Ben yazıyorum
Converse
Kıvırcık saç (yoksa peruk takacak)
Nazik
Kedi gibi olacak
Converse
Kıvırcık saç (yoksa peruk takacak)
Nazik
Kedi gibi olacak
Ben böyle birisi ile daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum;
- 1.60 ila 1.65 boyları arasında zayıf olan.
- Balık etli olmaması. (alerjim var)
- Asosyal bir yaşam tarzına sahip olması.
( Asosyal insanların bence keşfedilecek yönü daha fazla çünkü onlar anlaşılmak istenen ama çevresi tarafından yalnız kalmış kişilikler)
- Çocuk ruhlu olması.
- Paragöz olmaması. Neticede beraberce inşa edebileceğimiz bir kazanç havuzu, hem ilişkiyi güzelleştirir hem de birbirimize olan güveni. Parayla saf sevgi elde edilmiyor bea.
- Muhafazakar olmaması. Değişikliklere açık olan fikirlere sahip olmalı. Bir kutsal kitabın çizdiği modele göre yaşayan insanlar, bana monoton geliyor.
- Alışveriş yapabileceğim partnerimin olması. Beraberce mağazaları gezip fikir vermesi benim hoşuma gider.
- Video oyunları, teknoloji ve korku filmlerine ilgisi olmalı. Ortak aktivite her zaman ilişkiyi diri tutar.
- Sevgilim de sevgilim demesi ama kıskançlık dozunu da abartmadan sahiplenmesi.
- Seni sen olduğu için seven ve kabullenen kişiliği olması. Kimse; kimse için değişmemeli bence.
- 37 numara ayakkabı giyen ince ve beyaz ten bakımlı ayakları ve elleri olması.
- Yengeç burcu kadını olmaması.
- İlişkilerde yöneten kadın olmalı. Çünkü, duygusal bir mutluluk oluşuyor ve uzun ömürlü ilişkiye doğru götürebiliyor.
- Tercihen koyu kahve gözleri olması ve kızıl saça sahip olması görsel olarak dinlendiriyor ve samimi geliyor bana.
- Alkol ve sigara kullanabilir ama alkol konusunda kendini bilmeli ki eşlik edelim birbirimize, rezil etmeden.
- Sohbetinden saatlerce keyif alabileceğim insan candır. Ruhuma iyi gelmeli.
- Fantezilere açık bir dünyası olmalı. Neticede özel bir şeyleri yaşamak için renkli bir dünya sunmalıyız birbirimize ki bıkmayalım.
- Kitap okumaktan keyif alan ve bilgi sahibi olmalı.
- Bir de siyasi görüşümüz aynı oldu mu mis.
Cevap
9Cevap
Chuck 70 ve naziklik tamam, ama kıvırcık değilim 🦦
Instagram var mı
Genel kültür, hos muhabbet, saygılı bir insan olmasını beklerim
En yakın dalgalı saç var geriis yok hahahah
Orta boy mu büyük boy mu olsun
@Şeftaliturşusu2 20 tl farkla grande istermisiniz
Platin sarısı 36.5 olur gibi
Edep
bende kedi severim
Olur o zaman 😂