Geçen sene bi yerde çalışıyordum. Sonra benden 4 yaş küçük bir kız bana sıcakkanlı davrandı arkadaş olduk. Diğer kızlarla pek samimiyetim yoktu. Ama zaman geçtikçe gördüm ki bu yanımdaki kızı aşırı derecede eziyolardı, küçümsüyolar ve bağırıp çağırıyorlardı. Kız da hiç sesini çıkarmıyordu.
Ben bu kıza hep arkadaş canlısı davrandım benden yaşça küçük olmasına rağmen tavırlarım gayet iyiydi.
Sonra ben işten çıktım annesiyle ikisini yolda gördüm ve konuştuk. Şakayla karışık bi şekilde " burnunu kırarım senin " deyip güldü. Aşırı bozuldum ama ses etmedim.
Diğer onu ezen kızlardan aşırı çekiniyordu ve saygıyla konuşuyordu onlara karşı.
Ben diğerleri gibi davranmadım diye bana yaptığı muameleye bak bide benden 4 yaş küçük olmasına rağmen.
Aradan aylar geçti ama içimde kaldı mesaj atıp numaramı sil yazayım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Numaranı sil demek yerine engelle geçmişte benimde yapmak istediğim ama yapamadığım çok şey var geçmiş geçmişte kaldı, ama illa çok bir şey yazmak istiyorsan bi ağız dolusu küfür etsen en azından yazdığına değer numaramı sil demekle engel atmak arasında pek bir fark olmadığından onun için yazmana gerek yok ama bi sivri laf sokup engel atacaksan o olur bak ona değer.
Sen olsan bozulmaz misin? Haksız mıyım bilmiyorum?
Bu kadar takılmazdım diye düşünüyorum ama senin kafana takıldıysa dediğimi yapabilirsin dava yersen ama sorumluluk kabul etmiyorum. :D
Yok ben küfür hakaret sevmem de şey yazdım numaramı sil yazdım. Neden filan yazarsa yanlışlıkla filan aramanı istemiyorum bida yazarım diye düşündüm.
Çünkü geçenlerde yanlışlıkla aradi kuzum filan diye hitap etti bide.
Yani artık görmek istemiyorum ne bileyim ama haklısın ya biraz saçmalık yapıyorum sanki. Tek zoruma giden bana böyle davranmamalari için benimde mi insanları ezmem gerekiyor bilmiyorum ne kadar iyi olursam o kadar saçma sapan tavır görüyorum ya
fazla merhamet her zaman zarardır bu dünyada kimseye iyilik yapmayacaksın insanlar nankördür iyilik yaparsın ilk başta mutlu hissedersin kendini ama sonra yavaş yavaş merhamet etmenin kendini ezdirme ile olan tam çizginin üzerinde yürüdüğünün farkına varırsın kızın g2tü kalkmış ayrıca bu konuyada fazla takılma olay çok güncel değil güncel olsa yapılacak şeyler var ama sen o an demen gereken şeyi söylememişsin hayatta takılacak bir sürü dert var hayatım boyunca kaç kişi arkamdan konuştu hiçbirini takmadım şu an taksaydım her birine şunu yapsaydım bunu yapmasaydım diye düşünseydim kafayı yerdim bazı şeyleri takmayacaksın
Elimde değil takıyorum bazen haklısın takmamak gerekiyor ama hani bu bahsettiğim onu ezen kızlarla aynı yaştaydı onlar. Aynı yaş olmalarına rağmen onlara aşırı saygı duyar çizgisini bilirdi. Yaş olarak ben büyüktüm onlardan. Ama ben arkadaş gibi davrandım diye abuk subuk haller yaptı. Resmen kızı rezil ediyorlardı bağırıp çağırıyorlardı.
Senin yine arkandan konuşmuşlar hani sevin yüzüne karşı diyemediklerini arkandan söylemişler ben buna pek takılmam mesela. Ama benim yüzüme karşı yapıyorlar bide.
Ya gerçekten içimde kaldı bu durum. Aradan belki 1 sene geçti ama konusunu açıp diyeyim mi sana iyilik yaramıyor diye. Saçmalık olur biliyorum da
Benimde değişmeme ramak kaldı zaten.
Yaz.
Okuyup cevap verir misin lütfen
Sen olsan bozulur musun
Okudum ve cevao verdim sondaki soruna cebap verdim ben zaten
Okumadigima neden yorum yapayim
Biraz tersini gorsun veya iletisimini kes