insanlar uçkuruna düşkün çünkü , nereye baksam mesela kız normal soru sormus altına bir lavuk bakire misin diye alakasız insanların tek fikri cinsellik
mesela kızın biri yazmıs işte reglim ne yapıyım falan altında kız yorumu yok paso erkek aq nxşzmcsşkdş sanki kendileri regl oluyorlar nerden bilecen be aq ben öyle diyenlere asla cevap vermem gecmis olsun diyip geçiyorum olmuyorum ki regl nerden bilebilirim mcşsmfşsmfşsld
Ya alinganliginiz beni delirtiyo harbiden... cogunlugu desek bu sefer yine genelleme yapma diceniz :D %99 desek saydin mi diceniz... bitmez narinliliginiz
Delirecek bir şey yok. Gayet normal. Sadece hata yaptın onu söyledim. Bu kadar. Eğer deliriyorsun, benim yorumuma cevap vermeyede bilirdin. Her neyse, bunu tartışmakta olumlu sonuç göremiyorum. Canın sağ olsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
cinsel açlığın zirvesi olan ülkedesin ne bekliyosun bilim mi
mesele cinsel aclik mi..
Zihinsel aclik niye yok sence
insanlar uçkuruna düşkün çünkü , nereye baksam mesela kız normal soru sormus altına bir lavuk bakire misin diye alakasız insanların tek fikri cinsellik
biz soru sorunca siliniyo zaten durmuyo soru😁 abazan sorulari prim yapiyo sitede
evet dikkat et cevapları çoktur zaten altında amolog olan çok erkek var saçma saçma fikirlerle bişey biliyormuş gibi davranıyolar
Ulkede herkes jinekolog.. erkegi de adet gorur ulkemizin cocuk da dogururlar kadinsal her seyi yasamislardir bilirler🤣
mesela kızın biri yazmıs işte reglim ne yapıyım falan altında kız yorumu yok paso erkek aq nxşzmcsşkdş sanki kendileri regl oluyorlar nerden bilecen be aq ben öyle diyenlere asla cevap vermem gecmis olsun diyip geçiyorum olmuyorum ki regl nerden bilebilirim mcşsmfşsmfşsld
Hepsinin adına konuşmak, iyi değil. Normal düşünceli insanlarda var.
Nasi konusalim kardesim tek tek isim mi sayalim :D
Deliriyom bu genelleme yabma zirlamasina..
Çoğu diye bilirsin, 99% vs. Kelime çok.
Ya alinganliginiz beni delirtiyo harbiden... cogunlugu desek bu sefer yine genelleme yapma diceniz :D %99 desek saydin mi diceniz... bitmez narinliliginiz
Delirecek bir şey yok. Gayet normal. Sadece hata yaptın onu söyledim. Bu kadar. Eğer deliriyorsun, benim yorumuma cevap vermeyede bilirdin.
Her neyse, bunu tartışmakta olumlu sonuç göremiyorum. Canın sağ olsun.
ayyyyyy tirrigim ya hata yapmisim soylemis... narin bebeq
Abi acayip alingansiniz.
üç güdü,
barınma
doyma
üreme başka bir şey bekleme
Onlari en basit canlilar da yapiyo, kara sinekler de yapiyo mesela
insan oğlunu gözünde fazla abartma
hepsini dove dove egitcem
dövmek eğitim olsaydı dünya cennet olurdu
Fiziki degil ya
Anladım... Sana bir araştırma göndereceğim...
bekliyom burdan gondercen d mi
https://ibb.co/WWj63vVk
90 yine cok ya
Hahaha sen daha beteri var diyorsun yani ülkede
🤣 yani
bekle bir araştırma daha...
https://ibb.co/V0NMJPkP
Dünya onun üstüne kurulmuş bir
tabi tabi kesin
Heeeeeee
Halla halla e sen yapta biz bi uçalim
Sen zurna durum ye kardesim