Kişilik & Karakter Evde çıplak gezer misiniz ve hiç birine yakalandınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Arkadaşımı çıplak gördüm çok utandı benle konuşmuyor ne yapmalıyım? Evde çıplak gezer misiniz ve hiç birine yakalandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Annemin yanında bile gezmem, haya çok insanda olmayan pahalı bir mülktür. 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Tekken peki Yorumla Hayatiste666amk 1 yıl Tekken gezerim evet Yorumla Soran 1 yıl Hiç yakalanmadın mı? Yorumla Hayatiste666amk 1 yıl Hayır Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Ben dışarda da çıplak geziyorum. 2 yaprak alıyorum elime önümü arkamı kapatıp geziyorum 1 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. gezerin keyifte alırım.. severim nudismi.. hayır yakalanmadım açıkcası 0 0 Yorumla
Kartallgiibii Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 90% 1 yıl Yakalanmadım yakalanışacak bi durum olmuyor hemen şortu çekerim altıma miss ama gezerim yani 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tek yaşadigim icin yazin geziyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Evet gezerim ama hiç yakalanmadim çünkü evde benden baska kimse yok😂😂 0 0 Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yakalanmıstım kuzenime 3 3 Yorumla onnumara_ 1 yıl Sonra Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl @onnumara_ reklamlardan sonra Yorumla onnumara_ 1 yıl kız ben premium üyesiyimm Yorumla
L0veelatte Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Evet gezerim yalnız yaşıyorum zatne 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hiç yakalandın mı? Yorumla L0veelatte 1 yıl evet Yorumla Soran 1 yıl Anlatmak ister misin, Yorumla L0veelatte 1 yıl ulu orta pek anlatmam Yorumla Soran 1 yıl Özelden yazmam Yorumla L0veelatte 1 yıl yapacak bişi yok o zaman Yorumla
masörrimminxx Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl yalnızken gezerım ıyı oluyor sen 0 11 Yorumla masörrimminxx 1 yıl kı< arkadasınımı nasıl gördün nerde cıplak gördün yanı küsecek ne var Yorumla Soran 1 yıl Erkek arkadaşım kız olsa problem yok zaten Yorumla Soran 1 yıl Her beni gördüğünde o an aklına geliyormuş Yorumla masörrimminxx 1 yıl yanı ne olacakki sonucta erkek arkadaısn yanı nıye utanmıs Yorumla Soran 1 yıl Sevgilim değil Yorumla masörrimminxx 1 yıl anladımda sevglin olmayan bir erkegi nasıl cıplak gördün yanı Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlarla aynı evde kalıyorduk öyle gördüm Yorumla masörrimminxx 1 yıl yanı oda madem utanıyor soyunup gezmesin topluluk ıcınde yanı yapacak bısey yok Yorumla Soran 1 yıl Evet ama alamıyor Yorumla Soran 1 yıl Anlamıyor Yorumla masörrimminxx 1 yıl yapacak bişey yok kendi hatası Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır çünkü oğlumla yaşıyorum… 1 0 Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 316 cevap paylaştı. Evet geziyorum yakalanma durumu olmuştu 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi evimdeyken geziyordum. hayır yakalanmadım. 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. tekken bile gezmem o nedenle yakalanmadım 0 0 Yorumla
_AbdullahÇELİK_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl yakalanmadım ama gezerim yalnızken 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. geziyorum. yalnız yaşayınca olmuyor sorun 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Yalnız yaşadığım için evet çok sarıyor :D 0 0 Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Çıplak bıraktığım oldu birini. Çok heyecanlı 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gezmem, şort tshirt en fazla 0 0 Yorumla
Kalasimvar Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl İmkan buldukça gezerim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yakalandın mı? Yorumla Kalasimvar 1 yıl Evet komşuma yakalandim Yorumla Soran 1 yıl Nasıldı anlatır mısın? Yorumla Kalasimvar 1 yıl Buradan anlatmak istemem kendisi de kullaniyor KS yi görür falan yorumlari Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Hayır gezmem 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 757 cevap paylaştı. Gezmem :)) 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 85% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 896 cevap paylaştı. Yazın evet 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gezmem. 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şortla gezerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Uyumayı severim çıplak. Sen? 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bende severim Soran 1 yıl Ama arkadaşımı çıplak gördüm küstü bana Cevap sahibi 1 yıl Erkek mi kız mı? Soran 1 yıl Erkek ama sevgilim falan değil Cevap sahibi 1 yıl Niye küsüyor ki? Ne var bunda? Soran 1 yıl Beni görünce o an aklına geliyormuş niye gözümü kapamamışım falan filan Cevap sahibi 1 yıl Beğendin mi vücudunu? Soran 1 yıl Hayır Cevap sahibi 1 yıl O da seni çıplak görsün, ödeşin ve barışın
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
CaptannWhite Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Evet 😂 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kime yakalandın? Yorumla CaptannWhite 1 yıl Anlatıyım Yorumla CaptannWhite 1 yıl Gizli Yorumla Soran 1 yıl Ne gizli? Yorumla CaptannWhite 1 yıl Sen gizlisin Yorumla Soran 1 yıl Buradan yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Annemin yanında bile gezmem, haya çok insanda olmayan pahalı bir mülktür.
Tekken peki
Tekken gezerim evet
Hiç yakalanmadın mı?
Hayır
Ben dışarda da çıplak geziyorum. 2 yaprak alıyorum elime önümü arkamı kapatıp geziyorum
gezerin keyifte alırım.. severim nudismi.. hayır yakalanmadım açıkcası
Yakalanmadım yakalanışacak bi durum olmuyor hemen şortu çekerim altıma miss ama gezerim yani
Tek yaşadigim icin yazin geziyorum.
Ben etrafta kimse olmasa bile denize bile çıplak girmem
Evet gezerim ama hiç yakalanmadim çünkü evde benden baska kimse yok😂😂
Yakalanmıstım kuzenime
Sonra
@onnumara_ reklamlardan sonra
kız ben premium üyesiyimm
Evet gezerim yalnız yaşıyorum zatne
Hiç yakalandın mı?
evet
Anlatmak ister misin,
ulu orta pek anlatmam
Özelden yazmam
yapacak bişi yok o zaman
yalnızken gezerım ıyı oluyor sen
kı< arkadasınımı nasıl gördün nerde cıplak gördün yanı küsecek ne var
Erkek arkadaşım kız olsa problem yok zaten
Her beni gördüğünde o an aklına geliyormuş
yanı ne olacakki sonucta erkek arkadaısn yanı nıye utanmıs
Sevgilim değil
anladımda sevglin olmayan bir erkegi nasıl cıplak gördün yanı
Arkadaşlarla aynı evde kalıyorduk öyle gördüm
yanı oda madem utanıyor soyunup gezmesin topluluk ıcınde yanı yapacak bısey yok
Evet ama alamıyor
Anlamıyor
yapacak bişey yok kendi hatası
Hayır çünkü oğlumla yaşıyorum…
Evet geziyorum yakalanma durumu olmuştu
Gezerim yazın tek yaşıyorum
Hep yakalanirim en büyük zevkim
Gezilmez tek olsanda
Tek isem gezerim
Kendi evimdeyken geziyordum. hayır yakalanmadım.
Tek yaşıyorum bazen gezerim
tekken bile gezmem o nedenle yakalanmadım
yakalanmadım ama gezerim yalnızken
geziyorum. yalnız yaşayınca olmuyor sorun
Yalnız yaşadığım için evet çok sarıyor :D
Çıplak bıraktığım oldu birini. Çok heyecanlı
Gezmem, şort tshirt en fazla
İmkan buldukça gezerim
Yakalandın mı?
Evet komşuma yakalandim
Nasıldı anlatır mısın?
Buradan anlatmak istemem kendisi de kullaniyor KS yi görür falan yorumlari