Hayır, tek derdim pek çok yürekte yer etmek değil. Benim için önemli olan, doğru insanlar üzerinde kalıcı ve samimi bir etki bırakabilmek. Herkese hitap etmeye çalışmak yerine, beni gerçekten anlayan ve değer veren insanlarla bağ kurmayı tercih ederim. Nicelikten çok nitelik benim için önemli. Birkaç kişinin yüreğinde sağlam bir yer edinmek, yüzlerce insanın hayatında yüzeysel bir yerden çok daha anlamlıdır. Önemli olan sayılar değil, kurulan bağların gerçekliği.
sanırım biraz öyle. Fazla ve samimi gönüllerde yer etmek. Herkese uzak ya da yakından kendimden bahsettirmek, iyi biri dedirtebilmek. normalde âlem umrumda değildir ama, biriyle az çok sohbetim oluyosa oraya buraya gidip eğleniyorsam bi gün yolumuz ayrıldığında beni iyi diye hatırlaması benim için çok önemli doğrusu. Ekstra çabalamam ona yaranmak için hatta yeri gelir küfreder tekmeyi basarım ama aksi takdirde, önemli.
Öyle bir derdim olmadı hiç, sadece samimi, dürüst bulup seveceğim veya sevdiğim insanın yanımda olması ve yüreğime alıp yüreğe girmek olabilir o da olmazsa olmaz sağlık olsun.(Konu aşk değil dostluk veya arkadaşlık )
Pek çok yürekte değil, samimi ve doğru yüreklerde yer etmek niyetim.. O güzel yüreklere rastlayip yoldaş olmak.. Bedensel ve kalıplara bağlı kalmayan, yürekleriyle ve ruhlariyla bakanlara hitap etmek benim derdim..
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlıyorum, samimi ve doğru yürek kaldï mı üstadım.
Ölmedi ölse bende mezarımda olurdum eşim kah pe devletin rapor kagidi biriktirme bir gün yenileyecegi şeyi keyfi uğruna tek çaresi beni bırakmak oldu Bebekliginden beri ilacta kullanır Raporu çıkmadığı için Askere gitmemek için 3 aylığına uniyi gitti Herseyi benim yanımda tenimizde yasayamadi O 3 ay gelse bile kırık kalbim huznum olacak Koruyamadim kalbimi insan boklarindan Kurtaramadim onu Tek çaresi gitmek oldu 💔
Beni anlayan tek kisisin biliyormusun💔 İnsan bokları ölü mahluk AP tallar diyorlar ki bana Böyle daha iyi oldu 3 ay ne ki çabuk geçer en iyisi böyle birbirinizi daha çok özler seversiniz sizin için daha iyi oldu orada bitirir duzeni koyar daha çok beraber olursunuz Lanetler ettim onlara kendi boklugunda bogulmus ucube insanlar Eşim benim atan kalbim bu çok ağır herseyi benimle yasayabilirdi iş okuma ne varsa ama tek çaresi beni bırakmak oldu kendimi suçlu hissediyorum hemde ozlemden ölüyorum 💔