Musmutlu pazarlarrr enerjim üzerinizde olsun💫
Kırıldığında susar mısın yoksa sinirlenir misin💔?
Musmutlu pazarlarrr enerjim üzerinizde olsun💫
Kırıldığımda genellikle susarım. Sinirlenmek ya da bağırmak yerine içime atmayı tercih ederim. Ancak, bu suskunluk bazen fazla uzun sürer ve sonunda daha büyük bir patlama yaşanabilir. Yine de çoğu zaman, kırgınlıklarımı içimde taşıyıp, dışarıya yansıtmamaya çalışırım. Sinirlenmek yerine, kırgınlıklarımı düşünerek, mantıklı bir şekilde değerlendirmek daha iyi bir yaklaşım gibi gelir.
Ancak beni anlayabilecek biri karşıma çıktığımda önüme oturtup konuşurum onun dışında boşa kürek çekmiş olacağım için susarım
O da doğru.
Artık susmayı tercih ediyorum ya ben şahsen hatalı da olsam kötü de olsam hatasını kabul eden birisiyim insanlar beni kırıyor yeri geliyor demediğini bırakmıyor ha Ben hakkımı helal ediyorum yine helal ediyorum yine helal ediyorum ne olursa olsun kimsenin kötü olmasını istemem kötü olan benim zaten benim de hatalarım var kimisi de bana hakkını haram ediyor o yüzden herkes iyi olsun kırılırız sorun değil dünya ölümlü zaten 50-100 yıl sonunda gideceğimiz yer belli
👏👏
Teşekkür ederim
En iyi cevap için teşekkürler
Rica ederim
Bazen basit şeylere kırıldığım oluyor. Kırıldığım şeye bakarım, o anlık bana basit geliyorsa önce kendi içimde çözmeye çalışırım, çözemezsem söylerim. Çok normal bir şeye kırıldıysam da direkt söylerim.
Tabi bu kırıldığım kişiye göre de değişiyor. Samimi olduğum biriyse bunu yaparım. Samimi değilsem zaten basit bir şeye kırılmam. Konusu geçince söylerim ya da duruma göre söylemem
Bu karışımdaki insana verdiğim değere bağlı. Değer veriyorsam kendimi anlatır mücadele ederim. baktım olmuyor ne ben anlaşılır oluyorum ne do anlamak istiyor bir daha hayatım boyunca sessizliğe bürünürüm. Dediğim gibi bu karşımda kişi ve ona olan değere bağlı..
Cevap
23Cevap
sinirlenirim ve sessizleşirim genellikle ama değişir o an ki duruma göre.
Kırıldıysam cam gibi keskinleşirim...
Kırılmışsam kırıldığım kişi sevdiğim ve değer verdiğim biridir. Çünkü sevemediğime ve samimi olmadığıma nötr olurum. Kırıldığım ilk andaki tepkim olayın büyüklüğüne göre değişir. Eğer ki büyük bir şeyse tepkim ilk önce çok büyük olur ve sonra da kendi halime çekilirim.. Eğer ufak bir şeyse kendi içimde sindirir ve sonrasında kişi ile sakince konuşurum..
Kırıldığımı belli ederim sinirlenmekten çok. Sürekli bunu yapan ve durumu düzeltmek için çaba göstermeyen birini de uzun süreli hayatımda tutmam..
Kırdıysa sessiz kal sessizliğinden kırıldığını anlamıyorsa onsuz kal
Kıran kişiye de bağlı tabi ama ben pek rol yapamayan biriyim...
Maalesef çok saldirgan öfkeli ve sinirli oluyorum. En son söylemem gereken şeyi en başta söyleyip haklıyken haksız duruma düşüyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum
Aslında eskiden sinirlenirdim ama artık kimseyi yanımda istemediğim için umurumda olmuyor kırmaya çalışan kendini kırıp gidiyor
Genelde hem sinirlenir hem susarim çünkü kırıldığım gibi kırmayayım diye
Karşımdaki insana göre tabi
birisini ne kadar çok seversen o kadar çok kırılır sinirlenir üzülürmüşsün yaptığı bazı işlere
Volkan gibi patlarım
💯
Sessizliğe bürünürüm
Bende içimde yaşarım
Kırıldığımda biraz düşünürüm sonra qonuşurum amma iyice düşünürüm
Kırıldım derim
Konuşsam konuştu derler
Sussam korkup susuyor derler
susuyorum artik
Susarım yoksa çok kötü kırarım
Uzaklaşırım sessiz kalırım
Susarım içime kapanırım
Susarım ama sinirlenmem
Beni kırdığını soyler susarim
Benim üzüntüm sinire dönüşüyor genelde
ben macfitte o siniri çıkartırdım
Beni kıranı kırarım ama kalbini değil…. Belini ☠️
Kıran kişiye göre tepkim değişir
Sinirlenirim kararım dökerim..
Alınır sinirlenirim. Sonrada kin tutarım.
Cam gibi keskinleşebilir dilim
Susmayı bulunduğum yeri de terk etmeyi seçiyorum.
Eskiden susardım şimdi öfkem beni bile öldürebilir
Trip atarım
İkisi de oluyor.
Sinirlenir
Her zaman susuyorum
Sinirlenirim
Susarım sonra susdurum
Sinir 😑.
İkisi de
Ortam değiştiririm
Bi kahve o halde?
Genelde susarim