Benim yok sabahta evdeyim öğlen de akşamda 😅🤪
Günaydın günaydın günaydın d🌺❣️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim yok sabahta evdeyim öğlen de akşamda 😅🤪
Günaydın günaydın günaydın d🌺❣️
Şu anda yatıyorum dinleniyorum akşam 7.00'de işbaşı tekrar. Benim planım iş yerinde oldukça bu şekilde sürekli çalışma şeklinde devam ediyor. Haftaya Ankara 'ya gideceğim o zaman gezme var tabii ki.
@fesfs orası neresi gideyim o zaman 😂
@fesfs gördüm 😅
Bilmiyorlar ki fotoğraftakinin sen olmadığını. Elinde cadı süpürgesi ile gezdiğini bilseler hiç bulaşmazlar 🤣
@fesfs ahahaha Allah'ım ya 🤣
Ooo tabi canım planlarımız olmaz mı?
Çok renkli bir pazar geçireceğiz bugün.
Bak mesela şu an oturma odasındayım
Kanepeye uzanmış telefonu kurcalıyorum.
Birazdan salona geçeceğim televizyonu açacağım.
Muhtemelen magazin programları vardır.
Kimin eli kimin neresinde onları izleyeceğim
Çok merak ediyorduk ya hani toplum olarak
Neyse
Sonra da mutfağa gidip kendime kahvaltılık bir şeyler hazırlarım muhtemelen.
İnşallah evde sucuk kalmıştır.
Evet domates de varsa kendime sucuklu menemen yapacağım.
Nasıl bir Pazar mozaiği ama?
😉
Hahaha
Güünaydıın 😻😂
https://www.youtube.com/embed/Pi9jfNrAPVkUğur böceğimm 💓
Teşekkürler abyam 💞😎
Hava harika burada biraz gezicem bende ☺
Cevap
108Cevap
şu an için bir planım yok tüm gün uyumuşum yeni uyandım gece. sabaha kadar sitede takılırım sonra biraz spor yaparım ondan sonra da gün için de gezebilirim belki ya da canım sıkılırsa yine sitede takılabilirim.
Pazar günü maçtaydım görevli olarak. O yüzden genellikle planlarım, işimle ilgili oluyor. Maçlar veya görevler dışında dinlenmek için vakit ayırmayı seviyorum.
Oyun oynamak ve çok sevdiğim birileriyle konuşmak
Sabah namazından sonra uyumayıp Evrad-ı Şerif okumak, kahvaltı yaparken Yedi Güzel Adam'ı izlemek, her namazdan sonra Kur'an-ı Kerim ve meâlini okumak, en az 50 sayfa kitap okuyup günü kapatmak duasıyla pazar planı yapılmıştır 🤲
Uzun ve derin bir uykudan sonra, ailemle, ve yeğenlerimle uzun ve keyifli bir kahvaltı yaptım. Sonrasında yakın arkadaşlarımla sahil kenarında sohbet eşliğinde kahve keyfi yaptık. Ve ardından tek başına yürüyüşe başladım. Az sonra da kitapçılari gezeceğim..
Az sonra hazırlanıp çıkacağım.. Hava soğuk olunca dün evdeydim ama artık hava almak istiyorum.. 😂😂
Günaydın sabah 5-6 gibi erkenden gittiğim yerler var " eski eşya muza ideleri" ve Pit pazarların da Hazine arar bulurum. Peh ne hazineler buldum bir bilsen
Bazı konularda koleksiyonlar yapıyorum Sağlık, Kitap, Fotoğraf makineler, Müzik plakları, Müzik enstrümanlar, Müzik setleri falan gibi
Bugün 1900 yılların başların dan kalma Tansiyon aleti buldum tam ve eksiksiz sıfır gibi 100₺ yakın aldım... gerçek değeri 1000 katı gibi çok çok daha değerli bence,
Sonra ben müzik ile ilgilendiğim için Gibson marka orijinal bir Elektro gitar aldım tam takım 1200₺
Marantz, Pioneer, Sony, aiwa, DEC ler playerler, hoparlörler, mikrofon, kulaklık Püüü 4-5000₺ ye 250-300,000₺ üzerinde dir
Günaydın.. Var maalesef.. Bilet almışlar zorla maça gidiyorum.. Emri vaki sevmem aslında ama yapacak bir şey yok :))
Halbuki aşk ilişkilerinden cinsel yaşama kadar çok renkli konularda fenomensin. Büyük bir tezat gördüm.
Amaaaan nerde olcaz. Dışarda bi çay içsen 30 lira. Düzgün bi yemek yiyim desen 500 lira. Oturun evinizde temizlik ve kişisel bakım yapın😄
Gül sen gül. Antep ucuz tabi. Bedava yiyip içiyorsunuz😊
Evi temizledim, akşama bir ciğer yapacağım.
Her işimi kendim görmek zorundayım. O yuzden bize tatil matil yok.
Gerçi eşim olsa ayağımı gerip yatmak yerine onada yardim ederdim.
Benim dna da yatmak yok.
Valla beş dakika yerimde duramam. Anneden geçen mitekondri nükleer reaktör gibi benim sanırım.
Bugün nöbet dışında bi programım yok maalesef
Ben de sabah ta öğlen de akşam da evdeyim😄 mesaj kutum açık ama 😄
Günaydınnnn 🌺 Bende anca kahvaltımı yapıcam sonra akşama kadar evde takılırım 😃
Pazar planı
Erkekler ye iç gez toz
Kadınlar ye iç topla sil süpür yıka pakla, kalırsa zaman dışarı çık.
Hayırlı akşamlar dinlenme bakım keyif derken geçti cano haa haa🤭✌️❣️🌺
Vardı iptal etmek durumunda kaldım... Az mutsuzum bdnfkd
Erciyes teyim kankaaa sizde gelin kayıyoruz 😂😂😂😍😍😍 hava soğuk amaa ortam sicak
Teşekkürler hangi sehirdesiniz😅
Günaydın şu an sucuklu menemen yapmakla meşgulum buyrun gelin
Yok canım babamla birlikte kahvaltı yaptık ben de burada oturup soru cevaplayarak puan kazanmaya çalışıyorum ama kural dışı paylaşımlar bulmak çok zor moderatörler aktif olduğu için bize zaman kalmıyor maalesef
Bendede senle aynı durum gene evdeyim yine evdeyim hep evdeyim😅
Teşekkür ederim cansın ❣️❣️🥰
Hayır, yok.
Yarın hastane yolculuğum var, onun dışında bir planım yok.
Teşekkür ederim ablam. 🥰😘
Ayy planım olmaz mii 3 litre su içmem lazım 4 ders tekrarı yapıcam kitao ve kozmetik alışverisi yapıp , everything shower alıcam , bakım maskesi yapıp kaşlarımı ve kırıklarimı aldırıp perçem kestiricem
Güzel bir cumartesi gecesi sonrası pazar kahvaltısı ve tembellik.. pazartesiye ancak koltukta battaniyeyle uzanarak girilir.. nasılı önemli tabi
Sadece finansal çalışmam var olursa arkadaşlarla buluşucağız. Belki mezar ziyareti de olabilir.
Erken kalktım dükkana gittim malzemeler gelcekti o işleri halletin geldim pek dışarı çıkmam akşam gorevi gitcem yani pazar farkı yok bende yoğun devam
Var. Hemde çok 14 yaşında ki kedimi ve kızını yeni taşındığım yere taşımak veterinerden malzemeler almak bir kaç eşya tamamlamak vs vs biraz da stres 😥
Kahvaltı yapıyoruz annem bizde bebeğim, var yardımcı oluyor birazdan eşim abimlere bırakıcak eve gel yemek yap, böyle
İstanbul Pendik tarafındayım akraba arkadaş ziyaretindeyim
Pazar olduğu için birazdan gidip taze yeşillik alırım vs 😊
Bitirebilirsem üşenmeyip de örgüyü bitirmek gibi bir planım var Büyük ihtimal üşenirim zaten
Pazar kahvaltısı akşama kadar dinlenme sonra maç keyfi😂😂
Eğer arkadaşım gelirse onun arabasının aküsünü değiştircem. Gelmezse bi planım yok
Beykoz sosyal tesisleri 😀bu haftasonuda gidicem inşllah
Taziyeyle geçti çocuklarla uğraş dur ödev yaptır falan fistan
Dün arkadaşlarlaydım
Bugünde başka arkadaşlarlaydım
Bu hafta sonu iyi sardı çok şükür
Evdeydim. Biraz derledim topladım yemek yaptım dinlendim derken gün bitti.
Aynı şekilde bende öyleyim imsak sabah öğlen ikindi akşam yatsı vakti dahi geldi girdi hala evdeyim
Öyle ama şimdi napim yalan mı yani canım öylemiş söyliyim 😄Napıyosun nasılsın nerde oturuyorsun
Bu gece eğlenmeye çıkıcam. Ramazan öncesi son eğlenceler 😅
ablam kahvaltıya çağırdı marketten geldim eve biraz yiğenimle oynadım bu gün maçta yokmuş..
Yeni kalktım, yemek yiyip etrafı topladıktan sonra dizi falan izleyip oyun oynayacağım
Yapacak tek şeyim. Kitap okumak, PUBG oynamak, film izlemek.(
Bende evdeyim hava soğuk dışarıda üşümekten sıcacık evimizde oturmak güzel
Yok bir planım çünkü hayalimdeki gibi bir kız arkadaşım yok
Odamın şeklini değiştireceğim birazdan iş başlayacak hahaha
evden dışarı atacağım kendimi ama şu koltuktan bir kalkabilsem önce😅
Dünden yorgunum yatacağım benimki gelirse 👹👹👹 yine yorulacagim ama olsun
İşim var bir sunum hazırlayacağım. Onun stresi var üstümde
Gün için plan plan yapmadan hayatin akışında zaman geçecektir.
Dısari cikip aval aval gezmekle koltuga kıcimi yapistirip film izlemek arasindayim
şu an icin ikinci secenekte eylemi gerceklestiriyorum ilerleyen saatlerde her an birinci secenege gecebilirim
Kızlar ben birisine tutuldum ilk görüşte aşık oldum... Ve tesadüfen iki kez karşılaştık adam bekçi onu nasıl tekrar bulabilirim.. adını falan öğrenebilirim ama uzun uzun baktı banaa
Evet greve gidiyoruz artık koltuğa yapışıp tv moduna geçicez.
Günaydin bende köydeyim hafta sonları doğal ortam kafamı dinliyorum yarın mesai var malum... dinlenmek lazim
Annem kelle paça yapıcak dkdkdk
Gel sende bize seviyorsan
Timamm dkkdkd
Günaydınnn ben bugün çalışma masam ve sandalyemle bütünleştim maalesef, tez yazmaktan. Arada kendimi atıyorum yatağa yine de Ama klasik pazar yine evdeyiim iyi pazarlar
Hayır bir planım yok. Evdeyim.
@Mustafa_R yağmur da yağıyor pencereden izliyorum 😊
@Mustafa_R İstanbul ♥️
Günaydın bende çalışıyorum
Teşekkürler canısı
Yine sınava gidicem😬
Teşekkürlerr🫶🏻
Ata AÖF mu 🤔😄
@Melisaaşkk evet başıma bela ettim kurtulamıyorum da😅
Açıktan okumak kolaylıkla beraber zorluktur☝️ walla normal okunsa daha çabuk biter jsjshshshhs
Hangi bölüm 🤔
Ya normalde okuyorum sorun o ikisi aynı anda.
Tıbbi sekreterlik
Bende ordan mezun oldum ehehhehehe hangi derslerin var şimdi
Çıkmış sınav sorusu çok soruyorlar
Anatomi, halkla ilişkilere girdim dün bu günde ing var muaf olmam gerekirken saçma sapan iş yapıyorlar. 1. sınıfım daha
Hastalıklar bilgisi dersini gördükten sonra anatomiye sukrediceksin lanet bir ders jsjsjsjsj
Sana tavsiyem bol çıkmış sınav sorusu çöz
Birde hemen hemen her üniteden 2'şer tane soruyorlar hepsini çalışamacaksan bile 3 ünite çalış gerisi çıkmış sınav sorusundan gelir Hayli hayli 🌺
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim 🫶🏻✨
Ne demek rica ederim 🌺
Kahvaltıya sana gelmek
Misafir perverlik nerde
Nolmuş bende gelsem
Allabene gidip kebap yenilmeyecek bi pazar daha
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?