mutlu bir kadın, kimseyi kıskanmaz. güzellik, başarı, eş, zenginlik, giyim kuşam, fit görünüm gibi özellikler; mutsuz, özgüvensiz, sevgisiz, mental, davranış ya da karakter problemleri olan bir kadında olunca kıskanılacak değil ancak acınacak bir duygu uyandırabilir çünkü. kısaca hepsi boş ve bunları kıskanan biri henüz olmamıştır. kıskançlığın en temel sebebi ise kadınların başka kadında gördüğü ve kendilerinde eksik olan mutluluk hissi. bu mutluluğun sebebi her ne ise onu kıskanırlar. günümüz şartlarında kadının kadında kıskandığı tek şey aslında paradır. çünkü para ile kendine yeni bir surat alabilirsin, popon yoksa popo yaptırabilirsin, kiloluysan altı aya incecik olabilirsin. eğitimin yoksa, yine paranla eğitim açığını da kapatabilirsin. eskiden burun kıvırılan özel okullar, akademiler yeterli paran varsa sana kapılarını ardına kadar açıyor. eh yine paran varsa, bu açılan kapıların arkasındakilerle kendine güzel bir ağ oluşturabilir, aslında hiçbir şey olamadan bilmem ne uzmanı, eğitmeni, koçu olup instagramda imrenilen bir kariyer de elde edebilirsin. tabi bu paranın kattığı harikulade donanımlarla, o malum şartlarına uygun bir eş de bulabilirsin kendine. o yüzden kadınlar artık kadınların parasını kıskanıyor çünkü çok paranın hemen hemen her şeye ulaşımın anahtarı olduğunu eski kuşaklardan çok daha hızlı ve acılı şekilde öğrendiler.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kimseyi kıskanmadım.
Valla geçen avm de kadının boyunu kıskandım, bacak boyu benim boyum kadardı, yüzü kötüydü ama fizik on numara idi