Kişilik & Karakter Yaz insanı mısın yoksa kış insanı mı? morsaclihuriyeee Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kışı çocukken çok severdim şimdi hiç aram iyi değil peki ya sizin mevsiminiz hangisi? Güncellemeler1 yıl Güncelleme Yaz insanı mısın yoksa kış insanı mı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yalnızlarınaşkgelini Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kışı küçüklüğümden beri hep sevmisimdir ama artık kıştan nefret ediyorum en tiksindiğim ayda ocak Şubat 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl arkadaşlar öncelikle insan mısınız dkxk 1 2 Yorumla morsaclihuriyeee 1 yıl Yok maymundan geldik abi mdkxxk Yorumla ax2akrep 1 yıl aynen bilim ona işaret ediyoe Yorumla
kkuuccukomr3542 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eylül doğumlu olduğumdan olsa gerek, tam bir Sonbahar insanıyım. 😁 0 0 Yorumla
NecatiG Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ben kış kesinlikle yazın alerjim artıyor çekilmez mevsim benim için yaz 0 0 Yorumla
Perperuçkalar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Yaz insanıyım dışarısı cıvıl cıvıl ve sıcak 0 0 Yorumla
tukenmisIiksendromu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 yıl kis>sonbahar>ilkbahar>>>yaz bana gore 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. ikisi de değilim 0 0 Yorumla
samsam06 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl En güzeli bahar ilk ve son ikiside çok güzel 0 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. Kesinlikle yaz 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Yazzzz 0 0 Yorumla
busebuse5 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 473 cevap paylaştı. yaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kışı küçüklüğümden beri hep sevmisimdir ama artık kıştan nefret ediyorum en tiksindiğim ayda ocak Şubat
arkadaşlar öncelikle insan mısınız dkxk
Yok maymundan geldik abi mdkxxk
aynen bilim ona işaret ediyoe
Eylül doğumlu olduğumdan olsa gerek, tam bir Sonbahar insanıyım. 😁
Ben kış kesinlikle yazın alerjim artıyor çekilmez mevsim benim için yaz
Yaz insanıyım dışarısı cıvıl cıvıl ve sıcak
kis>sonbahar>ilkbahar>>>yaz bana gore
ikisi de değilim
En güzeli bahar ilk ve son ikiside çok güzel
Ben ilkbahar insanıyım
Kesinlikle yaz
Kesinlikle kış