Bazı insanların her hareketi işve cilve doludur ya hani siz onlardan mısınız yoksa normal misiniz?

Bazı insanların her hareketi işve cilve doludur ya hani siz onlardan mısınız yoksa normal misiniz?

Bazen insanlar yanlış anlayabiliyor. Aslında flörtöz bir niyetim olmasa da samimi ve rahat tavırlarım bazen öyle algılanabiliyor. Göz teması kurmayı, gülümsemeyi ve sohbeti canlı tutmayı severim. Bu da bazılarına farklı gelebiliyor. Ama benim için bu sadece içten olmak, karşımdakine değer vermekle ilgili. Flört etmek istesem bunu açıkça belli ederim zaten. Samimiyetle flört arasındaki çizgi ince, ama niyet net olunca bence karışmaz. İnsanlar da genelde niyetinizi hisseder. Yani evet, bazen öyle düşünülüyor ama bu tamamen bakış açısıyla ilgili.
Flort etmeye calistigim kiz dahi seneler sonra bana oha yuzume bile bakmiyordun, sessiz sakin kitaptan kafasini kaldirmayan tiptin dedi. Halbuki hayatimda asik oldugum tek kizdi ve su an evli 10 yasinda cocugu var. Benden haberi 2 ay once oldu ve bulusuyoruz. Ancak ilan edebilmisim. Deliriyorum acidan su anda 🥺
Hayır, flörtöz yapım yok
Cevap
10Cevap
Hayır çünkü flörtöz ya da çapkın davranışlarım olmaz benim
Normal. Hatta ilk bakışta soğuk nevale sayılabilecek çizgide... 😅🤷♂️
Bu durum basima arac ile uzun yolculuga ciktigim da tek erkek 3 kadin oldugun da oluyor
Hareketlerim soğuk bulunur genelde ama konuşma tarzım flörtöz bulunuyor sanırım
İyi niyeti öyle anlıyorlar
Evett tanımayan insanlar bile söylüyor 😅
Biraz olabilir
Arayan belasinida bulur mevlasinida
He ya öyle buluyorlar hep
Bazen evet
Ağır başlı bulur
Hayır
Ben onlardanım ya
Yo ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?