Kişilik & Karakter Çok korkak biz kızdan hoşlanır mısınız ya da sevgiliniz olsa nasıl davranırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor Sizden falan korkan Güncellemeler1 yıl Bir kere daha sormuştum zorbalarım diyen falan olmuştu. Çok korkak biz kızdan hoşlanır mısınız ya da sevgiliniz olsa nasıl davranırsınız? Cevapla Fal Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. benden niye korksun. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Off kişi bazlı değil karakteri öyle herkese öyle
eneskargn_ Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Ne konuda korkak olduğuna bağlı. Cinsellikte istemem mesela. (Ay canım acır ay yapma ay şu ay bu ) Soğutur adamı 0 0 Yorumla
Nearglass Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Nasıl bir korku fizksel mi yoksa farklı bir korku mu? 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Neden bu kadar korkak peki 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Karakteri öyle Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Merak ettim sahiplenmek hoşuna gider mi Yorumla Soran 1 yıl Sahiplenmek mi sevdiğim heekesi sahiplenirim zaten Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Seni sahiplenmek korumak lazım Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Korkularını yenmen için güven duyman için Yorumla Soran 1 yıl Sahiplenen kız itixi mi gelir Yorumla gönlü-kırık 1 yıl Severim bende Yorumla
Sorayımbende Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 765 cevap paylaştı. Onu sarıp sarmalar her şeyden korurum 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yine korkak kalmaya devam etse Yorumla Sorayımbende 1 yıl Ürkek kuşum derim Yorumla Soran 1 yıl Hmm çok etkilemez bence o kızın karakteei öyle sonuçta Yorumla Sorayımbende 1 yıl Olsun, sevsin yeter Yorumla
Sankimelek Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kadının da erkeginde korkagı itici bence 1 0 Yorumla
cckldlover Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Korkak sevmiyorum cesur olmalı her anlamda 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Sevecen yaklaşırim 0 5 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl İyi de cvplara yorum yapmiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Ne diyim bu yoruma cevap yazmak şstemedim Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Millet sanki edebiyat yapıyor 😏 Yorumla akrepp_erkegi 1 yıl Korkak bir kız bulunmayı bekleyen yer altındaki bir mücevherdir Yorumla Soran 1 yıl 👏 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Sinir bozucu olurdu 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla bilal035 1 yıl Karşımda ki kızın isteklerini bilmeliyim ki ona göre davranmalıyım. Yorumla Soran 1 yıl Konuşaniliyo zaten pısırık sadece Yorumla bilal035 1 yıl Konuşmak insanı cesaretlendire bilir. Alınganlık yapmasa olur Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır uğraşamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
benden niye korksun.
Off kişi bazlı değil karakteri öyle herkese öyle
Ne konuda korkak olduğuna bağlı. Cinsellikte istemem mesela. (Ay canım acır ay yapma ay şu ay bu ) Soğutur adamı
Nasıl bir korku fizksel mi yoksa farklı bir korku mu?
Neden bu kadar korkak peki
Karakteri öyle
Merak ettim sahiplenmek hoşuna gider mi
Sahiplenmek mi sevdiğim heekesi sahiplenirim zaten
Seni sahiplenmek korumak lazım
Niye
Korkularını yenmen için güven duyman için
Sahiplenen kız itixi mi gelir
Severim bende
Onu sarıp sarmalar her şeyden korurum
Yine korkak kalmaya devam etse
Ürkek kuşum derim
Hmm çok etkilemez bence o kızın karakteei öyle sonuçta
Olsun, sevsin yeter
Kadının da erkeginde korkagı itici bence
Gitsin psikologa
Farketmezdi,. takmam korkulari
Korkak sevmiyorum cesur olmalı her anlamda
Ben korkak seviyorum ya keske benim olsa
Sevecen yaklaşırim
İyi de cvplara yorum yapmiyorsun
Ne diyim bu yoruma cevap yazmak şstemedim
Millet sanki edebiyat yapıyor 😏
Korkak bir kız bulunmayı bekleyen yer altındaki bir mücevherdir
👏
Sinir bozucu olurdu
Niye
Karşımda ki kızın isteklerini bilmeliyim ki ona göre davranmalıyım.
Konuşaniliyo zaten pısırık sadece
Konuşmak insanı cesaretlendire bilir. Alınganlık yapmasa olur
Hayır uğraşamam
Olmaz
Etkiler