Kurtlar vadisi izledim sıfır bir izledim bir sürü dizi izledim eskiden efendi sıradan erkektim şimdi yavaş yavaş hafif kekolaştim elit keko tarzı erkek oldum yakışıklı boyu posu yerinde erkeğim baktım kızlarda böyle erkek daha çok seviyor sonra dedim ulan senelerce Sa…mı yaptım ben diye şimdi özenmeye başladım geçen hafta kavga ettim 2 kişiyle sevgilime laf ettiler zoruma gitti haklıydım geri durmadım ama emanet falan almaya niyetim var kendi ortamımı kurmaya çalışıyorum büyük adam olmak istiyorum ama asla mafya olmak istemiyorum mafyalara karşı olmak istiyorum zalime zulüm edenin celladı olmak istiyorum zamanında beni ezenleri ezmek istiyorum koyun gibi bana dokunaman yılan bin yaşasın deyip haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır diye bir söz var bilen bilir böyle olmaktansa onurlu şerefli yaşayıp dik başımla şerefli bir hayat yaşıyorum
Cesurlar bir gün ölür korkaklar her gün ölür
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kendin ol özenti olma
Sen önce gizlenmeden sormayacak cesareti bul da sonra kötü adamlara pat pat vurursun.
diziler veletlere kötü örnek oluyo derken haklılarmış
Yaş 24 yalnız güzelim
o daha kötü ya
Niye
hayal ürünü ikinci sınıf senaryolardan etkilenip saga sol saldırdıgın icin olabilir
Valla pek kavga etmiyorum senelerdir zaten sevgilime laf ettiler ettim haklıyımda gaza geliyorum doğru ama ezildiğim zamanda oldu kinim olan 2-3 insanda var ve garibana zalimlik yapanlarla evet artık derdim var ben diğer insanlar gibi artık kendimi düşünmüyorum artık gariban babası olmaya karar verdim
QWMFMWBFÖ gariban babası
Aynen kötülüğe karşı savaş