislerin kelimelerden önce anlaşılmasıdır. Küçük sürprizler, derin sohbetler ve en sıradan anları bile özel kılabilmektir.
Verilen değerin gösterilmesi
Ama nasıl gösterilmesi işte?
Bunlar çok hoş hareketler gerçekten 😂😂
Benim için romantzim, sevgilimin gözlerime bakarak ona güzel sözler söylemektir jjdjd
Random inandırıcılığı arttırdı ajsjfj
Allah razı olsun jsjskk
Hissettirsin yeter ya jdmxkd çok sevince romantizm geliyor benceeee şapşiklik mood on jdndjdn
Romantizm her özel günü hatırlamaktır benim için
gereksiz şeyler altı üstü bi sevişilecek ne gerek var o kadar tantanaya
Sevdiğim insanlarla bir birimizi zorbalamak 😂, 10 numara romantizim shhdjs
Kendi ellerimle yemek yapıp evi gül yapraklari ile süsleyip hazırlamak
Fantastik fütürizm içermeli çiçeğim 😂
Biraz baharat da olsun sjdjjf
Bilmiyorum ne yalan söyliyeyim (gülümsedim)
Hahahsh neye gülümsedin peki?
Hayalindekine romantiklikler yapmıyor musun sen? Ayıp ama ajdkfkf
Hahahsh tamam tamam kimseye çaktırmıyoruz onu 😂😂
Peki nasıl öğrenmeyi planlıyorsun 😂
Aşırı ilgiden gidiyorlar 🤣
romantizm koca bir saçmalıktır😂
Sevgi sözcükleri iltifat gibi şeyler
Çok şey var en iyisi susmak 🤣
Alkol, Netflix, avrat üçlüsü
Karşında ki insanın ruhuna hitap etmek
Doğal sıcak ve samimi yaklaşım demek benim için
Yoktur