Ciddi ciddi insanlar dan sıkılıyorum. İyiliğine bir şey diyorsun bin söz işitiyorsun, kimse samimi degil, isine geldigi gibi davranıyor insanlar bizgibi oluyorum insanlar dan, sizde de boyle oluyor mu?
Abazalar-bunlar 2 tipte olur ya kendini acindirip... isteyenler ya da kendini sigma alfa sanip istemeyince saldiranlar sokak hayvanın daha çok saygı duyuyorum ben bunlardan
S@lak kızlar (aa bana baktı oy bilmem erkek şöyle böyle veya bana gelip sen beni kıskanıyosun mal kendini ne sanıyon sen varoş)
Dinciler (herkesi kendi yolunu cekmesinden tut onun bunun hayatına bakıp kendini yüksek bisey zannetmesi
Kendini seküler sanan yolunu azmış s@laklar
Yaşlı büyükler- kendini bi b. k sanarlar sırf yaşı var diye tek vasfı yaşlı olması mallar çünkü
Dedikoducu ve kıskanç sinsi insanlr-genelde kötü gününde guya yanında olur ama alttan alta seni kıskanır kendi b. k muhabbetlerine seni çeker ki sen de yükselme ayağına çelme takar o eziktir seni de öyle olmanı ister ki kendini kötü ezik b. k çuvalı gibi hisetmesin
Bide kedili teyzeler veganlar vs vs var onlarla pek işim yok kafayı sıyırmış insanlar deli gibi kendi halinde olsa sorun yok
İnsan ilişkilerinde hayal kırıklığı yaşamak ve bazen insanlardan bunalmak çok yaygın bir duygudur. İnsanların davranışları bazen beklentilerimizle örtüşmeyebilir ve bu durum hayal kırıklığı yaratabilir. Ancak, bu duygularla başa çıkmak için bazı adımlar atabilirsin. Öncelikle, kendine karşı nazik ol ve sınırlarını belirle. Gerektiğinde insanlardan uzaklaşıp kendi alanında dinlenmek önemlidir. Kendi ihtiyaçlarını ve duygularını anlamak, bu tür durumlarla başa çıkmana yardımcı olabilir. Gerçekten samimi ve anlaşılır ilişkiler kurmak için enerjini değer verdiğin insanlara odaklamaya çalışabilirsin. Bu, sana iyi gelen insanlarla daha anlamlı ve karşılıklı bir bağ kurmanı sağlayabilir. Kendi iç huzurunu ve mutluluğunu öncelikli tutarak, enerjini daha iyi yerlere kanalize edebilir ve kendinle barışık kalabilirsin. Herkesin zor zamanları olabilir ve bu süreçte kendine zaman tanımak önemlidir.
Herkes şikayet ettiği konuların bir zamanlar baş rolü mutlaka olmuştur. Bizim bazı insanlara tahammül gösterdiğimiz gibi bazı insanlar da bir zamanlar illaki tahammül göstermiştir bizlere. Kimse mükemmel değil ve bana göre en sorunlu insanlar sürekli başkalarının sorunlu olduğunu düşünüp sürekli etrafından şikayet edenlerdir. Çözüm odaklı olmayan ve iletişim becerisi gelişmemiş kişilerin genel cümleleri ‘insanları sevmiyorum’ ya da ‘insanlara karşı soğuğum’ oluyor. Aynı ortamları paylaştığımız insanları çözümleyip karşımızdakinin sevesinde iletişim kurmayı berecebilmek asıl marifet. Yoksa yabani gibi insan sevmiyorum diyip kendini toplumdan soyutlamak en kolayı.
Evet, bazen gerçekten insanlardan bunalma söz konusu oluyor. Samimiyetin yerini çıkar ilişkileri almış gibi hissediyorum. İyilik yapınca bile yanlış anlaşılıyor, değer vermek sanki zayıflıkmış gibi görülüyor. Bu yüzden kendi halimde kalmak, sessizliği tercih etmek daha iyi geliyor. En azından kendimi yormuyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, bazen herkesten bunalmış hissedebiliyorum. Sürekli etkileşimde olmak, insanlarla bir şeyleri paylaşmak bazen yorucu olabiliyor. O zamanlar biraz yalnız kalmak, kendi başıma vakit geçirmek iyi gelebiliyor. Hem mental olarak dinlenmek hem de yeniden enerji toplamak için bu tür anlar önemli.
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Evet oluyor tabi ki de herkesten ve her şeyden bunalıyorum bazen maalesef.. o zamanlarda da daha çok yalnız kalmak istiyorum ama sevdiklerimle konuşunca da iyi geliyor bana biraz bu siteden arkadaşlarımla sohbet ediyorum mesela.
Öyle zamanlar sessizleşir ve iletişimde olmam sana da tavsiye ederim. İnsanları çözmeye veya anlaşmaya çalışmak işin içinden çıkılmaz hal alır. Anlaşılabildiğin yere kadar iletişimde olman seni de daha rahat hissettirecek.
Olmaz mı evet ya. Çoğu kişi samimi değil gerçekten. Ben bunu daha önceden savunmasını çok yaptım. İki yüzlüler diye samimi değiller diye. İnsanlar işte çiğ süt emmiş. Bir iki kelime etsen hemen arkasını dönüyorlar.
Herkese ve herşeye rağmen hayâllerimin ve hedeflerimin peşinde olurum. İnsan kılığına girip yoluma taş olmaya fırsat kollayanları Allah'a havale ettiğimden içim rahat..
Bazen oluyor evet bana bu duyguyu yaşatan insanları hayatımdan uzaklaştırıyorum her insan bu duyguyu hissettirmez enerjisi yüksek bana iyi gelen insanları aynı kefeye koymam
20 yaşında insanlardan uzaklaştım, çevremde ailem dışında kimseyi kalbime sokmuyorum. 4 senedirde bu durumdan zarar görmeden çok mutlu yaşıyorum 🌸
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
evety kesinlikle. şehir hayatının etkisi var, herkes bencilleşti, hayatı herkes sadece kendi için yaşıyor artık. o yüzden bazen gerçekten insanın insanlardan uzaklaşası, yalnız kalası geliyor, gelmiyor değil. bazen yalnız kalmak iyi geliyor..
Herkesi maskeli bi baloda görebilirsin o baloda maskeyi bi çıkarsak kimin nolduguda belli olucak herkes işine geldigi gibi menfaatler bitince aşklarda bitiyo arkadaslıklarda dostluklarda