Güzel bir uyku, sıcak bir kahve, dertleşecek arkadaş, belki de uzun bir tatil... Herkesin ihtiyacı farklı tabii. Peki ya siz, bu aralar en çok neye ihtiyaç duyuyorsunuz?

Güzel bir uyku, sıcak bir kahve, dertleşecek arkadaş, belki de uzun bir tatil... Herkesin ihtiyacı farklı tabii. Peki ya siz, bu aralar en çok neye ihtiyaç duyuyorsunuz?

Şu sıralar en çok içsel huzura ve dengeye ihtiyaç duyuyorum. Hayat bazen çok karmaşık hale gelebiliyor ve bu kadar çok şeyin içinde gerçekten neye odaklanmam gerektiğini bulmak zorlaşıyor. Biraz sakinleşip, zihnimi temizlemeye ve kendimi dinlemeye ihtiyaç duyuyorum.
Şu sıralar gerçekten bir değer görmeye ihtiyacım var aslında ailemden değer görüyorum şimdi diyeceksin ki dışarıdaki insanlardan değer görsen ne olacaktır? Bazen yalnızlığı seviyorsun bazen de sevmiyorum, l insanlardan yoruluyorum yani artık beni her hatamla kabul eden insanlara ihtiyacım var beni dinleyen yargılamayan yargılayacağı zamanda dinleyerek yargılayan insanlara ihtiyacım var.
Huzur bence herkesin biraz huzura ihtiyacı var.
Pazar günü işten izinliydim. Genelde pazar günleri tatilimin keyfini çıkarırım. Sabah uyanır soporumu yaparım. Sağlıklı beslenme ve kişisel bakımıma özen gösteren biriyim. Kedi köpeklere mama veririm. Evdeki çiçekleri sularım. Öğleden sonra dışarı çıkar bir yerde kitap okurum entelektüel kitaplar yani, ağır kitaplar öyle. Herkes anlamaz ama ben anlarım. İstersen dm mesaja gel konuşalım. ☺️
Cevap
18Cevap
Şu sıralar dinlenmeye ihtiyacım var hem beynimi hem de bedenimi gece yattığım da bile beynimin içerisinde susmayan sesler var. Okumanın yaşı yoktur diyordum bunu hala savunuyorum ancak bir çok şeyi aynı anda yapmak biraz yoruyor
sağlıklı olmaya
Belli olmayan bir şeyle cebelleşiyorum onu öğrenirsem çok iyi olur zira o lanet şey yüzünden kendimi düşürmediğim durum kalmadı.
Canımdan çok sevdiğim kadına
Zorba ailenin iskencesinden kurtaramadığım sevdiğime
Bir anne babanın tacizi tecavuzunden kurtaramadigim o güzeller güzeline
Sıcak memlekette 3-4 gün yan gelip yatsam ya da doğa yürüyüşüne çıksam mükemmel olur. Ama sıcak bir memleket olması şart.
Bu aralar ihtiyacım olan şeylerden biri sabah uykusu uyumak , havaların soğuk olması da moral bozuyor , donduk soğuktan.🥶🤭
Kesinlikle uyumaya ihtiyacım var.. Başka acil bir şeye gerek yok şu an için.. Her şey olmasını istediğim, olması gerektiği gibi..
Aşık olabilecegim ve ömür boyu mutlu olabilecegim birine ihtiyacım var , valla sebebini sorma , ben de bilmiyorum😪
aklımda hiçbir şey olmadan uyumayı özledim..
Canım ekler pasta istedi tatlı krizindeyim
Uzun bir tatil iyi gelirdi ama
Bir hafta yalnız kalmaya.
Tatlılar tatli krizdeyim
6 aylık bir uyku fena olmazdı
Sarılmaya ama geçer hersey gibi
Hiçbir şeye ihtiyaç duymuyorum böyle iyiyim
Kendimle başbaşa kalmaya
Kızıl güneşe yaz gelseydi iyiydi..
Soyle süresi olmayan uzun uzun bir seyahat
İşe jsjdjdjd sadık bir sevgiliye jdjjd
Eşimin sevgisine❤️🩹