Bunu herhangi bir amaç için yazmıyorum, sadece artık rahatsız oluyorum ve gerçekten dayanamiyorum!
Ben, çok kalabalık ortam, gürültü ya da fazla parlak ışıklı ortamları sevmeyen biriyim, ama çok fazla insanları analiz eden bir insanım, genelde insanların hareketlerinden bile onların bazı amaçlarını hissediyorum bir süre sonra bazı şeyler yük haline geliyor ve piskolojik olarak yorgun ve bitkin hissediyorum. Asıl konu ben asla şatafatlı giyinen biri değilim hatta çok sade giyinen bir insanım, sessizim ve kendi halimde biriyim, genelde birileri ile takılma gereği duymam, yanlızlığı ihtiyaç olarak göruyorum, etrafta o kadar dikkat çekmemek için çabalıyorum ama neden yine merkez de ben oluyorum? Neden insanlar bana bakıyor? Neden gittiğim yerde yine ön planda ben oluyorum? Niye insanlar, farklıymışım gibi bana ayrıcalık tanıyorlar.( Ve o kadar çevrede kötü ve rahatsız eden insan var ki artık her şey normal gibi geliyor ve duygusal anlamda duygusuz hissediyorum, yani bir insan bir olay olunca tepki verir benim ise beynim duruyor yani sanki hiç bir şey olamamış gibi, sakin bir şekilde yoluma devam ediyorum...)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belkide çok ürkek çekingen birisin bazı kişilere kolay lokma gibi görünüyorsun
Tam tersi birileri bana yaklaşmaya çekiniyor, herkesle normal konuşurlarken bana gelince duraksiyorlar, aslında sessizlik ve sakinlik benim kişiliğim ve en kötü olayda bile sakin kalıyorum ama bu sefer bir şeyleri sorguluyorum, «bu normal mi?»
İnsanlar bana bakiyorlar ama asla yaklasmiyorlar ya da rahatsız etmek isteyenler grup halinde hareket ediyorlar, tek kaldıklarında yine çekingen oluyorlar
Öyleyse fazla saldırgan bir yapın var çekindiklerine göre
Sakin bir insan nasıl saldırgan olabilir ki? Ben duygusal zekası yüksek bir insanım eğer benimle konuşan bir kız olursa çok fazla duygusal anlamda yardım ve sadık olurum ama kendi duygusal dunyamı ya da sıkıntılarımı yansıtmam. Benimle konuşan kişiler beni çok sever ama diğer kişiler sadece bakinmakla yetiniyor, ama insanların bakışları rahatsız ediyor.. Baska bir durumda , normal bir şekilde kendi halimde tramvaya biniyorum, kim ne olduğu belirsiz kişiler niye bana bakıyor ya da bazıları çok gülüyor ve ses yapiyorken, o an çekingen olup susuyorlar ve ortama bir ağırlık çöküyor, suskunluk
Acaba yine bana bakıyorlar diye öfkeleniyor olabilir misin veya gerçekten çok güzel bir kadınsan taciz amaçlı veya beğendikleri için de bakıyor olabilirler en güzeli kendini merkeze al kimseye odaklanma
Aslında sıradan bir insan gibi hissediyorum ama toplumda farklılaşmış...
Normalde toplumun standart ve normlarına da uymam, ama farklı hissediyorum her ne kadar bir şeyleri umursamıyormuşum gibi, çevreme yansıtsam da; sanırım psikolojik olarak beynim artık kendini stop ediyor gibi, duygularımı hissetmiyorum ve çok fazla düşünen ama ne düşündüğünü bilmeyen bir insan gibiyim...
yansitmasam da; *
Belkide biraz dinlenmen gerekiyordur çünkü bazen fazla düşünmek insanı hasta ediyor
Doğru söylüyorsun, aslında bunun farkındayım ama otomatikmen beynim analiz ediyor, durduramıyorum. Neyse bu olay çok garip ve katmanlı bir durum ama tavsiyelerin ve anlayışın için teşekkür ederim 🙏
Rica ederim ve belkide sen kendini bulamadın herkes bişey yaparak deşaj oluyor sen ne ile olursun bunu bulsan belkide iyi gelir örneğin ben bahçe işleri yaparken çok huzurlu oluyorum ve ćok uzattım kusuruma bakma hoşçakal
Yok sorun değil, istediğin gibi yorum yapabilirsin , bende düzgünce cevaplarım)
Tabi müzikle uğraşıyorum ya da kısa kısa edebi yazılar ya da hikayeler yazıyorum, zaten ben kendimi konuşarak değilde yazarak daha iyi ifade edebiliyorum ama bu kafa dağıtmak için yapıştırıyor beni ))
Yatıştırıyor*
Ozamanlar anlamazdim ilgi sevgi zannederdim meyer başka şey icinmiş güzel kızsın falan
İşte insanları bu yüzden fazla analiz ediyorum ve fazla yakın davranmıyorum.
Bazı amaçlar vardır insanı yolundan saptırır...🥀
O yaşda saf oluyorsan bişey anlamıyorsun
Aynı yaşlar, aynı bilinci taşımaz. Farkındalık gerektirir, zamanı tanımak ))
Ya neden 23 25 yaşinda erkek 13 14 kizla ters ilişki peşinde gitsin kendi yaşinda olanls
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!