Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. Bazen insanın kendini neden kötü hissettiğini anlaması zor olabiliyor. Bunu yaşamış biri olarak, bazen duygusal yükler birikir veya stres altındayken ruh hali değişebilir. İçsel bir sebep olmayabilir, sadece bir süreliğine kötü hissetmek normal. Tabii ki, ben de bazen benzer duyguları hissedebilirim, ama daha çok dış etkenlerden etkileniyorum. Herkesin zaman zaman böyle hissetmesi oldukça doğal.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim çok güzel yazdınız 🌸😊
En İyi Cevaplar
1 yıl"Bazen sebepsiz gibi görünen o duygular içimizde birikir, farkında olmadan bir şeyleri bastırmış olabiliriz. Belki yorgunluk, belki de bir boşluk hissi... Ben de zaman zaman böyle hissediyorum. Hayatın rutini bile bazen insanı yoruyor. Önemli olan, bu duygunun geçici olduğunu bilmek. Kendine biraz zaman tanı, sevdiğin şeylere yönel, küçük mutluluklar yarat. Belki bir müzik, belki bir yürüyüş, belki de sadece sessizlik iyi gelir. Unutma, insanın her zaman güçlü hissetmesi gerekmez. Bazen kötü hissetmek de insana dair.
13 Yorumla- 1 yıl
Bu gerçekten anlamlı ve içten bir bakış açısı. İnsan bazen sebebini tam anlamasa da bir ağırlık hissedebiliyor. Ve dediğin gibi, bunun geçici olduğunu bilmek önemli. Kendine küçük mutluluklar yaratmak, sevdiğin şeylere yönelmek, hatta bazen sadece hislerini kabul edip dinlenmek bile iyi gelebilir. Teşekkür ederim😊
- 1 yıl
Rica ederim ama yaratmak Allah'a mahsustur 😌
- 1 yıl
🥰🙏
1 yılGeçer inşallah ya huzursuzluk mu var
132 Yorumla- 1 yıl
Nedenini bilmiyorum böyle içimde kötü bir sıkıntı var
- 1 yıl
Alla alla son zamanlarda seni üzen bir şey oldu mu
- 1 yıl
Evet biri oldu
- 1 yıl
Neden üzdü. Seni ya
- 1 yıl
Kaş. ındı işte tepemin tasını ayırdı🙂
- 1 yıl
Yok ya sen bunun için üzülmemişsindir sıradan biri ise senin için ne önemi var
- 1 yıl
İnsanın birini kırması için onun bir değerinin olmadı gerekir yanliş mı düşünüyorum
- 1 yıl
Demek ki değerimiz yokmuş
- 1 yıl
Değerin olmaz olur değerlisin ki
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim kırmayıp dinlediğin için
- 1 yıl
Rica ederim ne demek 💖
- 1 yıl
Ben kızacağını düşünmüştüm
- 1 yıl
Niye kızayım kızmak ne haddime
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😘💕
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
Afettin beni o zaman
- 1 yıl
Hayır 🤓
- 1 yıl
Cansın sen ya
- 1 yıl
Sende 🙏
- 1 yıl
Samiyetine inanıyorum senin
- 1 yıl
İçim dışım biridir
- 1 yıl
Aynen zaten içinin güzelliği dışına vurmuş
- 1 yıl
Aslında ben sana bir şey söylemek istiyorum ama
- 1 yıl
Hiç bir şey soylemeni istemiyorum
- 1 yıl
Eig için teşekkürler dünden beri bende kendimi iyi hissetmiyorum
- 1 yıl
Rica ederim her şey Allah'tan dır
- 1 yıl
Evet bi dostum yanlış anladı beni o yüzden kırldı bana sanırım
- 1 yıl
Kimse yanlış anlamaz yanlış yapmışsindr bence
- 1 yıl
Yok inan yanlış yapmadım en azından isteyerek bence yanlış anlama oldu Hatta şöyle söyleyeyim o kadar kimi yer etmiş ki eve gidince yemeğimi yedim biraz yorgundum Uyudum uyanınca aklıma düştü o derece
- 1 yıl
Sağlıklı olsun yapicak bir şey yok olan la ölene çare yok
- 1 yıl
Aynen doğru ama bana güvenen birinin güvenini kırmış gibi görünüyorum o içimi sızlatıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kasıyor sun ondan bence
13 Yorumla- 1 yıl
Bilmem olabilir bilmiyorum iyim şu an hatta bomba gibiyim
Cevap sahibi1 yılBence kasmana gerek yok sana imrenen onca kişi var
- 1 yıl
Teşekkür ederim ama ihtiyacım yok buna
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bu sıralar kendimi en çok hissettiğim durumdur. umarım sonu hayır olur..
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşi inşallah sende bir daha bu hisse kapılmazsın
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim 🌸🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBende öyleyim maalesef kendimi çok kötü hissediyorum. ama geçer bakalım inşallah.
12 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim barışcımm, inşallah 🌸🥰🙏
- 1 yıl
İnşallah ablacım 🌸🥰🤲
u 1 yılBen de öyle, genel durum = kötü.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılVardir kendine bile soyleyemedigin nedenleri. Icini bi doksen neler cikacak kim bilir. Bu arada unutma dert sıkıntı stres zehir gibidir. Zehir nasil ki Icinde kaldigi surece vucudu yorar zayif dusurur. Bu yuzden zehir vucuttan atmaya calisirlar. Dert sıkıntı stres de oyle. Icinde kaldikca seni yirar zayif dusurur bisey yedirmez. Bu yuzden icine atma icindekileri dök gitsin. Mesela cogu kisi psikologa gidince cok iyi oldugunu soyler rahatladigini soyler. Tek sebebi. Psikolog onu destekleyerek konusturur. Ve o kiside doktor nasilsa diye anlatir. Sonra rahatladigini hisseder. Aslinda doktor hic birsey yapmamistir. Bu bir gerçek insanjn sikintisi derdi oldumu icine atmamasi lazim.
115 Yorumla- 1 yıl
Vallahi cano çok haklısın ama işte sorun orada dilim varmıyor demeye konuşamıyorum
- 1 yıl
Hayirdir bisey mi oldu. Cok ozel degilse konusabilirsin. Insan tanimadigina daha rahat dokermis icini.
- 1 yıl
birtakım sıkıntılar var bakalm hayırlısı diyelim yaa teşekkür ederim ama ailevi gelecek kaygısı falan
- 1 yıl
Gelecek kaygisi derken. Umarim sorunun ustesinden gelebilirsiniz. Cocuk da var bide cok etkilenir oda.
- 1 yıl
Evet teşekkür ederim hayırlısı bu aralar belli olucak bakalım kısmet artık neler bekliyor bizi
- 1 yıl
Sen almanyadamiydin
- 1 yıl
Avusturya da
- 1 yıl
Senin ailen orada mi peki?
Bide sen batmanliydin sanirim. Akraba evliligi felan miydi belliki aceleye getirilmis bir evlilik - 1 yıl
Ailem yarısı burada yarısı Türkiye de aceleye gelmedi aslında kenim isteyerek erken evlendim orası biraz karışık yaa aşk meşk işleri menitali bozduk unutturmaya çalıştık kendimizi aslen Batmanlıyim ama Batman'da yaşamadım hiç git gel yapıyorum sadece Türkiye ye
- 1 yıl
Kac yasinda evlendin ve kac yildir evlisiniz?
- 1 yıl
burada detaya giremem 😀
- 1 yıl
Haklisin bende cok sonrada fark ettim kusura bakma. Gunaydin bu arada.
- 1 yıl
Senin Dm kapali olunca burdan yazdjm bede 🤭
- 1 yıl
Günaydın cano teşekkür ederim ilgin alakan için evet dm kapalı yazan çok oluyor diye ama bu gün güzel keyfim yerine geldi bu gün 🥰🙏🙏
- 1 yıl
Hayirdir iyi olmasini neye borcluyuz 🙏 dm nin kapali olmasi iyi tabiki
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılRuhun sıkılıyor bazen bana da olur bu anlarda enerjini yükseltecek şeyleri dene gece karanlıkta özellikle zihnini boşalt ya da güzel bir doğa yürüyüşü yap olmadı küfür et rahatla yap bir şeyler işte ne iyi gelirse
17 Yorumla- 1 yıl
Kime küfür edimm😂
- 1 yıl
Bu konuya karışmıyorum ben genelde canımı sıkana ederim o an kim sıkarsa kader, kısmet
- 1 yıl
Hahahahqh teşekkür ederim ama deniycem güzel sonuç alırsam burada paylaşırım eğer yazmazsam bir Fatiha oku arkamdan😂😂
- 1 yıl
Helvanı yeriz sen hiç merak etme o iş ben de ;)
- 1 yıl
Allah canını almasın insan bir üzülür KS iyi kızdı iyi bilirdik rahmetli soru sormayı severdi falan filan der çok acımasızsın sen yaaa ahh ahhh güvendiğim dağlara bu sabah karlar yağdı 🤓🤓
- 1 yıl
Tamam iyi kızdı soru sormayı severdi sözünü mutlaka helva yemeden hemen önce herkese tembihlerim üzülme sen ;)))
- 1 yıl
Gıcık yaaa😂😂
1 yılvardır bir sebebi canını sıkab birşeyler olmuştur bastırıyorsundur yuzleşemiyorsundur ya da kaygıların vardır herhangi bir konuda gecmişe gelecege dair ya da baska problemler ondan kaynaklı
14 Yorumla- 1 yıl
Galiba haklısın
- 1 yıl
aynen
- 1 yıl
sorunlarınla yuzleşince canını sıkan şeylerle sıkıntın geçer diger turlu hep ertelersin
- 1 yıl
Teşekkür ederim kuzucuk
Merhaba, ben artık genel anlamda kötü hissediyorum, birşeyden lezzet alamıyorum, en sevdiğim aktiviteyi yapmak bile istemiyorum.
16 Yorumla- 1 yıl
Merhaba banada bu günlerde öyle ama şu an iyim hatta biletimi kestim yarın sabah uçuşum var Türkiye'ye geliyorum 3 günlüğüne bana iyi gelicek diye düşünüyorum sende sıkma canını her şey gelip geçici bir süre buralarda olmaya bilirim belki aralarda yoklarım sizleri ama🙏
- 1 yıl
Olur teşekkür ederim 💖🙏
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim efenimm🙏🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGünaydın ☀️
istedigin kadar sorma diyebilirisin bende soruyorum neyin var neyin oldugunu biliyorsun eminim kaç gündürde sesin solugun çıkmıyor hasta mı oldun ne oldu bir problem yok inşallah kumral
18 Yorumla- 1 yıl
Günaydın, öncelikle çok teşekkür ederim ilgin için bilmiyorum içimde kafamda birtakım oturtamadim sorunlar var kendime bile acilamiyorum gelecek kaygısı vs ama bu gün senin günaydın mesajınla çok iyi oldum güzel bir güne uyandım teşekkür ederim tekrardan Esmer.❄️🥰❄️
- 1 yıl
Eger seni bir nebzede olsa iyi hissettirebildiysem ne mutlu bana. Gelecek kaygısı hepimizde var problemler bitmez ama gerek konuşarak gerek kendi kendine anlatarak içini dök böyle yapma kendine zarar verirsin senin gibi enerjik birisini kaybetmemek gerek lazımsın daha çok kahkalar atıp eglenicez dik dur asla pes etme güzel insan 🥰
- 1 yıl
Teşekkür ederim kuzu 🥰 bir sakız atarız ağzımıza neşemiz yerine gelir😂😂
- 1 yıl
Ozaman bir sakızda benim için çigne yüregi gibi kendiside güzel insan 😂🥰
- 1 yıl
Hemmennnn🏃♀️🏃♀️
Teşekkür ederim sende öylesin benim için 🙏🙏 - 1 yıl
Allah senden razı olsun ben razıyım iyi ki varsın
- 1 yıl
Sende iyi ki varsın 💖
- 1 yıl
❤️
1 yılOluyor arada gelecek ve geçmiş hakkında düşününce genelde.
Neyin var ablam noldu14 Yorumla- 1 yıl
Bende bilmiyorum ki keşke bilsem
- 1 yıl
Dua edeyim sizin için
- 1 yıl
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah sizin duanız eminim iyi gelicektir rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🙏
- 1 yıl
Amin hepimizin🙏
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hayata pozitif bak, sana negatif elektrik veren her şeyden kaçın, hayatta bardağın boş tarafına değilde dolu tarafına bakarak mutlu ol, mutlu olmayı hakediyorsun. Acik alanda yürü rahat Hersey gönlünce olsun
10 Yorumla
1 yılBazen arada hiç bir şey yokken oluyor banada ya 😔
13 Yorumla- 1 yıl
Ahh evet yaaa sebebini bilmemek daha kötü
- 1 yıl
Çok takma kafana ya geçer
- 1 yıl
Teşekkür ederim zeynoş♥️
1 yılNe zaman baba ne zaman?
Bize huzur mezarda mı diyor şair...
https://youtu. be/UYn2sz_7deQ? si=k4Cfp0d9WV17bPqD10 Yorumla
1 yılSürekli aynı şeyleri yaptığımızdan dolayı..
Farklı bir plan yeni aktiviteler yaparsak iyi oluruz diye düşünüyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Olmak istediğin yerde değilsin
Özlediğin insanlar da yanında değil
Hepsi bu10 Yorumla
1 yılOluyor birinin kalbini kırdı isem olur genelde
10 Yorumla
1 yılDönem dönem olur bana da, günlük hayattan, koşturmacadan ziyade kendime vakit ayırınca daha iyi hissediyorum, deneyebilirsin.
00 YorumlaAynı durum bende de var ve şuanda hat safhada
10 YorumlaBence hayatı çok kafana takıyorsun rahat değilsin!
110 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim deniycem elbette sağol 🥰🙏
- 1 yıl
🙏🙏🥰
- 1 yıl
Sağolun iyi ki varsınız
- 1 yıl
🙏🙏🌸🌸.
1 yılZaman zaman aynı duygular da olmuyoruz ya da hayatta bi iyi bi kötü olmuyoruz sürekli değişen bir sirkilasyon var hayatta
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. olmuştu evet nazardan da olabiliyo
12 Yorumla- 1 yıl
Evet birkez bu durum yine başıma geldi nazar demişti hocaya göründüğüm zaman nazardan olduğunu söyledi haklısın
- 1 yıl
Hocaya neden göründün
Her zaman öyleyim her an keyifsizim 💅🏻
14 Yorumla- 1 yıl
Yiaaa bende😔
- 1 yıl
Evet kuzum ikimizee🌸🌸
Evet 2 haftadır bir şey yapmak istemiyorum sürekli evde olmak istiyorum mecalim yok gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlur ara ara kocanla aşk hayatında monotonluk var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl10 senedir böyle hissediyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Ciddi misin neden bir destek almadın
Cevap sahibi1 yılNe bilim inancım yoktu köyde yaşıyorum imkanım yoktu vs vs birazda deli derler diye
- 1 yıl
Deli diyenler asıl Deli
Gizli Üye(25-29)1 yılTürkiye'ye gelcen diyedir kkdkd
18 Yorumla- 1 yıl
Bilmem olabilir
Cevap sahibi1 yılCidden morali bozukkk arada oluyor yaa yarınnaa geçerr
- 1 yıl
Bu gün hiç keyfim yok aşırı mutsuzum
Cevap sahibi1 yılYa acaba neyin varr. Yap bir kahve al bir çikolata kendini ödüllendir
- 1 yıl
Onu her gün yapıyorum bilmiyorum ülke değiştiricem belki ondandır gitmek istemiyorum olduğum düzen çevrem seviyorum değişiklik istemiyorum ama iş için mecburen değişiklik şart
Cevap sahibi1 yılHee onu kafaya takıyorsundur ya benim de oluyor yarın mahkeme var onu düşünüyorum
- 1 yıl
Ne mahkemesi
Cevap sahibi1 yıliş mahkemesi
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. havalardan havalardan
10 YorumlaYokluğumda olur öyle şeyler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOluyor bazen sürekli inşirah suresini oku
10 Yorumla
1 yılEvet bana da oluyor bazen
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet oluyor bazen nedeni bilmeden. ..
10 Yorumla İlgisiz kaldığın için olabilir mi
16 Yorumla- 1 yıl
Sevdiklerin tarafından olabilir
- 1 yıl
Kim peki bu sevdiklerin ne gibi ilgi göstermiyorlar
- 1 yıl
boş ver yaa
- 1 yıl
Paylaşmak istersen yardımcı olabilirim güzel hanım
- 1 yıl
Teşekkür ederim ihtiyacım yok sağolun
- 1 yıl
Rica ederimmm
1 yılPiskolojin mi bozuldu
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir
Gizli Üye(30-35)1 yılHep oluyor bana hep kötü hissediyorum
10 Yorumla
1 yıl🤔🤔üzüldüm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılHavalardandir
10 Yorumla
1 yılNiye acabaa
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılOluyor ara sıra
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. İçsel sıkıntı..
10 YorumlaBen de öyle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı.
1 yılBirşeymi oldu
10 Yorumla Enişteme sarıl geçer
15 Yorumla- 1 yıl
Sarıldım geçmedi 🤓
- 1 yıl
Deli yaaa iyim bu gün şükür dün canım sıkkındi
- 1 yıl
Himm
- Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı.
1 yılBazen evet :) yalniz degilsin
10 Yorumla Ben de:(
10 Yorumla
1 yılMasaj git
10 YorumlaEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem