Açık sözlü birisiyim zaten. Herhangi bir sinir ya da kırılganlık veya ne bileyim bir kişiye karşı tutumum bir hata veya farklı durum olduğunda yaşadığım durumu en iyi şekilde anlatırım. Ne kendime saklarım ne de konuyu uzatırım. Bazen bu tür şeyler yaptığım da oluyor tabiki. Ama kendimi daima en iyi şekilde ifade etmeye çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kalabalıkta edemem ama ikili ilişkilerde ederim
Kalabalık da neden edemiyorsun?
Sosyal anksiyete yüzünden. İçime atıyorum bu da beni depresyona sürükledi
O sorunu çözmenin de tek çaresi umursamamak. Çok duygusalssn veya ifade etmekte zorlanıyorsan içine atarsın. Buda seni bir yerde sorunlara taşır.
İkiside var malaesf. Umursuyorum ve ilaçsız zor gibi
İlaçla tedavi yok benim gözümde. Bunlar kişinin kendisiyle alakalı. Bir gün bende öyleydim umursamamayı öğrendim takımtılar gitti. Önceden çok takıyordum.
Nasıl başardın bunu
4 yıl önce askerden geldiğin de birini gördüm ve aşık oldum. Uzatmadan söylemek gerekirse bu kişi bana ihanet etti. Ve bir ablam dedi ki islam kendini bu kadar bitirme artık. Sen ondan daha iyilerini bulursun o senin gibi birisini bulamaz dedi. Ve bir gün onu başkasıyla gördüm. Ve akşamında düşündüm. Beni düşünmeyen umursamayan aklına getirmeyen biri için ben kendime neler neler ettim. O günden sonra kafaya hiçbir şeyi takmadım. Umursamadım. Ya nasip dedim ya da vardır bir hayır dedim. Şer de olsa hayır da olsa şükrettim. Hani şöyle düşün bugün biri gelse gönlümü açar yine konuşurum. Hayatımda olan çekip gitse hoş karşılarım. Çünkü gideni tutmaya çalışsan da gider. Kalmak isteyeni kovsan da kalır. Bu yüzden ben yine bana düşeni yaparım. Gitmek isteyen de kalmak isteyen de bu tercihi kendisi yapsın. Yani bu dediklerimle şunu anla , düşünce yağımı değiştirdim. Ben yine aynı ben sadece gereksiz insanları düşünmüyorum.
Herkes aynı değil ki senin ki aşk mevzusu benimki genel olarak tüm insları takmak. Bu durum çocukluktan kalma. Sende sonradan olmuş bnmki genetik gibi çünkü babamda benim gibi
Kitap oku. Bunun katkısı çok. İnsanlar seni ne kadar düşünüyor ki sen düşünesin. Dediğim gibi düşünce tarzını değiştir. Bir farkındalık sahibi oluyorsun. O zaman kurtuluyorusnb
Kitap önemli ama şu an ilk olarak terapi almak lazım
Kitap okumak en iyi terapidir. Benden demesi.
Sesli mi okumak gerek
Gözlerinle okumak daha faydalı. Ben öyle yapıyorum. Ama sessiz ortamda okumak daha iyi. Ben fon müzik açarım öyle okurum. Zamanla aylar geçtikçe insana çok şey katıyor
Evet fark etmesi için devamlı okumak lazım sanırım
Valla şöyle söyleyeyim. 6 yıl düzenli okudum. Ve şu an yazarlık vasfım var. Üstüne kendini ifade eden , rahat konuşabilen çekingrnliktrn kurtulmuş akıcı konuşabilen ve insanların dikkatini üzerine çekebilecek şekilde konuşabilen biri oldum.
Maşallah. Umarım bnde olurum. Liseye kadar bnde iyi konuşurdm hatta yazar olmak isterdim ama travmalar beni soğuttu sanırım
Bana değer vermeyen düşünmeyen yanımda olmayan aklına getirmeyen ilgilenmeyen üzülmeyen kıymet bilmeyen vs gibi kişlerş neden ben dert edineyim. Böyle düşün. Kendine dert etme. Çoğu gereksiz. Ben böyle yapıyorum. Az olsun kalteli olsun. Lisede 200 ü aşkın arkadaşım vardı hepsini sildim selamı kesmiştim. şu an toplasan 4-5 arkadaşım var ama kıymetimi bilirler. Değer verirler. Oda bana yeter
Onu dert edinmem zaten kimse umrumda değil ben yalnızlığı seviyorum yalnız mutluyum ama biri bana laf söyleyince cevap veremiyorum içime atıyorum o yoruyor beni ve sonra birden patlıyorum ortalık karışıyor
Bilemedim mi. Tepki veremiyorsun. Etkiye tepki derler. Bunu yapamıyorsun.
Uzun hikaye kardeş genetik gibi bizde
Rabbim ferahlık versin 🤲
Amin inşallah 🙏
İstediğim kadarıyla rahatça ederim
Vayyy özgüvenli ve özveriliyim diyorsun 😂
Özgüvenliyimdir evet 😌
Hahahah zaten başka bir şey desem hemen kızardın 😂 özgğven deyince nasıl mutlu oldu 😂
E yani 😌
Hahaha demeyiz kötü şeyler insan bile bile kendine sıkar mı 😂
Tahmin ettiğim gibi msjdjd
Valla konuşkan değilsin ama böyle durumlar da susmak daha kötü 😂 konuşsan zaten ceza olmuyor çünkü bana yetişemezsin 😂😂
Karşıdaki insanın anlamıycağını düşünüyorsam susarım ya da bi kaç defa söylediysem ve hala ısrar ettiyse söylemeyi bırakırım.
Polemiğe girmeyi sevmem doğru mshd
Hahaha yanlış söylemem mümkün mü 😂
yanlış söylemek mümkün sadece kendini haklı görmek daha büyük bi sorun benc
Espri olarak söylemiştim de neyse.
Tmam benimkisinide öyle algılıyabilirsin msjsjdj
Bilemem öyle durmadı.
sonuna her “😂 konulan şeyde espri olamaz haklısın
Konuşma tarzına baktığında anlaşılır.
Doğru haklısın 🤝
Bu konuda da ittifak ettiğinize göre mshdhd sorun kalmadı
🤲
İyi geceleer🌙
Teşekkür ederim iyi geceler 🤲
Rica ederimm✨
. 🤲
Fazlasıyla iyiyim.
Mesela bir konu konuşuldu sizinle alakalı ve siz bu konunun hangi konumunda olduğunuzu en iyi şekilde anlatabiliyorsanız o zaman kendinizi baya geliştirmişsinizdir.
Aklımdan ve gönlümden geçeni çoğu zaman saklamam.
Açık sözlü işen bu güzel bir şey. Ben öyleyim. Ve dik başlışıkta bu sebepten var. Basen isanlar içine atar veya söyleyemez bazı sebeplerden. Bu ya kendini ifade edememekten olur ya da çekinmekten. Ama en doğrusu açık açık konuşmak.
Eğer üslubu iyi ayarlarsan karşındaki seni gayet iyi anlıyor.
Çoğu zaman en değer verdiğim ve sevdiğim kişilere karşı pek çok konuda şeffaf ve dürüst olmusumdur. Üslubu yerinde olunca anlıyorlar seni ve onlardan olumlu reaksiyon alabiliyorsin
Aynen katılıyorum 🤲
Zorlanirim