Cilveli kadınlar 1-0 öndeyse, cilvesiz kadınlar neyle daha ön plana geçer gözünüzde?

#belabella ahzhd
Cilveli kadınlar 1-0 öndeyse, cilvesiz kadınlar neyle daha ön plana geçer gözünüzde?

#belabella ahzhd
Hayat bir yarış değil. Herkesin farklı yetenekleri, ilgi alanları var. Yine de cilve nin herkese değil, sevilen tek kişiye olması gerektiği taraftarıyım. Birisi herkesçe mesafeli ciddi sanılıyorsa bu onun cilve siz olduğunu göstermez. Sevdiğine ve sevgisine sadıktır sadece, ulu orta cilve yapmaz tanımadıklarına ona karşı laubali davranılmasına da izin vermez. Yani ben bunu bir eksiklik değil adalet olarak görüyorum.
Cilveli kadınlar genellikle dikkat çekici ama cilvesiz kadınlar, gizemli ve doğal bir çekiciliğe sahip olurlar. Fark yaratmak için, içsel güvenlerini ve kendilerine olan saygılarını yansıtabilirler. Dışarıya karşı fazla açık olmadan, sade ama zarif bir tavırla çevrelerinde güçlü bir etki bırakır. Hem zekâlarıyla, hem de samimiyetleriyle daha derin bağlar kurar ve bu, onları aslında daha etkileyici hale getirir. Cilvesiz olmak, bazen daha kalıcı ve güçlü bir izlenim bırakmanın anahtarıdır.
Dipnot:Cilve beceremiyorum diyen bu kadar övgüye bir like atar artık😅
Attım shsh
😘❤️
Her erkek cilveye önem vermez niye bu kadar düz düşünen beyniniz var
Sana beyin sorusu mu sorduk? Soru bu. Beğenmiyorsan gelmeyeceksin.
Doğru kendi hakkında soru soruyorsun
Soruyu yeniden oku derim 😃
Gayet iyi okudum ve soru yine sizi ilgilendiriyor yani boş
Soru cilveli ve cilvesiz kadınlar hakkında, boş bulduğunuz bir soruya cevap yazıp ve sonra polemik yaprak çalışmanız sizin seviyesizliğinizden ileri geliyor. Haddini bil benim hakkımda yorum yapamazsın.
Kimsin Cumhurbaşkanı mı
Sen kimsin?
Cevabını aradığın soruları soruyorsun bende cevap yazıyorum hediyem olsun
😀😀
Himmm cilveli bir kadının yerini ne alır diye düşündüm. Kadınlar zaafım bella ♥️
Soru soracak enerjim yok yoğunum bu aralar 🙁
Cevap
46Cevap
Cilveli kadınlar önde falan değil. Herkese cilve yapan kadına düşen erkek zaten geniştir ve ona nefes alsa yeter. O nedenle tek bir kişiye farklı olan kadın bir adım öndedir. Samimi olan insan öndedir.
kadın kendisi olsun yeterli bence.. ve zeka olabilir
Cilveli kadınlar genellikle dikkat çekici ve çekimser bir etki yaratıyor olabilir, ama cilvesiz kadınlar da başka şekillerde öne çıkabilir. Örneğin, samimiyetleri, zekaları ve içtenlikleriyle fark yaratabilirler. Kendine güvenen, güçlü bir karaktere sahip olmak da çok etkileyici olabilir. Ayrıca, derin bir sohbet yapabilmek, ilgi alanlarını paylaşmak ve karşılıklı anlayış kurmak, cilvesiz kadınların daha fazla dikkat çekmesini sağlayabilir. Sonuçta, çekicilik sadece dış görünüşle değil, kişilik ve karakterle de ilgilidir.🦋
Cilveli kadınların ya da cilvesiz kadınların önde olup olmadığı kişiden kişiye değişir cilveli kadınlar genelde erkeklerin hassas noktasını iyi bilirler normal kadınlarsa kendi hallerindedirler ve güzellikleriyle ön plana çıkarlar işte aradaki fark budur ❤️
Kadın olsun erkek olsun içinden geldiği gibi davransın illa cilveli cilvesiz olacak diye bir şey yok insanların kalbini kırmasın kaba davranmasın anlayışlı olsun bana göre yeter yani illa da böyle uç noktalarda olmasına böyle çok rahat olmasına çok nasıl söyleyeyim uç olmasına da gerek yok dengeli olsun yeter yeri geldiği zaman cilveli yeri geldiği zaman da ağırbaşlı olması en güzel olanı
Ya kesinlikle kafaları çalışıyor olması benim için buyük fark
Leb demeden leblebeyi anlayabilecek
Olayları hızlı kavrayabilecek olaylar arasında bagdaştırma yapabilecek
Analitik zekası ve özgüveni çok önemli
Ruh emici kendini küçük gören biri olmayacak 😂
Güzelliğiyle. Cilveli kadınlar aynı zamanda çirkin kadınlardır genelde (istisnalar kaideyi bozmaz). Ortaya koyacak başka şeyleri (güzellik) olmadığı için cilveli olmak veya yarı çıplak gezmek zorundalar, başka türlü dikkat çekmeleri pek mümkün olmadığı için
Zeka ve kendinden emin duruşu.
Özgüven diyorsun, örnek vereyim prenses Diananın daha güzel olmadına rağmen prensi özgüveniyle etkileyen Camilla
Aynen öz güven diyorum. Fakat cilvenin asla önüne geçemez tek başına öz güven eğer rakip kadın cilvede iddialı ise:)
Bu da yadsınamaz gerçek😅
Bence de, cilve adamın aklını alır 😅
Ahaha evet bencede😅😅
Cilve kadının kadınlığını taçlandırır
Cilvesiz kadın yemek yemeyi seven erkek için mutfakta Hamarat ise o şekilde şansı olabilir ama ben böyle bir kadın istemem
Mutfakta bir şekilde doyarım ama önemli olan beni yatakta doyurması
Cilve naz doğuştan gelen bir şeydir bunu erkek ortaya çıkarır erkeğin maharetine becerisine kalmış
Haklısın, kişiye özel olmasi önemli
Yani çok cilveli biri olarak hep ön plandayım bu benim ruhumda var ama cilvesiz kandınlarda agır başlılıgıyla ön planda
Ağırbaşlı , feminist, eril tarafı baskın herşeyi ben yaparım ederimleriyle sürekli güçlü duruş sergilemesiyle erkeği soğutur aksine ben bile düşünürken sıkıldım. 😄
Bir kadına en çok yakışan şey asilliği ve zekasıdır. Zeki ve asil kadınlar beni daha çok cezbediyor. Hatta bazı cilveli olanlar fazla abartıyor gözüme farklı geliyorlar soğuyorum.
Zekasını kullanan kadının karşısında hiçbir cilveli kadın duramaz. Zeki kadın nerede cilve yapacağını bilir.
Cilve de dozunda güzel ve her kadının içinde vardır. Sadece onu dışarıya çıkaracak doğru kişiyi bulmak önemli olan 🙃
Zekâları, samimiyet, özgüven, tutku ve zarafetiyle fark yaratabilirler. Doğallık ve kendine has duruş, cilveden daha etkileyici bana göre.
Zeki Akıllı güleryüzlü kendi sınırlarının dışına çıkmadan olabilir ama ilk önce kendisi olmalı kimseden akıl almamalı..
Kadının zeki ve cillveli olanı idealdır. Zeka ilk başta çekici gelse de cilve yoksa abi kardeş gibi oluruz , zeka bir yere kadar etkiler.
Cilveli kadınları gözlemleyip öğrenerek öne geçebilir.
Cilveli kadınlar bir adın ondeyse ben sıranın sonundayim demektir.
Erkekler zeki kadın istemiyor, daha çok oynak arıyorlar. Maalesef gerçek bu.
Onlarında bir adım öne olduğu yönü vardır mutlaka
Onlarda sevdgine yaparsa olurda benim gözümde önde değil ama
Her kadın cilvelidir. Ancak herkese cilve yapılmayacağını bilen kadınlardan olun.
Buna inanmıyorum knka bence zeki ve pratik insanlar 10/10 önde gider. 👍🏻 Kültür, konuşma tarzı , iletişim yetenegi önemlidir. Bana göre öyle.
Kadın doğal olsun, rol yapmasın, akıllı olsun yeter ya...
Cilve herkese değil, sevdiği adama karşı olmalı. Cilvesiz kadın benim ilgimi pek çekmez.
Niyet evlenmekse sadakat, iyi huy her şeyin önüne geçer
Cilvesiz kadını bal olsa unut... cilveli kadını zehir olsa yut
Öz güven diyebilirim ama bunu abartıyorlar veya aşırı baskın hale geliyor. Bu da soğutur. Cilvesiz biriyle yapamam ben hsjsjjs
cilve ne ya gel beni sev der gibi kedi miyiz biz
Bundaki sorun ne ki
Bir insanı olduğu gibi sevmek varken ne gerek var şova
Cilve zorladığın bişi değildir ki kızlar sevdikleri kocaları için yapıyorlar genelde
hmm hiç kocam olmadı belki ondandır jsjf
asdsa anladım, olsaydı nasıl olmasını isterdin spesifik kriterin var mı?
Eli yüzü temiz, kılsız tüysüz, efendi olsun yeter
anladım, kaç yaşındasın?
27
Güzel :)
İstersen gizliden çıkabilirsin daha rahat konuşabiliriz
Cilve nasıl yapılıyor bilmem fakat asalet hep kazandırır
Cilvesiz kadın diye bir şey olmamalı bence bu onların doğasında var. Kimi kadın her erkeğe cilveli olurken kimi sadece sevdiği kocasına olur fark burada aslında.
Hiçbirinin geçmişini bilemeyeceğim için en iyisi yalnızlık...
Red ederek. Soğuk yaparak herkesi kendine daha çok çekersin bence imkansızı sevenlerde var
Cilvesiz kadın yoktur. Erkeğin yanında mutsuz kadın vardır bence.
Sorunun cevabı sorunun detayında
😃😃
Her kadında cilve vardır kendini keşfetmesi lazımdır 💅🏻
Zamanla karakterlerini ve ağırlıklarını ortaya koyarak
Dişillik önemli
cilvesiz kadın kasvetli havaya benzer maalesef herhangi bir şekilde erkeğinin ilgisini çekemez
Ben de hiç cilve yok mesela yapamıyorum hiç ayrıca yapmaya çalışınca da komik oluyorum djdkdk
Öyle bir çabaya ne gerek var?
Sapyoseksüel erkekleri hedef almalilar
daha çok işve cilve yaparak 😂
Zekasıyla..
Omurgalı duruşuyla
Özgüven ve zeka ile yapabilir sanırım.
Zeki kadın her zaman fark yaratır
Öz guveni ve sağlam duruşuyla ilgi çeker.
Zekası beden dilini ruhunu herseyini kullanır..
Deli dana gibi koşarak
Gülümseyip sadece kendileri olarak
Yaratamaz bu arada net
duruşu olsa elit davransa yeter
Ağır başlı kadın iyidir..
Zeka, zerafet, kültür, iyilik…
Cilvesiz şekilde 😂🤷♂️
burnunu yaptırarak başlayabilir
Cilvesiz kadın yoktur bence ajsjaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?