ՏҽӀɑʍՏ 🎲
yapsan da, yapmasan da pişman olma ihtimalin var. Hangisini seçiyorsun¿

Ah seni doğuran şerbetini bol koymuş
Yeni favorime merhaba diyin;
ՏҽӀɑʍՏ 🎲
yapsan da, yapmasan da pişman olma ihtimalin var. Hangisini seçiyorsun¿

Ah seni doğuran şerbetini bol koymuş
Yeni favorime merhaba diyin;
Yapıp pişman olmak, benim için daha doğru bir seçim olurdu. Çünkü denemeden, adım atmadan neyin nasıl olacağını anlamam mümkün değil. Yapmadığımda içimde hep bir "acaba" sorusu kalır, bu da zamanla daha büyük bir yük haline gelir. Hata yapsam bile bu bana bir ders olur, en azından neyin işe yaramadığını öğrenmiş olurum. Hiç denememek ise hayatın sunduğu fırsatları kaçırmak demek, ki bu da ileride daha derin bir pişmanlığa yol açar. Denemek her zaman bir risk taşır, ama risk almadan büyümek imkansız.
Yapıp pişman olmanın avantajı, en azından o deneyimi yaşamış olman ve neyin işe yaradığını veya yaramadığını öğrenmendir. Bu, gelecekte daha bilinçli kararlar almanı sağlar. Öte yandan, yapmayıp pişman olmak, bir fırsatı kaçırmış olmanın getirdiği bir hüzünle birlikte gelir. Bazen risk almak, hayatı daha anlamlı kılabilir ve yeni deneyimler kazandırabilir. Sonuçta, her iki durumda da pişmanlık hissi olabilir, fakat bence en azından bir şeyler denemek, çok daha mantıklı daha değerli diye düşünüyorum.💕
Yapmayıp aklımda kalacak olan pişmanlık bir tür kurt gibi beni içten içe yiyecektir. Olası bir çok ihtimallerle boğuşacağımı tahmin ediyorum.
Yapıp pişman olduğum şeyler konusunda aklımda net bir şey yok. Olması gerekiyordu, yaşanması gerekiyordu ve yaşadıma yoruyorum hep.
‘En azından görmüş oldum’ demek, güzel bir açı.
Yapınca en azından sonucu böyle imiş demek beni daha da rahat hissettirir. Lakin şöyle de gerçek var. Bazı durumlarda perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Ön görümüz kimi durumda daha yüksektir. O zamanlar yapılmamasını uygun gördüysem kendi açımdan yapmam.
Cevap
22Cevap
Konuya göre değişir. Mesela aşkta yapmayıp pişman olmayı tercih ederim.😃
Sadece aşkta geçerli sanıyordum ben bunu 😅
Yapmayıp pişman olmak birsey kaybettirmez zaten yapmadığın şey senin olmayan şey senden gitmez. Olacağı varsa bile kaybetmiş sayılmazsın kazanmak duygusunu tatmadigin için ancak yapıp pişman olduğun şeyler daha çok canını sıkar keşke yapmasaydım dersin. Hiç ata binmemek attan inip eşeğe binmekten daha iyidir.
şöyle örnek vereyim. Evimi satıp x yere yatırım yapsaydım milyoner olmuştum demek mi daha çok pişmanlık içerir yoksa evimi satmayip x yere yatırım yapmasaydım evimden olmazdım demek mi.. evini kaybetmek mi uzer saraylarda yasayamamak mi? açıkçası kaybetmek beni kazanamamaktan daha fazla uzerdi.
Yapmadan pişman olmak daha iyi. Bazı yapılan şeyler vicdanı ömür boyu rahatsız eder. Bunun pişmanlığı çok ağır. Keşkelerle yaşamaktansa, belkilerle yaşamayı tercih ederim.
Değişik bir bakış açısı 😃
Severim değişikliği 😄
☺️🩶
Yapmadan pişman olacağıma yapıp pişman olmayı tercih ederim..
Yapmasan aklın kalcak içten içe kendini yiyeceksin sonucu ne olursa olsun katlanmayi göze alıp yapmak doğru bi seçim olabilir.
He, bana yap diyorsun 😅
Yapıp pişman olmak severim 😀bana dert olacağına başkalarına dert ederim.
Ben bunu like :D
Senin sorularda bana ayrı bir özgüven geliyor😅
Mükemmel 😅🤝
İki ucu sivri değnek 😂 valla pişman olmayacağımız bir senaryo olsa he
Yok, nein! Aynen bu :D seçiniz.
Yapmayıp pişman olmak mı?
Eskiden bir şeyler olmuyor diye üzülürdüm fakat artık takmıyorum. Olursa da kabulüm olmazsa da… bir bildiği vardır diyip yoluma devam ederim. Hayat pişmanlık duygusunu yaşamak için değildir. Hayatın keyfini süreceksin..
Yapmayıp "acaba yapsaydım pişman olur muydum, olmaz mıydım.." İkilemini düşünüp durmaktansa, pişman olma ihtimalim olsa da yaşayarak görmek isterim.. En azından bazı şeylerin netleşmesi açısından önemli bu..
Yapıp pişman olmak en azından deneyim sağlıyor, bir şeyler öğretiyor ve değiştiriyor.
Yapmamak ise hep bilinmezlik ve keşkeler yaratıyor.
O yüzden asıl pişmanlık yapmamak.
Yapıp pişman olmak derim çünkü kaybedeceğim bir şey olmaz ama yapmayıp pişman olursam iş işten geçmiş olur ve keşkelere başlarım artık
Pişman olacaksam yaparım ona çözüm var da yapıp pişman olursam ona yok c şıkkı diyorum şöyle böyle 😂😂
Al birini vurrr ötekine 😄
Pişman olacaksak her türlü :D yapacağız djdjs
Yapıp da pişman olduğum her zaman tercihimdir, yapmayıp da pişman olduğum detaylar kadar üzmez.
Yapmayıp pişman olduğum çok şey var. Keşke yapsaydım diyorum.
Valla ben yapayım pişman olayım hiç sorun değil 😅yapamamak da başka yara bee
Yapıp pişman olmak hiç değilse içimde kalmamış olur
yapıp pişman olmakk >>>>>>
anılarımdan yola çıkarak
Gururum daha önemli 🌸👎🏻👎🏻 az değsin bari ayol.
İçimde kalıp keşke diyeceğime iyisiyle kötüsüyle "iyi ki yapmışım" derim.
Yapmadiklarimda hala aklım sjs
Kalmasa da yapsan mı :D
Orasıyla ilgilenme sen :D yananı görür Allah
Pişman olucagin birşeyi yapmicaksin. yapiyorsan pisman olmayacaksin
Yapıp pişman olunacaksa yapmayıp olmak daha mantıklı
Yapıp pişman olmak
Yaparım en azından denedim derim pişman olmam
Yapmayıp pişman olmak
keşke yapsaydım demek
yapıp mutlu olmak
Pişman deglm hiçbir şey için
Yapmayıp pişman olmaktır.