Kişilik & Karakter Küçüklüğünüzle buluşsanız günü nasıl geçirirdiniz? Pembiş_Kelebek Takip Et Xper 7 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güzellik maskesi, alışveriş, bolca yaramazlık. Ayyy yine tam bir prensesim 😅 Küçüklüğünüzle buluşsanız günü nasıl geçirirdiniz? Cevapla Alışveriş Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. gezerdim ben 1 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Onu eğlendirmek mutlu etmek isterdim doya doya sarılmak isterdim 1 0 Yorumla
Geralgine Takip Et Master Yaş: 30 , eic 69% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 794 cevap paylaştı. Büyüme kızanım hep küçük kal derdim, kutu kutu pense oynardım :D 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sokaklarda oyun oynardım doya doya, kedileri ve yavru köpekleri severdim yine, annemden ekmek arası ister arkadaşlarımla yerdim.. 0 0 Yorumla
marasmuhendis Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Muhtemelen oğlumla geçirdiğim her güne benzer 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Bolca oyun oynamak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
gezerdim ben
Onu eğlendirmek mutlu etmek isterdim doya doya sarılmak isterdim
Büyüme kızanım hep küçük kal derdim, kutu kutu pense oynardım :D
Sokaklarda oyun oynardım doya doya, kedileri ve yavru köpekleri severdim yine, annemden ekmek arası ister arkadaşlarımla yerdim..
Muhtemelen oğlumla geçirdiğim her güne benzer
Bolca oyun oynamak
Evde defile 😈