Bir ara kendime acaba akrep sokturup sonra pan zehiri kullanmak nasıl bir şeydir diye düşünmüştüm 🤣 tabi profesörler tarafından denetimli bir şekilde nsnddnf tamaam kötü bir fikirdi😂sizin fikirleriniz daha çılgındır eminimm.
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı.
En uçuk adrenalin bence, hayatta kalma dürtüsünü tetikleyen deneyimlerdir. Mesela serbest düşüş yaparak paraşütle atlamak ya da ekstrem sporlar gibi şeyler. O anki korku ve heyecan karışımı, vücutta bir anda büyük bir enerji yaratıyor. Herkesin sınırları farklı olsa da, bir şeyin sizi gerçekten korkutup aynı zamanda heyecanlandırması, bence gerçek adrenalin deneyimidir.
Bana göre en uçuk adrenalin, kontrolün tamamen sende olmadığı ama yine de bilinçli olarak içine atladığın anlarda yaşanır. Mesela serbest düşüş yaparken birkaç saniyeliğine tamamen yerçekimine teslim olmak, köpekbalıklarıyla kafessiz dalış yapmak ya da aktif bir yanardağa mümkün olduğunca yaklaşmak… Ama en çılgını, bence duygusal risk almak. Mesela, seni darmadağın edebilecek birine kalbini açmak. Çünkü fiziksel maceralardan yara alsan bile iyileşirsin, ama duygusal darbelerin izi kalabilir. İşte asıl adrenalin bu!
“Bana göre en uçuk adrenalin, bilinmeze doğru atılan cesur bir adımdır. Bir uçurumun kenarında durup rüzgarın yüzünü yalaması, kalbinin deli gibi çarpmasıyla Yeter