En son ne zaman ırkçılık yaptınız ya da ırkçılığa maruz kaldınız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Irkçılığa maruz kalmadım; ama bir kez kantinde mesai arkadaşları arasında fısır fısır konuşarak yan masadakilere ırkçılık yaptım.
Ben hiçbir zaman ırkçılık yapmadım ama birkaç defa ırkçılık yaşadım
anneme her gün nankör evlat dedi çıktığı deliği begenmiyor hibrit laz türk karışımı annem :D
Havaalanında geçen yıl.
nasıl oldu o ben bütün milletlere ırkıcılık yapıcak donanıma sahibim bütün miletlerin nasıl türediğini bilirim anlatır mısın nasıl oldu senin ki yapay zeka
Yabancı ülke de yaşayıp yabancı havaalanına gittiğim için, oradaki polislerden birisi olabilir mi mesela?
ben direk tarihine girerdim o hangi millet ise :D senin atan benim evlat sen çöpsün diyebilcek star ışıgı var bende hangi ülke orası senin yurt dışın da ne işin var yapay zeka gurbet eller de :)
Ay birde diyor ki "Oturum iznini nasıl aldığınız belli. Yapıyorsunuz bir şekilde.". Adam o kadar mal ki, o ülkede doğduğumu bilmiyor 😹.
dünya da göçmen sorunu oldu artık normal karşılıyorum hangi ülke onu söylemiyorsun merak dan çatlamak mı istiyorsun 🙄
Avrupa ülkesi 😬.
kesin almanya dır bizim çok akrabalar var orada babam ana dili gibi almanca biliyor gelecek de o avrupa ülkeleri sefalet bekliyor nufusu fazla olanların avrupa da yaşam nasıl sana göre biz türkiye similasyonun dan çıkamadık bir rusyaya gidesim var bu aralar ama bilmiyorum
Ekonomik kriz vuracağına ben de inanıyorum. Zira ülkesi için seferber olması gerekirken, Ukrayna savaşına devam edebilmek için eldekileri kısıtlıyorlar.
avrupa sömürge dayalı sistemleri var afrika ülkeleri ellerin den gidince aç kalır onlar zaten gidiyor elden dikatlı bakarsan şimdi dünya konjonktür girersek 2 3 şişe cintonik uzun saatler anlatmam gerek olmucağı için ben sahneyi terk ediyorum :D
bir ülkede çevre koşuları normal ise yoksuluk fakirlik varsa bilki bir başka ülke sömürülüyor dur
aptalların yönetmesi bile açlık sefalet getirmez
Afrikayı şimdi de Rusya sömürüyor gibi. Hangi Afrika ülkesi olduğunu unuttum ama Fransa'ya kafa tutmuştu. Ruslarla anlaştı diyorlardı. Şu an Türkiye'nin madenleri insanlık dışı bir biçimde sömürülerek topraklar zehirleniyor.
bizim ülke millet olarak sömürgeci diğil belki dünya da tek millet türk dür sömürge yapmıyan geri kalan hepsi gücü eline geçirsin yapar afrika birsürü devlet var türkiye de var orada şu kesin ki bütün avrupa ülkeleri afrika dan atıldı ruslar da barınamaz ileri de onları paket ederler görürsün amerika ingiltere türkiye arasın da bir şey olur büyük ihtimal afrika da dünyayı bir yemek tabagı gibi düşün herkes bir parça bir şey koparmak istiyor milletlerin devletlerin çogunun bir önemi yok sadece masada mezeler dünya sadece 4 5 milletin arasın da dönüyor binlerce yıldır ezoterik yapılar filan bu konu bile 1 günlük anlatım istiyor aşırı derin :D
rusya çin amerika ingiltere türkiye
Abd sonradan oluştu.
bu bilğiyi bilmiyordum saolasın amerika yı ingiltere zülmün den sömürgesin den kaçan birleşikkralık daki azınlıklar kurdu arkasın dan ingiliz kolonileri geldi o köle savaşlarının patlak vermesi oldu ingilizleri def ettiler yahudiye esir oldular şimdi trump onun için geldi bu yahudileri söküp atmak için
Trump Yahudilere hizmet ediyor zaten. İsrail için Gazze'yi boşalttıracağını açıkladı. Netanyahu'nun sandalyesini çekti. Kudüs'u İsrail'in ilan etti.
hayır etmiyor görürsün zamanla zaten bunun savaşını verdiğin den her yerde yangın var ufak şeylere bakmak zaman kaybı sadece ben büyük resme odaklı bakarım turkiye siyasetini a haber izleyip dünyayı yorumlamak kadar aptalık olur bence kısır döngüleri sever bizim millet drama filan
bizim ülke amerikanın yaptığını yapıyor tarafsız kalıyor herkes silah satıyor böyle güç olmadılar mı
:D amerikan jonisi yahudiler ülkeye çökene kadar
avrupa bitik rusya sıkışmış türkiye ise çin tek savaş açabilcek ülke turan ile çin diz çöktüremezlerse amerika ozaman senle görüşürüz çin seddin de :D
ulus devletler küreselcilerin savaşı küreselciler amerika dan telonoji çalıp çin taşınmasa onlar da bu kafa ne gezer adı üstün de çin malı dünya birincisi kalitesiz ürünlerde neden bir anda bunlar böyle kaliteli ürün çıkarıp piyasayı ele geçirmeye başladılar bizim ülke bunlar birbirini öldürsün zaten bize ihtiyaçları var bensiz kimse kazanamaz kafasın da bu çip krizini hatırla bütün olay amerika çin deki teklonoji şirketlerini çekmesi bütün dünya çip üretimini amerika yapıyor çin ve asya ülkelerin de yapıyor ucuz işcilik ile bu işin sonu büyük savaş getirirse biz koyunlar kebap oluruz filler tepişirken çimler ezilir maalesef biz o çimleriz :) devlet 81 savaş gemisi inşasına başlamış devlet diyorum hükümet diyil ülkede yaşıyan herkes para alıyor devlet eflasyon masalları ve ürünleri kasıtlı artırarak kasaya altın dolduruyor bir şey geliyor görücez zamanla market aldığın ürünün çıkış fiyatı maliyetine bak satışına bak para nereye gidiyor bak işin ne kadar vahim oldugunu anlarsın 80 milyar dolar her yıl silah savunmasına para harcıyor devlet görünen 55 milyar bildiklerimiz bu bilmediklerimiz neler bizim devlet ketüm gücünü göstermez dogal sınırları türkiye den ibaret degil zaten bunu bütün dünya biliyor görücez zamanla
Kürdüm çok görmedim ırkçılık
Herkes insan ırkı ne olursa olsun
Zorba biriyim her türlü zorbalık yaparım her zaman
Arap sevmiyorum
Ben ırkçıyım ya kral
Hayır
Deliriyorum