Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevgiyi ve Değerli İnsan Samimi Dostum Dağdelen, @zorundamiyimefsane
Sana bir abin imiş gibi samimimi bir naçizane nasihat değerin de, dostane bir öğüt de bulunmak istedim.
Hayatta unutulmaması gereken altın bir kural var:
"Hiçbir insan, diğer, bir başka insan ile tam ve net olarak asla aynı ve eşit durumda değildir. sadece eşit değere sahiptir."
İnsan; Ne yaşamsal, ne biyolojik, ne anatomik, ne duygusal, ne düşünsel ve de bakış, görüş ve inanış gibi... Hiçbir şekilde tam bir eşitlik yoktur. İşte bu, her Bir insanın ne kadar özel ve (1) biricik olduğunun en önemli delil ve kanıtıdır.Hayat da insanın düşünceleri de yaşamı gibi aslında bir "an" lık kadar kalıcıdır. Bugün sevdiği bir şeyi, biraz sonra ya da yarın sevmeyebilir. "Sen bunu yapmazsın!" deme hakkına bile sahip değiliz. Çünkü insan değişir, yapısı değişir, hisler değişir, fikirleri değişir, inancı değişir ve Duygusu, arzusu hatta vicdanı bile değişir.
Şu sözü aklının bir köşesine kazı dostum: "İnsan açken farklı, tokken farklı düşünür."
Açken gözü, gönlü, arzuları başkadır; tokken bambaşka biri olur. Açken, herkesi tok zanneder; tokken, aç olanı fark etmez bile. Hatta duysa bile umurunda olmaz.İşte sana demek istediğim şey şu: İnsanı anlamak, aslında sadece o anlık bir meseledir. O an ne yaşadığını, ne hissettiğini, hangi durumda olduğunu bilirsen, ancak o zaman onu gerçekten anlayabilirsin.
Seni şu An için çok iyi anlıyorum Dostça sevgilerimle...
22 Yorumla- 1 yıl
Sezen Aplamız Ne diyor?
https://youtu.be/R9Dv0MVD7rg?si=W4smG0dZ3i7A4vKy - 1 yıl
Sağol hocam. Anlamaya çalışıyorum bende.
En İyi Cevaplar
1 yılBaşkalarının duygularını anlama yeteneği, empati olarak adlandırılır ve birçok insan bu yeteneğe sahiptir. Empati, bir kişinin başkalarının hislerini ve deneyimlerini anlamasına yardımcı olur. Bu, ilişkileri güçlendirebilir ve daha derin bir bağ kurmaya olanak tanır. Ancak herkesin empati düzeyi farklıdır ve bazı insanlar duygusal zekalarını daha iyi geliştirmiş olabilir. Soruya gelicek olursam, ben çabucak anlayabiliyorum hissediyorum.✨
15 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel cevap ve anlayabilmek yetenek işi ✌👏
- 1 yıl
Kesinlikle haklısınız.🙌🏻🙏🏻
- 1 yıl
Teşekkürler eic için.🦋
- 1 yıl
Rica ederim hemşerim 🌹😊
- 1 yıl
☺️🌸
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buradaki anlamaktan kasıt empati kurarak anlamaya çalışmak mı yoksa var olan duygularını görebilmekle mi ilgili, anlamadım. O yüzden her iki açıdan da değerlendireceğim.
Empati kurarak anlamaya oldukça yatkın bir yapım var. Bunun sınırlayıcısı ise sadece öfke halimde geçerli değildir.
Duygularını iyi saklayan biriyse sadece sezebilirim, gösterse de göstermemeye de çalışsa bir şekilde anlamaya çalışırdım, sanıyorum.31 Yorumla- 1 yıl
Her ikisi de. Baktığında ne görüyorsan.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKarşımdaki hiç tanışmadığım veya şimdiye kadar hiç konuşmadığım biri olsun, insan, kedi veya köpek olması da fark etmez, duygularını çok rahat bir şekilde anlıyorum.
Yorucu doğrusu. Bunu doğru yere kanalize etmeyi öğrenen kadar çok rahatsız edici buluyordum. Bunu görmezden gelmeye, hatta bırakmaya bile çalışmıştım.
12 Yorumla- 1 yıl
Vay be ilk bakışta anlamak çok güzel bir şey.
- 1 yıl
Tartışılır. Getirdiği faydaların peşindeysen eksileri umrunda bile olmayabilir ama benim durumumda empatik olmam sosyalleşmekten uzaklaşmamla sonuçlandı. Ki normalde acayip sosyal biriyimdir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet anlarım insanlarla iletişim halindeyken gözlemliyorum nasıl bir duygu düşüncelerini sahip olduğunu az çok anlıyorum. Ona göre temkinli davranırım. Duygularını anlamayan bir insan bazen isteklerini ya da beklentilerini karşılamayınca hayal kırıklığı uğrar. Kendini gören dünyaya da görür.🌿
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle haklısın ✌️👏
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet, genelde başkalarının duygularını anlayabiliyorum. İnsanları dinlemeye çalışırım ve onları anlamaya gayret ederim, çünkü empati kurmak önemli. Ama tabii bazen tam olarak anlamak zor olabiliyor, her durum farklı.
11 Yorumla- 1 yıl
Bazıları zor kişiler tabii.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet anlıyorum ama çoğunu anlamamazliktan geliyorum ve gerekirse mesafe koyuyorum.
33 Yorumla- 1 yıl
Anlayamadım ben. Yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviriyorlarmış meğerse
- 1 yıl
Onlardan çok var.
- 1 yıl
Aynen öyle çok varmış meğerse
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılDertten kederdeeen.. neysem neysem elimden geldiğince empati yaparım ama birebir onun gibi hissedemem
12 Yorumla- 1 yıl
Bir de ona üzülemem diyorsun.
- 1 yıl
Hayır onun gibi hissedemem tam olarak diyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı.
u 1 yılevet anlıyorum ben
21 Yorumla- 1 yıl
Bazen geç anlıyoruz
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Başkalarının duygularını anlamak birçok insan için zor olabiliyor ama benim için çok zor değil özellikle sevdiğim insanların duygularını çok kolay anlayabiliyorum buna bir tür telepati diyebilirim mesela bir insanın ne düşündüğünü anlamak için o kişinin yüz ifadesi mimikleri ve yüzündeki renk değişikliği o kişinin hakkımızda ne düşündüğünü öğrenebiliyorum bazen mimikler ve yüz ifadelerini görebilmek için dikkat gerekir örneğin bir kişi mutlu olduğu zaman yanaklarında pembelik oluşur bazen kırmızıyada kaçabilir ve gözleri parlar bazen kişiyi doğrudan hissetmekte mümkün olabiliyor bu en sevdiğim ya da en tanıdığım kişilerde olur
22 Yorumla- 1 yıl
Büyük başarı o zaman sende ki ✌️👏
Burada iki türlü duygu anlama kastedilmiş gibi.. Eğer bir karşı cins bana karşı birşeyler hissediyorsa, cümleler ve bakışlardan anlarım ve ona göre mesafe koyarım, çünkü umut vermek istemem.. İkincisi bir insanın bana hissettiği pozitif ve negatif duyguları, ya da empati ile bir insanın üzgün veya neşeli olduğunu da çok iyi anlayabiliyorum...
21 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi anlamışsın soruyu iki anlamda çıkıyor evet.
Tabiki de insnalar beni dışarıdan egolu sanıyor ama tam tersi beni tanıyan çoğu kişi çok duyarlı bi insna olduğumu söylüyor ben sadece bazı şeyleri muhafaza etmek için bazı şeyleri yansıtmamamaya çalışıyorum herkes görmek istediği gibi görüyor kimse kusura bakmasın
21 Yorumla- 1 yıl
Ön yargılar işte.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok kolay bu işler benim için herkesin perde arkasını görebiliyorum. Fazlasını da görüyoruz bazen Allah affetsin ;))
Ama çok umursamıyorum herkesin kötü düşüncesi ve sarılık olmuş ruhu kendini bağlıyor salla gitsin sen de sanırım bir gönderme sorusu ama yerine ulaşmaz onların kalbi mühürlü :))
11 Yorumla- 1 yıl
ahaha yok gönderme sorusu değil. 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılEvet anlarım hislerime herdaim güvenirim
Çok dikkat edilmesi gereken bir konu bu karşındaki insan kim olursa olsun istemeden bilmeden kırmak istemem ya da boş yere umut vermek gönül eylendirmek her insanın kendine münhasır özel bir dünyası var dikkatli olmak lazım bazı insnalar çok kırılgan ruha sahip olabiliyor.11 Yorumla- 1 yıl
Bende kırmayı sevmem.
1 yılDuygular değil artık bakışlar bile çok şey anlatır oldu görebilene. En azından benim için öyle🙌🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Herkes sizin gibi değil efendim. İşinin ehli olsun :D
- 1 yıl
İyi niyettendir o görürler görürler isteseler😅
Ever yaparım ama bana kurulmaz empati yaptığımla kalırım lafa gelince sen odun değilsin empati kuruyosun sonra basite indirgenir herkesle de kurulmamalı insanların acılarını hislerini kendi benliğinde hissetmek iyi değil en azından herkesin
11 Yorumla- 1 yıl
Lafa gelince boş laf söyleyen çok.
1 yılGenelde insan mecbur kalmadığı şeyi pek anlama ihtiyacı hissetmiyor ancak gerçekten empati yapabilen insanlar insani açıdan, vicdani açıdan ve olgunluk açısından iyi durumda olanlardır
21 Yorumla- 1 yıl
Bak bu da çok doğru.
1 yılÇoğu zaman gözümden kaçmaz ama kendime insan sarrafı diyecek kadar da güvenmiyorum. Sadece her geçen gün insanlar hakkında yeni bir şey de öğrendiğim kesin 🙃
26 Yorumla- 1 yıl
İnsanları çözmek için görünmez adam olmak lazım. Yüzüne gülüyorlar arkandan iş çeviriyorlar
- 1 yıl
Bu yüzden mesafe iyidir. Biz insanlar mesafeyi hiç iletişim kurmamak olarak algılıyoruz ama bu değil. Mesela çok mu eğleniyorsun biriyle, şakalaş, makara yap ama gereksiz samimiyet kurup özelini açmaya gerek var mı?
- 1 yıl
Haklısın bu konuda. ✌️👏
- 1 yıl
Teoride evet ama pratikte benim de yanıldığım oluyor çok 😂
- 1 yıl
Bazı insanlar samimi gördüğünden bazı insanlar haddi olmadığı halde burnunu sokmayı sevdiğinden bizim hakkımızda yorumlar yapmaya bayılır bunu zaman zaman bizler de yaparız hatta. Mesela ben burada insanlarla samimi yorumlaştığım için evli olduğum halde buradan birileriyle sevgili olduğumu düşünenler bile oldu. Daha dün biri evli olduğumu bilmeden çok samimi bir arkadaşımla bizim yakışacağımız tarzında bir yorum yaptı mesela ama kötü niyeti olmadığından eminim. Benim bu konuları ciddiye alma kriterim onlara hayatım hakkında yorum yapma hakkı verip vermediğim, eğer onlara bu hakkı vermediysem güler geçerim umursamam. Sonuçta milletin ağzı torba değil ki büzesin konuşur konuşur dururlar 🤷🏻♀️
- 1 yıl
Aa yorum uçmuş
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAnlarım ama anlamasamda empati kurabilirim birilerini anlamak için onunla aynı şeyleri yaşamak gerekmez bence günaydınlar ☕🙏🥰
31 Yorumla- 1 yıl
Günaydınlar. Önceden yaşanmış tecrübe de vardır.
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yıl6'ci hissim kuvvetli olduğu için evet başkalarının duygularını anlayabilirim. Acı çeken birinin yanına gidipte neyin var dediğim gibi...
21 Yorumla- 1 yıl
Anlayış farkı ✌️👏
Beni anlamayanı ben de anlamıyorum ve anlamadığını öğrenene kendimle ve duygularımla ilgili bir şey anlatmıyorum
23 Yorumla- 1 yıl
Anlatmaya uğraşma da zaten.
- 1 yıl
Evet sonradan ✌️👏
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılO baskasinin kim oldugu ile alakali bir durum. Cok yakinimsa eger anlamaya calisirim, alakam olmayan biriyse fazla caba harcamam
27 Yorumla- 1 yıl
Yakınımızda olanları anlamıyoruz ki
- 1 yıl
Anlamak istemiyoruz belki de ya da isimize gelmiyor
- 1 yıl
Maalesef öyleymiş anlamak istemiyormuşuz
- 1 yıl
Nolduu bakim, kimler uzdu gene seni 😇
- 1 yıl
Yok ya üzen olmadı 😂
- 1 yıl
Ben uziim bi o zmn, ekşın olsun sana 🥳
Hem sorunun hakkini vermek lazim.😅🤣😬 - 1 yıl
Yok yok sende üzme 😄
1 yılAklına gelebilecek bütün duyguları ve hisleri anlayabilirim ve bu kimilerine göre çok büyük bir lanet ve ya nimet
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel özellik
- 1 yıl
Aslında kötü bir özellik, herşeyi anlamak çıldırtabiliyor insanı
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Empatim yüksektir ve anlarım ama hitap edebilir miyim herkesin duygularina.. işte bu eksik olabilir çünkü mizacim farkli
14 Yorumla- 1 yıl
Tecrübelisin desene empati konusunda.
- 1 yıl
Güzel başarılar 👏😊
Bazılarına bakıp anlarım. Bazılarını çözemiyorum ya. Hani su içmek isterse söylemeden kalkıp su veriyorum mesela 😅 bence genelde kadınlar anlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Kadınların hisleri kuvvetlidir derler ya.
1 yılDuygulardan anlarım, empati yapmakta iyiyimdir gerçekten.
21 Yorumla- 1 yıl
Çok iyi. O da bir beceri.
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılAnlıyorum iyiyse empati yaparım kötü durum olacağını anladığımda ise mesefe koyarım
22 Yorumla- 1 yıl
Evet mantıklı.
- 1 yıl
Aynen öyle varsa eig alırım
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Anlayabiliyorum o nedenle bazı insanlardan uzak duruyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Güzel müdürüm ✌️😊
1 yılAnlamam zaman alabilir kötü hissettiğim an uzaklaşırım
21 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı.
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Nedenini anlayabiliyorum yani mantığını fakat bazısıyla empati yapamıyorum.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben hiç birisini yapamıyorum.
1 yılAnlayabiliyorum anlayabilmek için empati şart da bazı insanları hiç anlamamayi çok isterdim.
22 Yorumla- 1 yıl
Yanıldığımız çok olmuş.
- 1 yıl
Evet
Anlayışlı bir insanımdır. Dinlemeyi ve kişiyi anlamayı severim
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel.
1 yılFazlası zarar. Anlamak istemezdim çünkü insanı yoruyor
11 Yorumla- 1 yıl
Yoranlar var evet.
- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBen daha kendi duygularımı çözemiyorum başkasının duygusunu hiç çözemem
11 Yorumla- 1 yıl
Bu da mantıklı.
mükemmel aşka ulaşana kadar pes etmek yok 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Koş koş pes etme :D
1 yılEmpati yeteneğim çok iyi anlarım herkese de tavsiye ederim ama yapmıyorlar
11 Yorumla- 1 yıl
Yok sen biraz acelecisin yanlış hissediyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılHayır insanların duygularını herzaman anlayamıyorum biraz ṣizoid bozukluluğum var
11 Yorumla- 1 yıl
Olabilir herkesin hisleri farklıdır tabii.
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlıyorum. Keşke anlamasam dediğim zamanlar oluyor..
13 Yorumla- 1 yıl
Anlamak erken davranmak için iyi ama
- 1 yıl
O tip şeylerde evet, ama başkalarının yerine üzülmek hatta değmeyecek kişilerin yaşadıklarına empati kurmak, anlamak vs keşke anlamasam diyorum üzülüyorum yerlerine 😕
- 1 yıl
Haklısın ✌👏
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlamaya çalışıyorum. Yapabileceğim bişey varsa yapıyorum. Ama bazı insanlarda sürekli bişeyleri manipüle etme durumu var onlardan uzak duruyorum:)
21 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı güzel düşünce ✌️👏
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çoğunlukla evet
Yüzlerinden mimiklerinden
Yüzündeki ifadeden
Gözlerindeki ışıktan
Rahatlıkla anlarım
Sanırım bu bi tanrı vergisi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Anlamaya çalışırım diyeyim
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ✌️👏
Biraz vakit geçirmem gerekir yüzyüze. Bu vakit kişiden kişiye değişir
23 Yorumla- 1 yıl
Ne anlarsın mesela.
- 1 yıl
Yani evet
1 yılBaşa bela ama çok iyi gözlemciyim daha da kötüsü çok empati yaparım
11 Yorumla- 1 yıl
Başa bel evet. Bir çok cevapta o yönde.
1 yılTabi bunda ne varki yüz ifadesi her şeyi belli eder
11 Yorumla- 1 yıl
İçindekini bilemezsin ama
- Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.
1 yılAptlllca bir aşk boş aşklar peşindeyz hepimiz
21 Yorumla- 1 yıl
Sadece aşk olarak bakma mesela insanların türlü halleri var onlara odaklan.
1 yılanlayamazsınn anlatamısın
21 Yorumla- 1 yıl
Ooo değil mi anlaşılamaz.
Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Kimin ne yaşadığını anlayamazsın maalesef
22 Yorumla- 1 yıl
Yani o da doğru ama tanıdığın kadar ya
1 yılAnlamak ve anlaşılmak için çaba harciyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Bende aynısı.
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Anlayabildiğim oluyor evet
21 Yorumla- 1 yıl
En azından bazılarını
Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. yok ben hiç bilmiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Bende bilememişim.
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAnlıyorum evet , özellikle yakından
252 Yorumla- 1 yıl
Ne olduklarını mı
- 1 yıl
Hissettiklerini çekim gücüm iyidir iki laftan sonra gerisi gelirr 😃
- 1 yıl
O da güzel ✌️👏😎
- 1 yıl
Efsaneyiz , senin nickin olsa daaa 🙈😃
- 1 yıl
Öyle misin 🤣
- 1 yıl
Öyleyim övünmek gibi olmasındaaa 😸🙈
- 1 yıl
Övün bakalım biraz 🤣
- 1 yıl
Öyleymişsin de zaten 😎
- 1 yıl
Tabiiiiiiks
- 1 yıl
Hariiiikaaa 👏🙈
- 1 yıl
Mantarlı börek yedin mi pekiii 😸
- 1 yıl
Yemedim pizza yedim pizza da onun gibidir 🤣
- 1 yıl
Pizzanın yerini tutar mii hiccc börek asktirrr 😋✨
- 1 yıl
Evet evde el yapımı börek daha güzeldir pizzadan haklısın.
- 1 yıl
İmm evettt 😋😸
- 1 yıl
Yap o zaman yiyelim 🤭😄
- 1 yıl
Sen hamuru aç ben içini yapayım beraber yiyeyimmm 😸
- 1 yıl
Ondan sonra ne kalıyor ki 🤣
- 1 yıl
Böreğiii yemek 😋😸
- 1 yıl
Olmaz ben hazıra konmak istiyorum 😂
- 1 yıl
Bir elininn lezettine bakmayalimm mi hı? 😸😸
- 1 yıl
Hamur açamıyorum maalesef 😂
- 1 yıl
Efsaneye yakismadii bu 😹
- 1 yıl
Yemek yapayım başka olmaz mı
- 1 yıl
Himm ozamann sarma sarrr 😸
- 1 yıl
Sen de hep zor şeyler istiyorsun 🤣
- 1 yıl
Sütlaç yap bari tatlı yiyelim tatlı konuşalım bu kolay fırından olsunn 😸😹
- 1 yıl
Tamam o olur bak. Vanilya da katarım içine biraz
- 1 yıl
Vanilyasizz olmaz zaten 😋
- 1 yıl
İsteklerin de bitmiyor :D
- 1 yıl
Bitmezz , açımmm 😸
- 1 yıl
Mutfaktan peynir ekmek domates sandviç yap kendine
- 1 yıl
Eriniyorumm yaa biri yapsa da yesem ☹️
- 1 yıl
Evde kimse yok mu
- 1 yıl
Ben senden istiyorumm hemen kaçtınn yapmamak için hii 😸
- 1 yıl
Beni beklersen aç kalırsın geç geleceğim :D
- 1 yıl
Hahaayy açlıktan olucezzz
- 1 yıl
Açlıktan ölen olmadı korkma :D
- 1 yıl
Ben kan enfeksiyonu geçirdim ama. Allah yaşatmasin nuks de etti 😃
- 1 yıl
Ciddi misin
- 1 yıl
2018 de Evet nerden geldi bilmiyorum yoğum bakım da gibiydim serumlar haplar 2 hafta ölü gibiydim sonra geçti sonra tekrar ooldum bu sefer hafifti neyse geçti sonra 2021 de viral enfeksiyon oldum oda geçti şu an bişey yok 😸
- 1 yıl
Hangi hastane ve nerede
- 1 yıl
Boşverr
- 1 yıl
Eğer iyi değilse hastanen başka şehirde daha iyi bir hastaneye git yani.
- 1 yıl
şu an geçti ya 😃
- 1 yıl
İyi güzel.
- 1 yıl
Hı hii ama enerjimizzi artık hiç bir şey cekemezz
- 1 yıl
Aman çekmesin zaten bol bol varmış :D
- 1 yıl
🧿değmesiinn 😹
- 1 yıl
Amin 🤲
- 1 yıl
Ben buraya gitmdrn önce sen istek attın mı ben 2ay yoktum sanki gördum gibi
- 1 yıl
Bilmiyorum ki atsam dururdu muhtemelen.
Ben onları anlıyorum ama onlar beni anlamıyor
21 Yorumla- 1 yıl
Anlamazlar.
1 yılDuygularını hislerini ve niyetlerini anlarım
13 Yorumla- 1 yıl
Empati yeteneği desene ✌👏
- 1 yıl
Psişik yetenekler
- 1 yıl
😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen hemen bi çok zaman aşağı yukarı
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ✌️👏
1 yılevet bu konuda hassasım..
12 Yorumla- 1 yıl
Yeteneklisin anlamakta yani.
- 1 yıl
evet anlarım..
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İnce fikirli herkes gibi ben de anlayabilirim
12 Yorumla- 1 yıl
Empati yeteneği işte ✌👏
- Kişilik & Karakter konusunda 574 cevap paylaştı.
1 yılŞarkı olarak 84’ü eklediğini sanmıştım 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Bir dahakine onu ekleriz :D
1 yılDaha işim yok. 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
Olmasın aynen. Hep zarar böyleleri.
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlamayı seviyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Bende öyle çünkü erken reaksiyon alıyorsun.
Bazı insanlar çok belli ediyor ama bazıları da durumları belli etmelerine rağmen sonra vazgeçiyorlar uzak duruyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarşındaki kişiyle aynı yollardan geçmediysen anlayamazsın. Empati başka bu başka.
00 Yorumla
1 yılEvet
21 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel ✌️👏
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılNo empatio 😆
27 Yorumla- 1 yıl
Hiç mi 🤣
- 1 yıl
Hayır artık yok
- 1 yıl
Sağlık olsun 😎
- 1 yıl
Aynen öyle böyle daha sağlıklıyım
- 1 yıl
Mantıklı 😂
- 1 yıl