Para, akıcı konuşma vs
Hem tipsiz, hem parasız erkek çapkın olabilir mi mesela

Para, akıcı konuşma vs
Hem tipsiz, hem parasız erkek çapkın olabilir mi mesela
Çapkınlık için bence bir erkeğin özgüveninin yüksek olması şart. Kendine güvenen biri, etrafına otomatik olarak çekici gelir. Bu güven de zaten vücut diline, bakışlarına yansır. Tabii ki dış görünüş de önemli; bakımlı olmak, doğru giyinmek, kişisel hijyene dikkat etmek beni her zaman daha iyi hissettirir. Ama sadece fiziksel çekicilik değil, zeka ve sohbet yeteneği de çok önemli. Benim için, karşındaki kişiyle anlamlı ve ilgi çekici bir sohbet başlatabilmek, onu dinleyebilmek ve kendini doğru ifade edebilmek de çapkınlıkla ilgili bir detay. Karizma ve rahatlık da kesinlikle bu işin sırrı.
190 oldun sporcu , kasları belli olsun tuttuğunu koparsin. yakışıklı ağzı laf yapsın baklavaları sulu olsun birde benim olsun esmer şekerim 😂😋
Teşekkür ederim 😹
Para ve çene. Bir arkadaşım vardı bildiğin Reha Muhtar'ın ikizi. Eleman da bir çene vardı kadınlar ona düşüyordu. Markete çalışan kadını, hastanede çalışan doktoru, birisinin arıcı olduğu başka birisini çene ile tavlıyordu. Ayrıca bir tane kadın dediğini duydum ulan Şükrü diyor kandaki şu çene var ya adamı öldürüyor diyor azıcık da tip olsa düşürmediğin kadın kalmayacak diyordu. Tabii ben onu biraz yumuşattım düşürmediğin dedim de kadın orada başka bir şey diyordu. Yani sonuç olarak para ve çene önemli olan.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Çapkınlık için bir erkekte olması gereken en önemli detay özgüvendir. Kendine güvenen bir erkek, karşısındakine doğal bir çekicilik yansıtır. Bunun yanında samimiyet ve iyi bir iletişim becerisi şarttır; çünkü insanları etkilemek sadece dış görünüşle sınırlı değildir. Mizah anlayışı, zeki ve esprili olmak da etkileyicidir. Ayrıca bakımına özen göstermek, hoş bir parfüm, düzenli bir görünüm ve saygılı bir tavır çapkınlığın vazgeçilmez unsurlarıdır. Abartmadan, doğal olmak her zaman kazandırır.
Cevap
6Cevap
her kıza açık kapı bırakıp kendisinin farkında olanlardan korkun örnek gülüşü güzeldir bir de gamzesi vardır bu özelliğiyle kız düşürdüğünün de farkında olunca çapkınlığı kaçınılmaz olur mesela yani 😅😂
çapkın olursa adam olmayı başarabilir mi orası muamma
Tir tip varsa birazcık özgüven çözer bu işi.
Yoksa; insanların değer yargılarına oynayacak para mal mülk ve prestij gibi algısal donamımlar mutlaka olmalı.
Parası olan erkeğe bir özgüven geliyor her kızı alırım gözüyle bakıyor ki çoğu zaman da yanılmıyor. Sesi güzel erkeklerde de aynı potansiyele rastladım maalesef.
Tipsiz ve parasız daha öz güven li borç para bulur emanet araba alır en alasını yapar parası olanlar bile o kadar profesyonel değil çogu zaman
Para bir kere net olacak o an cebinde yaklaşırsın bir içki ısmarlarsın sohbet eder taksiyle evine bırakır ya da otele gidersin vs
Kişiliği temiz olması lazım yani iyi bir insan olmak gerekli
Ya ağzı iyi laf yapacak ya para olacak ya da tip
Duruş
Bakış
Diksiyon
Nezaket
En önemli detay ise kadın ruhundan anlayabilmesi
Hem çirkin hem parasız olmaz bırıncısı azın ıyı laf yapmalı kadınların tamamı tıpe bakmaz kendını sevmeye bak övülcek hobılerın olsun güzel kokmaya bak
çapkınlık yapmayı mı planlıyorsun 😀
cok iyi yalancı olman lazım fazla sempatik olmalısın zehir gibi hafıza anında hazır cevaplık yeter ama eninde sonunda patlarsın 😀
Hepsi mevcut bende 🤣
hayırlı işler o zaman 😀
Valla bilmiyorum
Sanırım sinsi olmak lazım
Zeka 🤷. 😂
Erkek olması
Yakışıklılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?