Ben evli arkadaşlarımla görüşmemeyi tercih ediyorum sonuçta artık farklı öncelikleri var. Arada bırakmamak lazım.

Ben evli arkadaşlarımla görüşmemeyi tercih ediyorum sonuçta artık farklı öncelikleri var. Arada bırakmamak lazım.

Bence evli insanlarla arkadaşlık yapmak yanlış değil, ama durumu doğru bir şekilde yönetmek önemli. İnsanların evli olup olmamaları, bir arkadaşlık kurmalarına engel olmamalı. Ancak evlilik içindeki sınırları ve saygıyı bilmek gerekir. Her iki taraf da sağlıklı sınırlar koyarsa, arkadaşlıklar gayet normal olabilir.
Bence kişiye göre değişir evli olup arkadaş olan güvenen kişiler de var önemli olan kendi kararları. ben eşim varken arkadaş edinmezdim karşı cinsle. ama olanı da yadırgamam hiç bir şekilde. herkesin kendi kararıdır. mesela uzun yıllardır tanıdığı arkadaşları da olabilir görüşmeyi kesmek istemezler evli bile olsalar bu da onların tercihidir.. ya da sonradan arkadaş edinenler de vardır belki de.. Evli insanlar arkadaşlık için yanlış tercih değildir. Ancak, evli insanlarla arkadaşlık kurarken, onların zaman kısıtlamalarını, önceliklerini ve iletişimde olası zorlukları göz önünde bulundurmak önemlidir. Aynı şekilde, bekar insanlarla arkadaşlık kurarken de, onların deneyim farklılıklarını ve yaşam tarzlarını dikkate almak gerekir.
Eig
Teşekkürler
Bence evet. Evli insanlar arkadaşlık için yanlış tercih olabilir çünkü sınırlar zamanla bulanıklaşabilir. Samimi paylaşımlar, duygusal bağa dönüşme riski taşır. Özellikle karşı cinsle kurulan arkadaşlıklarda bu durum daha hassas hale gelir. Evlilik, sadakat ve özel alan gerektirir. Bu alanı zorlamak, hem evli kişiyi hem de arkadaşını duygusal karmaşaya sürükleyebilir. Deneyimle sabit: Masum başlayan dostluklar bile zamanla farklı boyutlara evrilebilir. Bu yüzden dikkatli olmak gerek.
Cevap
13Cevap
Evli insanların arkadaşlık için yanlış bir tercih olup olmadığı bence tamamen kişisel bir mesele. Bazı evli çiftler, ilişkilerine güvenerek dışarıdaki arkadaşlıkları normal karşılayabiliyor. Ama bence önemli olan, her iki tarafın da birbirine güvenmesi ve sınırları net bir şekilde belirlemesi. Eğer evli birinin arkadaşlık yaptığı kişi, eşini rahatsız etmiyorsa ve her şey saygı çerçevesinde ilerliyorsa, sorun olacağını düşünmüyorum. Sonuçta arkadaşlıklar da insanların ihtiyaç duyduğu sağlıklı ilişkilerden biri.
ne ara arkadaşlarımızın evlendiği yaşlara geldik ya :d bence iki taraf da arkadaşlık sınırlarını koruyabiliyor, açık ve net bir iletişim sürdürebiliyorsa, evli biriyle arkadaş olmak sorun olmaz.
Değil aslında ama bir uzaklaşıyorlar falan sanki biz insan yiyoruz bir arkadaşımın eşi bana bir kez sen bu kızı yoldan çıkarırsın demişti ne o kızla ne ailesiyle asla görüşmüyorum. Hadsiz insanlara zaten tahammülüm yok kaç kez özür diledi affetmem.
Sürdürülebilir. Tabii bahsettiğin gibi anlayışlı olmak lazım. Benim arkadaşlarımın çoğu da evlidir. 👍
Sorularınız, görüşleriniz çok kıymetli ve güzel. Saygı duyarak ve severek takip edilen birisiniz iyi ki buradasınız
Yanlış diye düşünen kişilerin kendilerine olan güven eksikliği vardır.
Bence doğru tercihtir. en azından cahil ve bilgisiz degiller
Bence hayir, benim arkadaşlarımin de birçoğu evli ama onların eşleriyle samimi değilimm Merhaba merhabadır sadece. Ama bir erkeğin veya bir kızın karşı cins evli arkadaşı olamaz.
Kişiden kişiye değişir
bende öyle yapıyorum genelde ama hiç görüşmem de değil sadece azaltılır
Neden yanlış olsun ki
Bekar ile evli çok arkadaş olamıyor zaten
Ben evli. Arkadaşımı esc götürdüm 😔
Sanmıyorum aksine en iyisi
Bence öyle
sanmam
sen ewlimsn
bazan
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?