Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her insanı dikkate alamazsın. Her insana göre davranamaz ve yaşayamazsın. Etrafındaki güzel insanlara dikkat kesilecek, uzağında da olsa kulak verdiğin insanları dinleyecek ve önemseyeceksin. Her insanı dikkate almak, aklın da kalbin de istikametini yitirmesi demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılinsan sosyal bir varlık ve ilgiye ihtiyaç duymak en normal olan şey, aynı zamanda yalnız olmak istemen senin bir tür savunma mekanizman olabilir. çocuklukta ebeveynlerle sağlıklı bağlar kuramadıysan bağlanmayla alakalı problemlerin olabilir bu yüzden farkında olmasan bile hayatına birini almaktan korktuğun için istemiyor olabilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılHmm evet olabilir teşekkür ederim ❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılİlgiye her canlının ihtiyacı var. Farkı şu;
Kimsindeki bu ihtiyaç dipsiz kuyu/süzgeç gibiyken, kimsindeki ise fincan kadar oluyor ve bu zaman zaman değişebliyor da.
İhtiyaç miktarına ve ne kadar doldurduğuna bağlı olarak ya ilgiye doymuş bir birey oluyorsun ya da ölesiye aç.
00 Yorumla
1 yılOlabilir zaman zaman. Bir an gelir duygusal bir boşluk da yoklayabilir. İnsanız ve robot değiliz. Her şey başına gelebilir birinin. Hiç yapmam dediklerini de yapabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet, herkesin ilgiye ihtiyacı vardır. İnsan doğası gereği sosyal bir varlık ve bir şekilde fark edilmek, değer görmek istiyor. Kimi bunu daha yoğun ister, kimi daha az ama tamamen ilgisiz, sevgisiz bir hayat kimseye iyi gelmez.
Ama ilgi de dozunda güzel. Sürekli ilgi isteyen biri zamanla bıktırabilir ya da verilen ilginin kıymetini bilemeyebilir. Önemli olan, ne kadar ihtiyacın olduğunu bilmek ve çevrendekilere de o dengeyi koruyarak yaklaşmak. Çünkü fazla ilgi de boğar, az ilgi de uzaklaştırır.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 1 yılevet herkesin ilgiye ihtiyacı vardır
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılİstisnasız herkesin ilgiye ihtiyacı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlay ettigimi düşünebilirsin ama söylediğim şeyler doğru. Ben de bu ara senin durumundayım, hoşlandığım kıza acilmistim, reddetti , daha sonra ben de duygusal bir boşluk oluştu, şu an kendimde aşırı yoğun derecede sevilme ihtiyacı hissediyorum, keşke birine aşık olsam , o da kabul etse ve birlikte ömür boyu yaşasak, inşallah...
01 Yorumla
Soran1 yılHayır estağfurullah neden alay edesin❤️
Umarım hayırlısı olmuştur.
1 yılHerkesin ilgiye ihtiyacı var bu bir gerçek maalesef.
10 Yorumla
1 yılTabii ki var Sevgi iyileştirir çünkü sevgi insanları birbirine bağlar ve en güzel sevgiler saf Sevgi denilen şey de şu an nerdeyse günümüzde yok denilecek kadar az
05 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ya çok az
- 1 yıl
Çünkü insanların artık menfaati kalmış biliyor musun ve benim en çok nefret ettiğim şeylerden bir tanesi kimse karşılıksız bir şey yapamaz mı abi bu dünyada
Soran1 yılSamiyetler bile yalan artık ne yazık ki
- 1 yıl
Artık insanın kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamış desene
Soran1 yılArtık insanın kendinden başka güvenecek kimsesi kalmamış😕
- Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılHerkesin herşeyin bir sevgiye ilgiye ihtiyarcı vardır insanlarin olduğu kadar bitkilerin çiçeklerin hayvanlarin bile ilgiye ihtiyarcı olabiliyor
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama herkes şanslı olmayabiliyor
- 1 yıl
Aynen bende öÿle şansızım🚬
Soran1 yılAllah yardımcınız olsun❤️
Soran1 yılHayır teşekkür ederim yine de☺️
- 1 yıl
Okey ☕️🥰☕️
- Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı.
1 yıl2 yaşındaki köpeğim bile tam bir ilgi manyağı bence herkesin ilgiye ihtiyacı vardır bu normal bir şey
13 Yorumla
Soran1 yıl😅😅❤️
- 1 yıl
eve gelince lavaboda elimi yüzümü yıkamama dahi müsaade etmiyor önce beni seveceksin diye yemek yaparken pusetine koyuyorum beni izliyor
Soran1 yılAhaha yerim onu ya ne tatlıı
1 yılİnsana ilgi göstermekle, saksıdaki çiçeği sulamak aynı şey sayılır. Nasıl ki çiçekler susuz kaldığında soluyorsa, insan da ilgisiz kalınca mahsun oluyor.
00 Yorumla
1 yılHer insan ilgiye ihtiyaç duyar kadın erkek hiç farketmez yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum yanlızlık ilgisizlik insanı hayattan soğutuyor depresyona sokıyor be karamsar bir insan haline geliyorsun
00 YorumlaHer insanın ilgiye ihtiyacı olur zaten bunu gizlemen sana zarar verir böyle
18 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin bu açlığımı kullanmasından çok korkuyorum
Soran1 yılÖyle maalesef güçlü ve yalnız olmak istiyorum ama bu açlık beni mahvediyor
Soran1 yılAnladım teşekkürler
Soran1 yılAnlatamıyorum ki ama teşekkür ederim yine de❤️
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet ama olmazsa olmaz değil, ayrıca bu ilgi seninde istediğin kişiden gelmiyorsa bir anlamı yok bence, ilgi görmeyen kimse de ölmedi bu yüzden abartmayın
20 Yorumlaİnsanları çekilemeyecek derecede itici buluyorsun ama sana değerli hissettirecek bazı kişilere ihtiyacın var
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkesi bilmem ama benim yok. İlgi beni başka bir insana çeviriyor. Şımarık değişik bir egoya bürünüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılYuh lan, ilgi için ağlanır mı? Dertsizlikten galiba
01 Yorumla
Soran1 yılDimi ahjsjs hiç ağlanır mı
Ilgiye degil de. Sosyal varliklar oldugumuz icin, sohbetlere. Ben sosyal anx oldugum icin beni pas gecin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılEvet hemen hemen herkesin ilgiye ihtiyacı vardır ama doğru ilgi ilaç gibi gelir yanlış ilgi kanser eder
00 Yorumla
1 yılVardır tabi. İlgiyi kim sevmez istemez ki.. ilgiyi sadece sevgilinden veya eşinden beklemek değildir. Dostundan arkadaşındanda bunu beklersin..
00 Yorumla
1 yılFazla ilgi bunaltır. Fazla ilgisizlik de yalnızlaştırır ve sorunlar ortaya çıkarır.
10 YorumlaHerkesin ilgiye sevgiye aşka ve merhamete ihtiyacı vardır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin ilgiye ihtiyacı vardır çünkü insanlar sevilmek ilgi duyulmak ilgilenilmek isterler
10 Yorumla Her bebek sevilme ihtiyacıyla doğar ve bu ihtiyaç ölene kadar hiç bitmez.
00 Yorumla
1 yılBenim ilgi bağımlılığın var arada kendime mesaj atıyorum
00 Yorumlaİlgiye ihtiyaç olması normal, insanlar anlaşılmak sevilmek ister
00 Yorumla
1 yılSamiyetsiz insanların seninle birlikte arkadaşlıklar kurup onların gerçek yüzünü gördüğün için
00 Yorumla
1 yılİlgi sevgi aidiyet ihtiyacı hepimizin zayıf noktası
00 YorumlaHerkesin ilgiye ihtiyacı vardır. Ama ilgi adı altında insanı boğmamak gerekir 🙄
00 Yorumla
1 yılOlur öyle ergenlikte. gerçi siz 30 u geçince de bi 💩 değişmiyo
00 Yorumla
1 yılO yüzden dışardan hep ilgi aranılır ya O mesele işte sıkıntılı biraz detay ister O konu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılilgiyi herkes seve. dozu kişiye göre değişir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.
1 yılBenimde çokkkk ihtiyacım var ama gerekte yok ya
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki vardır. İnsani duygulara sahip herkes ilgiyle, sevgiyle beslenir ve mutlu olur.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u 1 yılMaslow hiyerarşisine göre evet 3. derece ihtiyaçtır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılHayir ben sevmem insanlari köpeğe ilgi gösteririm daha iyi aq en azindan nankör değil
00 Yorumla Bu yüzden bir kadın erkeksiz yaşayamaz. Erkeğin böyle bir açlığı olmaz
01 Yorumla- 1 yıl
Sizin neden açlığıniz yok duygusal değil misiniz hiç
1 yılBenim hayatımda kimse yok ilgi göstere bilirim eğer iyi gelecekse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHer kızın ilgiye tıpkı yemek yemek gibi ihtiyacı vardır. Bundan besleniyorsunuz ama neyseki biz erkeklerde böyle bir durum yok.
057 Yorumla
Soran1 yılHep babamın suçu
Cevap sahibi1 yılSebep? Seni ilgiylemi büyüttü? Eğer öyleyse haklısın.
Soran1 yılHayır bana zerre kadar ilgi vermedi
Soran1 yılNe ilgi ne sevgi..
Cevap sahibi1 yılBu daha iyi. Eğer verseydi ömür boyu daha çok ilgiye ihtiyacın olurdu. Ama kötü yanı şu onun bıraktığı duygusal boşluğu doldurmak için birini arıyorsun umarım duygularını kendi menfaatleri için kullanacak birine denk gelmezsin.
Soran1 yılBen de zaten o yüzden hiç belli etmiyorum ya o kadar kötü hissediyorum ki off
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum şu an seni :D Bir ceylan kadar savunmasızsın ama bir o kadar da ilgiye muhtaçsın. Ne yazıkki böyle bir dünyada doğdun. Er ya da geç birisine körü körüne bağlanacaksın umarım o kişi kötü birisi olmaz.
Soran1 yılBilmiyorum artık nolucak delircem ama o kesin
Cevap sahibi1 yılHayır delirmeyeceksin sadece olay çok daha kötü bir hale gelecek. Sana ilgi veren birini bulana kadar ki 85 milyonun 40 milyonu erkek desek muhtemelen 39 milyonu sana ilgi verir amaaa samimi bir ilgi olmaz sende bunu anlayamazsın ne yazık ki.. İyiki kız değilim böyle saçma dertlerim yok.. Gerçi bu neslin erkekleride ilgi manyağı olmuş garip bir şekilde.
Soran1 yılBen anlarım da aslında yine de salağa yatarım ondan korkuyorum o kadar vahim durum
Cevap sahibi1 yılAnlayıp yinede salağa yatarsan sen şu an bulunmaz bir hint kumaşısın :D Umarım seni kimse keşfetmez nediyeyim... Hatta şuanda bu sitede soruna cevap verip kendilerinin düzgün ama başkalarının fırsatçı olduğunu savunan erkekler bile aslında seni ilgiyle kendilerine bağlamak istiyorlar... O kadar acı bir durum ki gülsem mi üzülsem mi bilemedim :D
Soran1 yılBana sitede yürüyen çok oldu henüz hiçbiri ile en ufak bişey yaşamadım
Cevap sahibi1 yılEn azından insanların senin duygularını umursamadığının bilincindesin. Bu da bir şeydir. Her neyse kendine ihtiyacın olan ilgiyi ancak sen verebilirsin unutma bunu. Git kendini şımart.
Soran1 yılBen sadece ağlamak istiyorum avazım çıkana kadar
Cevap sahibi1 yılAğla o zaman?
Soran1 yılAğlıyorum bunları yazana kadar ağladım hep zaten
Cevap sahibi1 yılHissediyordum bunu bir şekilde şaşırmadım. Yani yapacak pek bir şeyin yok çevrendeki beğendiğin bir elemanla sevgili olup zar atabilirsin. Kim bilir belkide imkansıza yakın ihtimalle düzgün birisini bulmuş olursun.
Soran1 yılBu durumdayım diye ani kararlar alamam ben ne olursa olsun mantıklı olmaya çalışıyorum. yine de teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Soran1 yıl☺️☺️
Cevap sahibi1 yılAaa hayret mantıklı olmaya çalışan bir kız.. Siz nadir görülürsünüz genelde. Rica ederim.
Soran1 yılHayatım düzgün olsaydı tamamen mantıksal düşünebilirdim de işte nasip
Cevap sahibi1 yılMerak etme yalnız değilsin. Çünkü kimsenin hayatı tamamen düzgün değil hatta bir çoğumuzunki paramparça.. Elinde olanlarla mutlu ol
Soran1 yılŞükrediyorum da elimde olanlarda paramparça benim sjsj
Cevap sahibi1 yılAhahhahaahah en azından hala elindeler. Birleştirmek sana kalmış.
Soran1 yılBaya zaman alıcak ama neyse yaşıycaz mecburen.
Cevap sahibi1 yılBaşarılar dilerim sana umutsuz leydi
Soran1 yılTeşekkür ederim
İyi geceler💐
Cevap sahibi1 yılRica ederim.
Sanada 🌹
Cevap sahibi1 yılGüncellemede yazdigin şeyin sebebini kimse bilemez bu arada :)
Soran1 yılBen de bilmiyorum sanırım
Cevap sahibi1 yılboş ver takmamaya çalış
Soran1 yılPeki takmıyorum artık
Cevap sahibi1 yılİyi bari
Soran1 yılHm hmm
Cevap sahibi1 yılBu saatte sitede olduğuna göre hala dertlerin var
Soran1 yılBaşım ağrıyor biraz da midem bulanıyor. dert hep var zaten ☺️
Cevap sahibi1 yılAynı bende ya hem uykusuzum hem uyuyamıyorum değişik bir moddayım şu an. Geçmiş olsun.
Soran1 yılTeşekkür ederim.
Bu durum cidden çok rahatsız edici yani uyumak isteyip uyuyamamak
Cevap sahibi1 yılEvet öyle. Bazende uyuyup 2 saate kalkıp yine uyuyamamak.. Bu sorun bu nesilde hep var sanırım
Soran1 yılO ben de olmuyor neyseki ama geçenlerde kabus görmüştüm sanırım ilk kez gördüm kbus 5 te uyandım ve çok kötü oldum 2 gün etkisinden çıkamadım.
Bide ben normalde 22 23 gibi uyumayı severdim şu sıra bozuldu uyku düzenim
Cevap sahibi1 yılEvet benimde bozuldu ne zaman dülzetsem hemen tekrar bozuluyor bence düzensiz bir hayattan kaynaklı. Kabusları neyseki hızlıca atlatabiliyorum
Soran1 yılHmm evet olabilir.
Ya bu rüyaydı ve burdan birine tabir ettirdim zaten
Cevap sahibi1 yılTabiri iyimiymiş bari?
Soran1 yılHayır kötüydü👉🏻👈🏻🥺
Cevap sahibi1 yılYaa :D boş ver rüyalar bilinç altının bir oyunudur sadece
Soran1 yılDoğru çıktı ama
Soran1 yılZaten bilinçaltıyla ilgiliydi
Cevap sahibi1 yılHmm anladım benimde rüyalar çıkar ama ben bunu tesadüfe bağlıyorum çünkü hep olan olaylar çıkıyor
Soran1 yılBenimde öyle bişeymiş bilinç altı kusması işte
Ama alakasızdı cidden kendimi kötü hissetmiştim.. normalde çevre de yorumlayan var ama çok utanç vericiydi anlatamadım kimseye
Cevap sahibi1 yılAnlatabilirsin istersen gizlideyiz zaten.
Soran1 yılYok ya böyle anlatamam. ama teşekkürlerr
Cevap sahibi1 yılPekii anlatmak istersen buradayım yani birine içini dökmek falan istersen. Zaten yapacak pek te bir işim yok
Soran1 yılİçimi dökmeyi pek beceremem ama özelden konuşabiliriz
Cevap sahibi1 yılİstersen açayım gizliyi?
Soran1 yılOlur açta hep böyle geç dönceksen sıkıntı ha söylim uyuya kalcam
Cevap sahibi1 yılTamammdır
Cevap sahibi1 yılAçtım
Gizli Üye(25-29)1 yılherkesin ilgiye ihtiyacı var ama herkesin ilgisine ihtiyac yok ondan kaynaklanıyo o düşünce
16 Yorumla
Soran1 yılHangisi yalnız kalmak istemem mi
Cevap sahibi1 yılevet oda ona dahil. yani evet insan olarak ilgi görmek birinin seninle ilgilenmesi bi ihtiyac olabilir aranılan bir duygu olabilir ama bu yalnız olmak istemeyecegin anlamına gelmiyor ve dogru kisi dogru insan ilgi göstermediginde yalnız kalmak istiyo da olabilirsin ha bu illa karsı cins olarak algılanmasın tanıdıgın sevdigin bi yakınında olabilir ama şuda var birinin ilgi göstermesi veya ilgi gösterecek bir insanın olmmasıda seni yalnızlıktan cıkarmaz.. iki kişide yalnız kalınabilir gibi gibi
Soran1 yılEvet haklısın zaten kimseye güvenemiyorum
Cevap sahibi1 yıloda günümüzün popüler hastalıgı zaten :)
Soran1 yılEvet teşekkür ederim yorumun için❤️
Cevap sahibi1 yılrica ederim
Gizli Üye(18-24)1 yılherkes ilgiyi sever ne kadar isteyip istememe de tamamen ailenin küçükken verdiği sevgiye bağlı
139 Yorumla- 1 yıl
Çocukluğa iniyoruz demek he Freud bir sen iki ahaha
Cevap sahibi1 yılFreud kim shhshs
- 1 yıl
Küba devlet başkanı shahhs
- 1 yıl
Açtı interneti bakıyor djdkeke
Cevap sahibi1 yılne var bakmış olamaz mıyım nbmbnvn nörolog çıktı ama
- 1 yıl
Kokuyu sen de alabiliyor musun
Cevap sahibi1 yılyo ney
- 1 yıl
Hmmmmh mis gibi cehalet kokuyor ahahahaahahosımagıttn
Cevap sahibi1 yılgit
- 1 yıl
Emir vermeye alışkın bi bünye
- 1 yıl
Sen de geleceksen bi düşünürüm. d
Soran1 yılGüldürttünüz Allah razı olsun😂❤️
Cevap sahibi1 yıl@soran 💖✨
- 1 yıl
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yılcahil etiketi yicem diye ne olduğunu sormicam
- 1 yıl
Hızlı öğreniyorsun hahahsjsj
Cevap sahibi1 yılnbmnbmn tabi
- 1 yıl
Tek elle random atman yok muu beni benden alıyor
Cevap sahibi1 yıltek elle attığım nerden çıktı ahshhshs
- 1 yıl
Randomdaki harfler birbirine çok yakın. Hobbit değilsindir herhalde aswkwımwswıwn
Cevap sahibi1 yıllnpbşğnçşmmpönön benzetme iyiydi
Cevap sahibi1 yılrandom atınca illa iki el birbirinden uzak mı olmalı
- 1 yıl
Bak bu fandomda da klavuenin sağ tarafını hiç kullanmadın. d bana maval okuma kızımm
Cevap sahibi1 yılrandoma j harfi gelmesin diye hep kenarlara basıyorum yakalandık nbmbmnb
- 1 yıl
Hadi ben neyse de o j nin ne suçu var da senden mahrum kalıyor
- 1 yıl
Darararaaa
Cevap sahibi1 yılj harfi de randomuma girmek için can atıyodu he hdhshsh
- 1 yıl
Ahhahahahaha
- 1 yıl
Güzeldi, hatta çookk iyiydi
Cevap sahibi1 yılalıyor musun kokuyu hshshs buram buram zeka fışkırıyor
- 1 yıl
Fışkırdığını görebiliyorum. Kokusunu almam için biraz daha yaklaşmalısın
- 1 yıl
Cümle sonuna koyduğun "he" ye dikkat etmemişim. İlk başta kinayeli bi üslüpta yazdığını düşünmüştüm. Ne yazık ki ne yazık
Cevap sahibi1 yıl😬yok kalsın söz de benlik değildi sen yukarda kullanmıştın ona ithafen dedim shhshshs
- 1 yıl
Koku moku her neyse işte öyle bir şeyden söz ettiğimi düşünmüyorum.
- 1 yıl
Emin misin
Cevap sahibi1 yılmm bilmem emin miyim
Cevap sahibi1 yılsoru sahibine çok bildirim verdik ayıp olur gidelim
- 1 yıl
Bu konu kafamda bir sürü soru işareti yarattı. Bunu bi ara seninle oturup uzun uzun tartışalım istiyorumm
1 yılÇiçeğin bile ilgiye ihtiyacı var. İnsan olarak bunun milyon kat ilgisiz yaşayamayan varlıklarız. Yalnız kalmak istiyorsun çünkü yakınında bulunan inananları ya samimi bulmuyorsun ya onlardan soğudun ya da kazık yedin.
00 YorumlaVar tabiki mesela benim, o kadar yalnızım ki hem sevgiye hem beni sevene. Whatsapta kimse yazmıyor çünkü yalnızım. Anca sosyal medya da yorum atıyorum canım sıkılmasın diye
10 Yorumla
1 yılHer ne kadar bazen yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu söylesede insanlar her zaman ilgiye ihtiyacı vardır
00 Yorumlakadınların ilgiye ihtiyacı erkeklerden daha çok vardır ilgisiz bırakılırsak ilgilenmeyi bırakıyoruz.
20 YorumlaEvet canım özellikle kızlara erkekleri bilmemde bazen bile bir kadından ziyade bir erkegın göğsüne yaşlanmak istiyorum sadece şunu hissetmek ben seni korusun ben senin arkandayım her ne olursa olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBence aşka bulaşma malub oldum bu yaşta sonra zaten anlarsın
00 Yorumla
1 yılEvet maalesef bende yalnızım ama artık kendime ilgi gösteriyorum ara sıra canım sıkılıyor ama olsun spor yapıyorum, kitap okuyorum. Zaman geçiyor bir şekilde.
00 Yorumla
1 yılSevilmenin büyük bir lütuf olduğunu mutluluk sebebi olduğunu asla unutmayın
116 Yorumla
Soran1 yılOlsa lütuf olduğunu bilebilirdim
- 1 yıl
O da doğru peki kapıların açık mı sevilmeye
Soran1 yılDeğil çünkü kimseye güvenemiyorum
- 1 yıl
Güvenmeyecek En iyisini yapıyorsun ama kısmen güvenmeye başlamak da iyi olabilir çünkü bu hayat yalnız da geçecek bir hayat değil
Soran1 yılBeğendiğim biri var ama imkânsızlık abidesi
- 1 yıl
Onun haberi varsa neden imkansız olsun inşallah imkanlı tarafına çevirir Allah
Soran1 yılYok o bana bakmaz zaten
- 1 yıl
Buna benzer durumlar için en güzel şey ne biliyor musun daha fazla sevecek kişi ile birlikte olun mutluluk için
Soran1 yılKardeşimin teakwondo hocası oluyo kendisi çok tatlı bi genç ve efendi ama ben de tesettürlüyüm yaşımdan büyük duruyorum ve bana o gözle asla bakmaz diye düşündüm. Ben de toplam 5 kez falan gördüm zaten
- 1 yıl
Siz yaşça büyük müsünüz sizce
- 1 yıl
Tesettürlü olmanın negatif bir tarafı Bence yok aksine istek sebebi birçok kişi için
Soran1 yılYaşım 18 benim de ama çocuktan büyük duruyorum. zaten negatif demedim ben memnunum tesettürümden ama tarzı değilim büyük ihtimalle
- 1 yıl
Hiç beklemediğin kişilerin tesettürlü eş isteği oluyor nasipse olur bilemeyiz
Soran1 yılDoğru tabi.. teşekkürler
- 1 yıl
Rica ediyorum bence sen sevdiğini belli et gerisini izle ve gör
Soran1 yılEdemem ki görmiyoruz bile birbirimizi
1 yılHerkes ilgiye muhtaçtır bence sevdiğimiz birinden güzel bir söz duymak hoşumuza giden en ufak bir harekette nasıl çocuk gibi mutlu oluyoruz mesela
10 Yorumla
1 yılDuygularını aç bıraktığında, açlık kalbine vurur. Bu da insanda ilgi yoksunluğu başlatır. Eğer etrafında kimse yoksa hep aç kalırsın.
10 Yorumla
1 yılHadi... ciddi misin? Ben artık intihar düşünüyorum. Her gece boş yastığa sarılmaktan.
01 Yorumla
Soran1 yıl😕🫂🫂❤️
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılHer insan degerli ve ozel hissetmek ister..
28 Yorumla
Soran1 yıl🥺🥺
- 1 yıl
Soran1 yıl🫂🫂❤️❤️
- 1 yıl
Soran1 yılÇok tatlısın gerçekten ☺️yüzümü güldürdün az da olsa
- 1 yıl
Buna cok sevindim 🥺🥳
Buradan diger ag ucuna pamuk seker atiyorum, tut
Soran1 yılYa yerim senii🍭🍭
Teşekkür ederiimm- 1 yıl
Beni degil, pamuk sekeri ye 🤗
Rica ederim 💙
1 yılHayır herkesin ilgiye ihtiyacı olmaz özellikle sert sinirli insanlar ilgi sevmez
00 Yorumla
1 yılBiraz ilgi bence herkesi mutlu eder ya, zararsız gerekli
00 Yorumlailgi şımarığıyım benn yaaa hep ilgi bekliyorum ilgisiz günlerim mutsuz geciyor
00 YorumlaBence insanı yıpratan en büyük boşluk sevgisiz ilgisiz kalmak
00 Yorumla
1 yılTabii ki vardır ilgiye sevgiye şımartılmaya erkek/kadın farketmeksizin vardır.
00 YorumlaHerkesin var canım ilgiye ihtiyacı utanmana gerek yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu aralar çok ihtiyaç duyuyorum ama hayatımda kimse yok maalesef.
01 Yorumla
Soran1 yılAynısı😕🫂🫂
1 yılBenim var herkesi bilemem
02 Yorumla
Soran1 yılDimi herkesi nerden bilcen
- 1 yıl
Öyle evet
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Bence vardır benim var ondan eminim
02 Yorumla
Soran1 yıl🫂🫂
- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler