Bakış açımız bizim penceremizdir. Manzaralarınızı anlatın bakalım 🥳manzara demişken üşüdüğüm halde denize kayıyor gözlerim

Bakış açımız bizim penceremizdir. Manzaralarınızı anlatın bakalım 🥳manzara demişken üşüdüğüm halde denize kayıyor gözlerim

Ne zaman pencereden dışarı baksam karşı binada benim evin penceresine denk gelen komsunun ayağını karıştırıp arada bi elini kokladığına şahit oluyorum. Bazen de yer sofrası koyup çay peynir ekmek falan takılıyor oyle...
Ayyy 😄
Benim manzarada bir şey yok. Karşımda bir tepecik var. Burada da aksine yeşillik çok az. Ege Bölgesi olmasına rağmen dağları bomboş tepeleri bomboş. Ben de bundan bilemedim hiç yeşillik nasıl olmaz. Tavuklar ve horoz var kümesleri var manzaramda.
Evet senin bir ara kapında gardiyan gibi bekleyen horozlarin vardı 🙂
Ahaha evet askerlerim. Azaldılar ama 🤣
🥲çok tatlılardı
Aynen öyle ama kümese girmeyi reddetiyorlar başka yerde kalıyorlar o zaman da tilkiler falan kapıyorlar.
Aaa bizim terasta beslediğimiz horozlar da öyleydi ya. Demek ki bütün horozlar eve geç gelmeyi ya da eve hiç gelmemeyi seviyor 😅
Yok bizim tavuklar da öyle 🤣
Aaa onları bilemicem artık horozlara özeniyorlardır😂
Pencereden foto çekince böyle çıkıyor 😂 balkonu da katayım dedim djdnd
Ooo neresi burası böyle 😍beni evlatlık alın 🥹🥲
Lütfeeeen🥹 valla masrafsızim🥲 mirastan banane ben manzarayi istiyorum 😄
Geliyom 🥳💃
Bilmem miii 🥹 nice güzel günlerin olsun bu manzarada 🥳
Rica ederim
Cevap
17Cevap
manzaram yok maalesef.
Manzaram denizi görüyor bakış açım güzel gün doğumu ve gün batımı izlemek için harika.
Hava soğuk. Üşütmeyin
Pencerem balkona konan kuşları görüyor. Muhteşem bir manzara
Ne güzel 🙂
Aynen, balkon kenarına koyduğum yiyecekler için yaptıkları mücadeleler çok huzur verici
🙂
Güzel şeyleri görür. Güneşli aydınlık ve iç açıcı şeyleri..
Soruyu bir tek sen cevaplanması gereken şekilde ve anlamda cevapladin tebrik ediyorum 👏👏
haha bir baktım da harbiden öyle olmuş.. Teşekkür ederim
Rica ederim. 😅
Pencere, her şeyin içindeki küçük detayları görmek için açtığım bir göz gibi. Bakış açımda huzur ve güzellik buluyorum. O yüzden manzaram da güzel.
Bahçe ağaçlık bizim arkası orayı görüyor her sabah penceremi açar kuş seslerini duyar güne mutlu başlarım..
bu konuyla alakalı gece tadsız bir olay yaşandı o yüzden görmeyelim :D
Güzel yeşillik görmüyor o garanti
Sana yeşillik gören bir ev alalım o zaman 🤔
Bak olabilir bu
😃😄
Tabiki deniz manzarası ❤️
Evet güzeldir bakış açım
Aşk ve huzuru anlatıyor o manzara
Arabalar ve insanlar gözüküyor
Kel'in evini görüyor.
Pencerem balkona bakıyor
Çarşamba pazarı tezgahlarını görüyorum