..
'Her şeyden biraz kalır diyordu hayat. Kavanozda biraz kahve, kutuda bir kaç sigara, insanda biraz acı."

..
'Her şeyden biraz kalır diyordu hayat. Kavanozda biraz kahve, kutuda bir kaç sigara, insanda biraz acı."

Herkes hayatında en az bir kez kalbinin anahtarını yanlış ellere teslim etmiştir. O anahtarın kıymetini bilmeyenler, bazen onu kaybeder, bazen de kırar. Ama işin güzel yanı, insan kendi kalbinin kapısını yeniden kilitlemeyi ve o anahtarı gerçekten hak eden birine vermeyi öğreniyor. Yanlış eller, doğru dersler bırakıyor.
Soruyu okuyunca aklıma bu şarkı geldi 😂Mabel Matiz'in dediği gibi "anahtarları yok denizlerde" 😬
Evet ettim ve şairin de dediği gibi biraz acı kaldı yüreğimde..
Neyse ki kalbim yok.
Teşekkürler
Cevap
8Cevap
Bunu geçmişte hobi edinmişim şimdi bu zamandan bakınca sonra aldım kilidi Van gölünün derin sularına attım..
Hayır, kalbimi hiç yanlış ellere teslim etmedim. Her zaman dikkatli olmaya çalıştım.
Şu anda yanımda olmadıklarına göre hepsi yanlışmış 😂
Hayır teslim etmedim. Çünkü aşktan ziyade güven benim için önemliydi
Ettim. Sevmek insanın elinde olan bişey değil ki? Ama bazı yanlışlıkların bedeli ağır olur. Hayatınızdan bi çok şeyi alır götürür. “ Sen kendime yaptığım en büyük saygısızlıksın “ der Cemil Meriç.
Evet teslim ettim o da kaybetti sağolsun sonrasında da kalp işi bıraktı böylesi daha iyi oldu
Araya ayrılık girdiğine göre anahtar da kaybolmuş demekki yanlış kişilerde🙃
Kalbimi avuçlarının icine bıraktım. Yanlış miydi bilmem ama istemeden oldu.
Toy zamanları oluyor insanların elbet. Bir defa olur ama o yanlış, verdiği tecrübeyle ikincisi olmaz.
Olabilir kafam karışık şu an
Evet maalesef ama geçti çok şükür
Bizimle olmayan herkes yanlış kişidir😂
Aşk beni buna mahkum etti
Etmedim, hepsi elim deydi 😃
Bir müslüman bir kere aldatılır
ettim ettim ama sonra geri almasını da bildim
Edildi
Ama geri aldım
Yanlış kişi demiyorum ben, tecrübe diyorum.
Oldu bişeler
Edebilirdim ama Allah korudu
Maalesef
Ettim ama bu saatten sonra neye yazarr
Şimdilik değil
Etmişim..
Ettim keşke etmeseydim ama oldu olsun
Maalesef evett
Ettim
evet oldu iyi bişeyde değil
Etmedim
evet