Kişilik & Karakter Sizde sürekli yorgun hissediyor musunuz? trollebacim Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şaka gibi kaç saat uyursam uyyum yine yorgunum Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar sizce nazar mı ehhs Sizde sürekli yorgun hissediyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. evet yorgunum bende maalesef 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ne yapsam ne etsem ben de tam tersi oluyor yorulsam bile enerjim daha çok oluyor 😹 0 0 Yorumla
_SZR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Hayır eskiden oluyordu çok kahve içiyordum onu bıraktım düzeldi 0 0 Yorumla
Mrbhission Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Çok uyuyanlara cidden hayran kalıyorum günlük 6 saati geçemiyorum 0 0 Yorumla
Nightonr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Gece 3 6 arası uyku çok önemli.Tüm gün uyusam o saatte uyanıksam uykusuz hissederim. 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Evet maalesef ki evet 0 0 Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet yerimden bile kalkamıyorum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayattan yoruldum artık 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok hissetmiyorum. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Maalesef çoğu zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet yorgunum bende maalesef
Ne yapsam ne etsem ben de tam tersi oluyor yorulsam bile enerjim daha çok oluyor 😹
Hayır eskiden oluyordu çok kahve içiyordum onu bıraktım düzeldi
Çok uyuyanlara cidden hayran kalıyorum günlük 6 saati geçemiyorum
Gece 3 6 arası uyku çok önemli.
Tüm gün uyusam o saatte uyanıksam uykusuz hissederim.
Evet maalesef ki evet
Yeterince su içiyor musun
Evet yerimden bile kalkamıyorum
hayattan yoruldum artık
Aynı durum
Bu aralar evet
Yok hissetmiyorum.
Maalesef çoğu zaman