gunoskooo. ben cok uyuyan bi insan degilim. hatta hiiic uyumuyorum gibi, o gun 5 saat uyusam bin sukur yani. cok uyuyanlar nasil uyuyor anlamiyorum (tebrik 😄). keske ben de yapabilsem, siz hic cok uyuyamamak nasil bi his bilir misiniz 🥹🌸💖😻✨

gunoskooo. ben cok uyuyan bi insan degilim. hatta hiiic uyumuyorum gibi, o gun 5 saat uyusam bin sukur yani. cok uyuyanlar nasil uyuyor anlamiyorum (tebrik 😄). keske ben de yapabilsem, siz hic cok uyuyamamak nasil bi his bilir misiniz 🥹🌸💖😻✨
Çok uyuyan insanlar itici değil, aslında herkesin uyku ihtiyacı farklıdır. Kimisi daha fazla dinlenmeye ihtiyaç duyabilir, kimisi ise daha az uyur. Birinin fazla uyuması, onun tembel veya itici olduğu anlamına gelmez. Belki de hayatın yoğunluğundan veya stresinden kaçmak için uyuyordur. Önemli olan, uyku alışkanlıklarının kişiyi olumsuz yönde etkilememesi.
Çok uyuyana lafım yok ama gözünü kapattığı gibi uyuyan, sesli ortamda uyuyabilen insanlara imreniyorum 😂
Uyumuyorsan geceleri börek sar sabaha pişir 😁 Sıcak sıcak yeriz 🤤🤤😋😋😂😂
mantikli denicem ahshaha
Beni de seslen 😂 fikir verdik. Fikir hakkını isterim 🤤🤤😋😋😂😂
Cevap
21Cevap
Gece 11 ile 6 arası uyumak çok faydalı, saatlerce uyumaya gerek kalmıyor.😏
uyuyamam o kadar ama denicem
Faydalı olacaktır, vücut yenilenir tertemiz.😃
Hayır kendi kararlıdır bende bazen çok uyurum
Aynı sendeki gibi bana 4 saat bile yeterli. Çok uyuyan insanlar uyuşuk geliyorlar bana.😹
ben istesem de uyuyamiyorum ama merak ediyorum ya cok uyumayi nasil hissettiriyo diye ahshha
Ahahah bende öyle canım😹
💖🌸
💞🪷
Çok uyumak itici yapmaz. Sana vakit ayıramıyorsa uyku sebebiyle veya uyku yüzünden yapması gerekenleri ancak yapabiliyor sorumluluk yerine getirmiyorsa bu itici yapar. Sen uyku problemi çekerken ballandıra ballandıra nasıl uyuduğunu anlatırsa da gıcık oluyorum.
Kim ne kadar saat uyursa uyusun ilgilenmem ki. Banane yani. Bir insanı itici gösterebilecek en son şey bile değil.
Ya benim de bir arkadaşım var her yerde uyuyor eleman
nasil ya
Bildiğin her yerde adaya gidiyoruz vapur beklerken ordaki çimlerde uyuyor ya da arka tarafına gidiyoruz orada uyuyor sonra dönüyoruz dönüşte uyuyor. Gece bisikete çıkıyoruz belturun masasında uyuyor.
https://ibb.co/F4QhXR9F
inanamiyorum ya ahshahhshs
ben yatakta bile uyuyamiyorum uyku problemim yuzunden. millet sokakta uyuyo ahshahhsha
Miskin biriyse itici bulurum. Ağır kanlı böyle mıymıy hareket ettikleri zaman alıp fırlatasım geliyor 😅
Selammmm günde 3-5 saat uyuyorum. Ama artık yaşlandım heralde 2-3 senedir ayda bir bayılıyorum :D 8 saat falan uyuyorum yorgunluktan...
İtici değil de ömrünü boşa harcıyor diyelim😅 yapacak pek çok güzel şey var
Beni kimse ellemese açlıktan ölecek duruma gelene kadar uyurum xhxjdj
Uyuyan insan zararsızdır ya iyidir hoştur bende uyurum 😂
Uykuma düşkünüm.9 buçukta yattım 8 çeyrekte kalktım ama herzman erken yatamiyorum tabi.
Çok uyuyan insan çok tembel insan çok boş vakti olan boş bir insandır
Ben sevmiyorum çok uyuyan ya da sabah geç saatlere kadar uyuyan insanların bu huyunu
Ben uyumayı çok severim. Erken uyumam ama erken de uyanmam 😂 iticilik yok bence bu durumda
Yok itici değil canım jsjsjjsjs Bir tane kız vardi perşembe bir yatardi pazar uyanırdı televizyona çıktıydi hatta hjsjsjsd
o ne ya ahahahha
Valal ölüyor mu uyuyor mu belli değil jdjdjdjd
2 gün hiç kalkmadan uyuduğumu bilirim hafta sonu 12 den önce kalkmam uykum çok ağır
Ben çok uyumak istiyorum ama 7 saatte uyanıyorum keşke 15 saat falan uyuyabilsem anca dinlenirim
Rekorum 26 saat aşırı çok uyurum ben
sen oluyomussun uyumuyomussun ahshahahah
😅😅😅harbi öyle ya
Ne alaka ya 😂
ne biliyim ahshahsh
Uykuyla güzellik ne alaka canimcımcım
bilmiyoruum oyle demis kim demisse hahshahsh
O zaman artık uyumayiz ayaktayız bundan böyle millete çekici gelelim😂😂
tamaam ahshahah
Ben hayvan gibi uyuyorum
İticiyim o zaman
Sinir olurum ben hic vakit geciremem ki