Sizce ben bu konuda haksız mıyım?

En yakın arkadaşım aynı zamanda abim gibi sevdiğim birisi var. Yıllar önce bir kızı sevmiş ancak evlenememişler. Yıllardır kızı bana anlatır durur her dinlediğim de onunla birlikte dertlendim. Geçen kızın resminin hala onda durduğunu söyledi. Bende onu görebilir miyim diye sordum hayır dedi. Bir an bana karşı olan güvenini sorguladım. Kendimi değerimi yerimi sorguladım. O benim en yakınım olan onun için herşeyi yapabilirken böylesine basit birşeyi benim için yapmıyor oluşu beni çok kötü hissettirdi. Siz olsanız bu durumda ne yapar ve ne hissedersiniz paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Güncellemeler
1 yıl
Bu konuyu ona açtım konuşmaya yeni başlamıştım. Geçen gün konuşmadık mi sana ne benim özelimden dedi bana bağırdı. Konu uzayınca bana küfür etti yetmedi babama benim her özelimi anlattı. Kızın bana aşık demiş senin dünyadan haberin yok demiş onun yüzünden ailemle aram açıldı sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?
Güncellemeler
1 yıl
Artık konuşmuyoruz bağları kopardık. O benim gibi dostu birdaha zor bulur. Arada 2 yaş olmasına rağmen ona hep saygı duydum abi dedim ama onun aileme anlattığı bana attığı iftiraya bakar mısınız? Hapis yatmış birisi olduğu için kimse ona iyimser yaklaşmadı ben bu konuyla onun karşısına hiç çıkmadım. En iyisi sizde kimseye güvenmeyin değmiyor
Sizce ben bu konuda haksız mıyım?