Benim için her başarısızlık, kazanılmış yeni bir deneyimdir💫
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim için her başarısızlık, kazanılmış yeni bir deneyimdir💫
Hayır korkmam. Başaramadıysam tekrar denerim. Sonuçta bu dünyada bulunan icat edilen her şey deneme yanılma yöntemi ile bulundu. Bir icadın bulunması için binlerce kez denemeler yapıldı belki de. Mesela ampul icat edilirken ne yapsalar olmamış. Vazgeçmemiş ama. En son nasıl yapacağını rüyasında görmüş ve o şekilde icat etmiş. Korkmamak lazım üzerine gitmek lazım.
Evet, başarısızlıktan korkarım. Çünkü her şeyin emek ve çaba gerektirdiğini biliyorum. Başarılar genellikle kişinin hedeflerine yaklaşmasını sağlasa da, başarısızlık insana çok şey öğretir, ama yine de o duyguyu yaşamak istemem. Zayıf hissetmek, kendine olan güveni sarsmak, insanı korkutabiliyor. Ama bir yandan da biliyorum ki, başarısızlık hayatın bir parçası. Önemli olan, ondan ders çıkarmak ve yeniden denemek. Başarısız olmak, asla son değil, sadece bir adım geriye gitmek. Bu yüzden korksam da, onu aşmaya çalışırım.
Başarıyı böyle tanimlamadigim için ya da başarı peşinde kosmadigim için böyle 'korkularım yok.. Ben uğraşırım o ugrastigim yolda ve zamanda keyif almaya çalışırım.. Sonuçlardan bagımsız hareket ederim.. Önemli olan yol benim için ve o yolda geçen yaşananlar.. Sonuçlarını ozumser ve kabullenirim. Bu yüzden bir olayda ya da birseyde başarılı başarısız görmem kendimi.. Bana ne verdiğine ne hissettirdiğin bakarım.. Kabullenmek ve sonuçlarıma yaşamak benim tercihlerim olduğu için korku kaygı mutsuzluk yaşamam :))
Gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam bilmiyorum belkide hayat bana bunu öğretti korku insanı hayata tutarmış aslında bazen yaşadığım için şükrediyorum.
Cevap
19Cevap
hayır korkmam ben
Önceden çok korkuyordum. Çünkü mükemmelliyetçilik vardı. Şimdi başarızlığı yeni bir deneyim olarak görüyorum. Ve yoluma devam ediyorum.
Başarısız olmak daha iyisini yapma isteğini doğurur. Her zaman kaybetmekten dersler alınır, kaybetmek ve başarısız olmaktan hiç korkmam
Korkmuyorum daha iyisine ulaşmak için kendini geliştirmek. Korkunun ecele faydası var mı? Korkularla yuzlesmeden nasıl gelişir insan.
Genelde bende hiç denememekten korkarım ama çevrenin telkinleri ile artık başaramama ihtimalim olan işlere kalkışmaya çekiniyorum dönem dönem
"Faydası olmayan hiç bir şey değerli anlamlı bir kazanılmış bir başarı sayılmaz." Statüko
999 kere denemişimdir ve inan bana A ve B noktasının arasında alfabede ki bütün harfler var.
A'dan B'ye gitmek sandığın kadar kolay değil.
Evet kazanılmış yeni bir deneyim ama pekte değil aslında deneyim
Korktuğum tek şey yanlış yapmak.
Gerçi bu saatten sonra o da zor ya neyse.
Korkmam zaten hep başıma geliyor bünye dayanıklı yani. Ama tabii keşke öyle olmasa
Eskiden korkardım ama başarısızlık daha çok şey öğretiyor insana
Hayır korkmam. Tecrübe olur, motive eder.
Denemekten hiç korkmadım. Deneye deneye büyüdüm...
Korkmam ama nefret ederım
Cok dogru aslinda deneyim
Hayır, korkmam ve her zaman risk alırım...
Dipteki bir insan neden korksun ki.
Korkmam olana kadar cabalarım
Mükemmeliyetçi biri olarak maalesef
Korkmam kazanmak kadar kaybetmek te mübah
Hayır basarinin sırrı deneyimdir
Hem de cok
ne korkacağım
Hayır..
Evety
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?