1 yılTüm dünyaya ev aksesuarı satan biri olarak kendi evimde sadece 2 tane siyah Şamdan var, o da ikeadan.. Kesinlikle sade ve basit bir yaşam tercih ediyorum.. Sadelik üzerine Japonların çok güzel bir sözü vardır; Ustalığın geldiği son mertebe sadeliktir diye..
06 Yorumla- 1 yıl
Bir tablo, saat, obje, çiçek, herhangi bir şey yok mu
- 1 yıl
Hiç bir şey yok Değişik Hanım.. Sahi yalan olmasın, bir de köşede yapraklı bir ağaç var ev tipi bir de o var.. Siz neden bu kadar şaşırdınız peki :)
- 1 yıl
Mobilyadan ibaret bi ev düşünemedim de
- 1 yıl
Mobilya dediğimiz, sadece rahat koltuklar, tv ünitesi ve yemek masası.. Tavsiye ederim karmaşık ve içi zırzavat dolu bir ev insanı yoruyor.. Tabii bu kişiden kişiye değişen bir olgu.. Bu benim düşüncem sadece..
- 1 yıl
Saygı duyuyorum ama tablo ve obje seviyorum
- 1 yıl
Sevin tabii Değişik Hanım, stoğumuz çok fazla, siz sevmezseniz nasıl satıcaz bunları : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılevde gereksiz bir obje yok en çok sevdiğim eşyam bilgisayarım var bunun dışında her ürünün bir işlevi vardır.
00 Yorumla
1 yılGereksiz eşya olmaz evimde. Minimal yaşam seviyorum ve pragmatik bakarım kullandığım objelere. İhyacım olan kadarlar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Gardırop. Mesela herkes kıyafetini direkt kurutucudan alıp giyse, niye sürekli çamaşır katlayıp düzenliyorum ki ahdjd
05 Yorumla- 1 yıl
O kadar haklı isyan ki 😂😂
- 1 yıl
Benim kurutma makinem bile yok 😭
- 1 yıl
Yazın alıyım ben iyisimi 🥺
1 yılKedimin evi o kadar gereksiz ki zaten benimle yaşıyor benimle uyuyor çok saçma ve gereksizmis ya almasaymısım keşke
01 Yorumla- 1 yıl
Bu gerçek bi yakarış 😂
1 yılOrta sehpa..
Bu soru nasıl çıktıysa önüme artık..
07 Yorumla- 1 yıl
Hiç formdan düşmeyen sorularım vardır
- 1 yıl
Soranın formsuzluğu soruları öne çıkarmıştır..
- 1 yıl
Bak gelmiş 1 ay önceki soruyu bulup cevaplamışsın, stalk yapmışsın diyip çirkefleşmek varken kibar oluyorum beni zorlama
Hayırlı cumalar - 1 yıl
Valla etkileşim alınca canlıya düştü.. Şimdi kendine pay çıkarma hemen..
Hayırlı ramazanlar.. - 1 yıl
Soru benim, soran benim, kendine pay çıkarma hmmm ok olur
Hayırlı zıkkımlar - 1 yıl
Yazan benim, gören benim, çirkefleşmek hmm ok..
Mutlu noeller.. - 1 yıl
Bir ay sonra hıhı.
İyi uykular
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Geçene sene yaptığım heykeller olabilir bırakıyorum aşağılaya 😅😇⬇️⬇️⬇️
051 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz olduğuna emin miyiz
- 1 yıl
Sanki ben yap demişim Madem öyle yapmasaydın
- 1 yıl
Ya sen 40 gün, gece meditasyon yapsan ne olacak 😄 de git
- 1 yıl
Bida mı gelcez, kesin bilgiyse bişey yapcam
- 1 yıl
İki günde bitirdim. Dexterla aşk yaşıyorum kötü olma ihtimali yok
- 1 yıl
Ben yanlış şeyi mi izledim
- 1 yıl
Ben netten izledim tüm bölümleri vardı sen netflix den mi izliyorsun
- 1 yıl
E tamam dur ben siteye bakıcam kaç bölümdü
- 1 yıl
dizipal838.com/bolum/dexter-original-sin-1x1
9 bölüm varmış. - 1 yıl
Alarm kur sırf bana hatırlatma için 😂😂😂
- 1 yıl
Sana yağmurlu günde su vermem ona bile bahane buldun sen. Ama hatırlatmalara devam et bunu seviyorum. Bu gece tekrar dexteri hızlı hızlı izliyip tazeliyim madem yarın yeni bölüm var
- 1 yıl
Kötü mü dedim bee Allah tan kork ya sadece gözüme ilişen bir kaç büyük dilim portakalı dedim yoksa gayette güzel duruyor görüntü olarak tadını bilemem 😏😂😏😂 Bundan sonra sürekli hatırlatacağım olmuyor böyle sürekli bir kendini salmalar izlememeler biraz ciddiyet lütfen sonuçta Dexter bu 😏😏 Ben bir bölüm geriden gidiyorum ne olur ne olmaz o hafta bölüm atılmaz diye hepsini bitirirsen haber et
- 1 yıl
Bana şu kalitede bi dizi bulamadın, hala kendine gurme diyorsun 😒 film bul filmmm
- 1 yıl
Bu kalite dizi yok çünkü Dexter karakterini diğerlerinden ayıran fark kendi dürtülerini babası sayesinde adaletin çaresiz kaldığı canavarlara karşı kullanmasından kaynaklanıyor o sebepten eşsiz bir seri bence. Benim daha önce izlediklerim de var izlenecek listemde var sen dediklerimi izledin de sanki diyeceklerim kaldı izlemediğin 😏😏 Filim konusunda gurmeyim demedin hiç bir zaman gurme gibi seçici olduğum filimler var dedim Hannibal bunun bir örneği 😏
- 1 yıl
E tamam zaten dediğin ikisi güzeldi. Son önerdiğine baktım söyledim de beni öööffff içine çekmedi ne yapayım beğenemiyorum 😒
- 1 yıl
Ripley konusuna bir sözüm yok izlemedim hiç onu gerçek yaşanmış bir olay deyince yorumlarda yere göğe sığdırılamayınca aklıma geldin yazarken en azından önereyim izle bari beğenirsen ben de izlerim dedim. Eskiden izlediğim çok güzel diziler var aslında bir daha izlemek istediğim onlara başlarız birara onların haricinde izlediğim bir tane var ki ilk sezon güzel diğer sezonların hepsi çöp bir dizi daha var onlarla beraber en azından Ripleyi izlemekten daha keyifle izleyeceğine eminim son önerdiğimide böyle telafi ederiz merak etme 😏😏
- 1 yıl
E hadi o zaman, gerçi yoğunum ama sabah saatlerinde izlerim. Bi tane şöyle hannibal gibi, bişey bul. Aslında hata yaptın ben şimdi hannibal ve dexter da zihinsel orgazm yaşadım. Onlar üst level o yüzden diğerleri kesmiyor. Onları sona saklasaydın beklenti düşük olurdu. Beğenmeme sebebim sensin 😒 hata senin
- 1 yıl
Yarın kontrole geleceğim Dexter bitti mi diye. Onlarla zihinsel olarak orgazma ulaştıysan çoklu orgazma geçiş yaptıracak bir dizi var onu izleme konusunda asla itiraz istemiyorum. En iyisi olsun şöyle olsun böyle olsun dedin ve ben de görevimi yerine getirdim önerim üzerine ne güzel izledin yine hatalı benim yani izlerken senin hiç kabahatin yok yani ahahahahhaha senin beni dövesin mi geliyor varsa öyle bir niyetin kendimi atayım önüne kendin vur vurabildiğin kadar😂😂😂
- 1 yıl
Yoramam kendimi kusura bakma. Hadi beklenti yükseldi bak ve söyle. Bu cumartesi pazar izler yutarım hadi bakiiimmm. Yarın cuma gecesi sabahlar izlerim olmadı yarın erken kalkıyorum.
- 1 yıl
Ee sen dedin ya sabaha Dexter biter diye ben de onun için dedim yarın bitirdin mi diye kontrole gelirim 🤔🤔 Dexter dan sonra söylerim mırın kırın etmeden direkt açıp izlemen lazım şimdi söylersem elli tane bahaneyle gelirsin 😏😏 Yarın erken mi kalkarsın şimdiden uyumadan mı izlersin bitene kadar sana kalmış artık😂😂 Ne zaman bitirirsin ona göre at sineği gibi gelip rahatsız edeceğim seni bütün bölümler bitti mi diye başka çare bırakmadın bana 😂😂😂
- 1 yıl
Yarın mı yeni bölüm. Bana yeni bölüm çıkınca haber et. Yarın erken kalkcam akşam 10 dan sonra müsait olunca batarım dexter bataklığına ben onu araya sıkıştırıp öylesine izliyemem tam konsantre lazım
- 1 yıl
En son aralıkta izledim 😀 ben o kadar sanıyodum ama o da senin suçun eksik bilgi veriyosun
- 1 yıl
O da senin suçun madem bireye mza atıyorsun peşine düşeceksin. Ne oldu izlendi mi beğenildi mi bunlar hep kontrole tabi olmalı
- 1 yıl
Sayemde sorumluluk bilinci yükleniyor daha ne istiyorsun, bir teşekkür bu kadar zor olmamalı yok arkadaş yaranamazsın :😒
- 1 yıl
https://ibb.co/hR3VH48r
Utanır misin? Sanmam 😒 - 1 yıl
Sayende mi hayatında benim gibi biri olduğu için şükredeceğin yerde hala ben den teşekkür bekleniyor olacak iş değil ya 😂😂 Şimdi seni takibe alırsam sen o zaman görürsün gününü bak bakalım her soruna nasıl damlayıp sorularını sabote ediyorum 😂
Niye utanayım ciğerini bildiğimden izlemediğin bölüme kadar biliyorum daha ne yapayım bu adam daha ne yapsın 😂😂 - 1 yıl
Ya ne alakası var 🤦♂️ tüm bölümleri hızlı hızlı geçicem demedim mi hiç dinlenmiyorum hiiiiiiççççç 😒
Film önerdiğin ve ben de beğendiğim sürece sıkıntı yok uğra - 1 yıl
Kelimelerimi çalmayarak özgün olarak başla devamı gelir 😒 istersen şıklı sistem kur kontrolü çabuk olur 😠😒
- 1 yıl
Kapak resmi yapmışken sözüme sahip çıkışın 👏
Şimdi küsüp dizi söylemekren vazgeçersin diye üstüne çok gelmiycem - 1 yıl
Kküsersin perde arkasına saklanırsın çok şeetmiycem 😄 ben bu gece 7. Bölümü bitirmeye çalışıyım. Sen şey şey olunca şeedersin
- 1 yıl
Ben kişisel gelişimini tamamlamış biriyim. Bi konuda eksiğim varsa bilir tamamlayana teşekkür ederim. Gereksiz kibirlerim yoktur. Yani bişey katacaksan ve tamamlıyabileceksen teşekkür ederiz beyefendi.
Not defterim ve kalemim hazır - 1 yıl
Ben kişisel gelişimci değilim efem sadece bazı konularda benzer zevklere sahip iki insanın birikimi ve yorumlarını ortaya katarak dizilerin izlenmesinden yanayım. Bahsettiğiniz olumsuz kalıplar ne alaka ya demeden geçemeyeceğim ve asıl ben rica ediyorum 🤷♂️😂🤷♂️😂 Örnek öğrenci olmanızı takdir ediyorum hörmetler saygılar bizden😂😂
- 1 yıl
Kurduğu cümleleri de unutuyor, neyse...
Dizi işini unutma
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pek yok ama dekorasyonda aksesuar olabilir belki
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir objem yok benim ay ama isterdim arada bir benimle iletişim kuran bir obje
00 Yorumla Sadeliği sevdiğimden evimde gereksiz hiçbir obje yok..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılAnnemin kocası gbvbbvnbn şaka şaka salondaki vitrin direk.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. O kadar cokki resmen göz kirliliği yaratiyor
00 Yorumla
1 yılLimon vs için saklama kabları var meyve şeklinde boş duruyor kullanmam
00 Yorumla
1 yılEn gereksiz organ nedir gibi bir soru olmuş 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGereksiz televizyon var bende, hiç açılmaz.
Öyle tablo gibi astım duruyor.
Satıp paraya çeviresim var, gelen giden açıyor işte ondan tutuyorum.00 YorumlaBeni sapanla sınıra fırlatmayı düşünüyorlar ahsjajs
00 Yorumla
1 yılTüm yeni esyalarima sarkan kardeşim djdjd
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı.
1 yıl31 yaşında bu soruyu soran... 2 yüzyıl sonra kaç yaşında olabilir...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Merdane ama olsun , ya bi komşu gelir isterse 😃😃
03 Yorumla- 1 yıl
Dün çekmecede gördüm uzun uzun bakıştık 😂😂
- 1 yıl
Yaın olsak bi gün misafir ederdim 😂😂
1 yılBir köşede duran akıllı sehpa
04 Yorumla- 1 yıl
Akıllı sehpa mı varmış 😄 bizimkiler aptalmıymış
- 1 yıl
Gereksiz gereksiz yahu ben eşyaya karisyim gerçi ben ayata aykiriyim :)
- 1 yıl
Haberimin olmadığı eşya 😄
- 1 yıl
Yani o denli gereksiz işte :)
Ayakkabı çekeceği b*k var gibi bide 3 tane var
02 Yorumla- 1 yıl
Yer kaplamıyor be 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıliyi ki kocam yok
012 Yorumla- 1 yıl
Allah koruuş 😂😂
- 1 yıl
Valla bak hergün bunun için duâ etsem azdır
- 1 yıl
🤣🤣🤣 hepimizin deniz kenarı da yok ama. 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike abine derim bak seni 🤣 dağ neyine yetmiyor
- 1 yıl
Abime ulaşabilirsen benim de siparişlerim var selamımı söyle anlar 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike kaçtı mı abin 🤣 senden kaçmıştır kesin
- 1 yıl
O kadar söylemim buralarda takılıyosa gizli gizli benim olduğumu anlar linçlettirir 🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike 🤣 korkunun gözünü seveyim
- 1 yıl
Korkumlan gurur duyuyom. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike 🤣 @Degisik_-_ şimdi ikimizde engelerse görürsün
- 1 yıl
Sus da gidim 🤣🤣
- 1 yıl
@melankolikMelaike git git orman havası al
Bereket tanrisi
10 Yorumla
1 yılBana bir ses edermisin dm. den
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Saçma bir şey yok evimde
00 Yorumla
1 yılKendim olabilirim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKıvrılabilir matkap ucu 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocam diyenleri okumaya geldim 😂
00 Yorumla
1 yılAbimdi yolladık. 🤣
13 Yorumla- 1 yıl
Nasıl ferahlık geldi mi 😄
- 1 yıl
Doğum günümün tarihini değiştirdim öyle diyim. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
😂😂😂 ideal kardeşlik
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. teletabiler heykeli