Evet bazen az daha kafamızı kayb ediyoruz☹️, o anlar için size nasıl bir ortam lazım ki enerjiniz yerine gelsin?
Rakı masası, arkadaş ortamı, aile ile sohbet, yalnızlık bla bla

#belabella hahas
Evet bazen az daha kafamızı kayb ediyoruz☹️, o anlar için size nasıl bir ortam lazım ki enerjiniz yerine gelsin?
Rakı masası, arkadaş ortamı, aile ile sohbet, yalnızlık bla bla

#belabella hahas
Enerjiyi yakalamak için matah bir şeye de ihtiyacım yok aslında.
Yüksek tempolu şarkı dinlediğimde bile gerekli enerjiyi yakalayabiliyorum. Bir süre beni o şekilde tutar.
Sanıyorum, sadece kendime ufak çaplı şeylerle zihnime ufak çaplı ara verebilirim.
Kafam saçılmış nar gibi dağınık, çok toplamayıp öyle kalsın diyorum genelde.
Sen ben gezmek bide yemek tamamdır
Oh oh miss tam bizzikoluk shdh
Bazen kafamı toparlamak için tamamen yalnız kalmam lazım. Sessiz bir ortam, belki hafif bir yağmur sesi ya da loş bir ışıkta oturmak bana iyi gelir. Telefonun ulaşamayacağı bir köşe, biraz düşünce ve biraz da iç huzur. Ama bazen de tam tersi, beni anlayacak biriyle konuşmak, dertleşmek daha iyi gelebilir. O anki ruh halime bağlı işte.
İnsanların olmadığı bir yer lazım mesela Mars ya da Venüs 💅🏻
Keşke dünyada da öyle bir yer olsa ☹️
İnsanlar zalım zalımm 🥹
Hele ki erkek olanları 😒😒
youtube.com/shorts/niE7OPKFRcU?si=P3SQe-udHgpHSWyc
Deme deme ya 😒
Cevap
17Cevap
Bilmiyorum hazreti kim varsa bir yardim etse çok iyi olur bu kafa zor toplar
Bu işin sonu nanay diyorsun yani 😂
Valla nanay
Tabi ki de yalnız kalmaya ihtiyaç duyarım. kimseyle konuşmadan kendi kendime zaman geçirmek sigara içmek şarkı dinlemek bunlar iyi geliyor bana.
Kafamı toparlamak için en güzeli yalnız kalmak oluyor.. Şarkılar eşliğinde uzun uzun yürümek, ağaçların arasından derin derin nefes alarak geçmek, sahil kenarında dalgaları seyre dalıp kalbinden şiirler yazmak, bir çayın deminde, bir kahvenin acılığında, bir çikolatanın tatlılığında hem ağzının hem ruhunun lezzetlenmesi, ve bir çocuğun tebessümüne, bir kedinin mırıltisina kendini verip huzur bulmak...
Borcsuz harcsız su kenarında kimsenin olmadıgı ahşap bir ev sandalıma binip oltamı atıp balıklarımı tutarken yanlızlıhın ve sessiz ligin verdiği huzurla kafamı toplarım
Oh ohh miss 😄
Kafamı toparlamak için genelde sakin ve huzurlu bir ortam lazım. Bazen yalnız başıma sahilde oturup dalgaların sesini dinlemek, bazen de sevdiğim bir dostla derin bir sohbet yeter. Ama itiraf edeyim, bazı dertler rakı masasında dostlarla paylaşıldığında hafifler. Önemli olan, kalbini anlayan bir ortamda olmak. Çünkü bazen bir sessizlik, bazen de bir dost sesi ilaç gibidir.
Yol yapmam lazım hemdeen acilinden.. Arkadaşlarla bir yola gitmem gerekiyor.. Kandırırsam ayarlarlicam hafta sonu deia kenarına kaçalım yol yapalım vs vs :))
Kafam dolduysa mutlaka çevresel faktörlerdir o sebeple yalnızlığı tercih ederdim. Yalnızken daha çok odaklanabilirdim yapacaklarıma.
Kafamın sardigi biriyle kakara kikiri bugun yaptigim gibi acayip iyi geliyor
Sadece anlık yurrdışına çıkma kararı alabileceğim ve uygulayacak bi dost
şu an ki durumum ortamam güzel başka ortama grrek duymuyorum
Biraz sessiz sakin kalınca insan daha mantıklı düşünebiliyor...
arkadaşlardan birinin evinde birlikte yaptığımız yemekleri yemek
1 tane kum torbasi 1 tane de kiz lazim bitti gitti jsjjd
Toparlamaya başlıyorum zaten
Bazen seni onun fake'i sanıyorum sonra yok ya gerçek diyorum şaşırıyorum. Bu kadar sevilsem yeterdi bana 🙁
Sürekli hesap değiştirmemin sebebi birkaç pembeli var beni linçliyorlar beyefendinin hayranları çok ama yanlış adresteler o şu an sevgilisi ile gününü gün ediyor ondan bana ne sadece onun için mutluluklar diliyorum artık bugüne kadar kimsenin kötülüğünü hiç sevmedim bundan sonra da istemem
Bu kafa artık toparlanmaz
Yaa dhdhhd dobarlann hemen aa
Yok yok siz devam edin
☹️☹️
Sessiz latife dolu bir orman
Huzurlu sessiz sakin bir yer tam benlik
Alışveriş ve kafa dengi insan.
Kimse olmayan, sessiz bir ortam
Kahveli dedikodulu ve tarotlu🔮
Bir köyevinde bir ömür yaşam
Raki masasi iyi giderdi😀
Kamp yapmalık bir doğa ile iç içe bir mekan
Bazen yalnızlık bazen kız kıza vakit geçirmek
Eğlenceli mekan, bowling kalabalık olacak ama ya da gezmek
Delilerle birlikte bi konsey istiyom
Sessiz sakin kimsesiz bir ortam yeter
Rakı sevmem ben. Yüksek müzik olabilir.))
Sessizlik lazım
Güneş kum sahil bira aşk
Normal kafe ortamı
Sessiz bir ortam
Tek başıma olmam yeter li biraz alkol biraz müzik
Şöyleee bi ortam
Uyumak yeterlidir..
Arkadaş ortamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?