Arkadaş edinmeyi bilmiyorum?

Ben çok asosyal biriyim çünkü insanlardan, zorbalanmaktan, kullanılmaktan korkuyorum. Birisiyle uzun süre göz göze bakamıyorum. Tanımadığım insanların yanlarından geçerken gözlerim doluyor ve göz yası döküyorum.

ama bunu göstermemek için koşar adımlarla yürüyorum. Aptalların, zorbaların ortamlardan uzaklaşıyorum. Bu kadar kenidimi tanıttığımı yeterli bularak asıl konuya başlim en sınava girdim. İyi bir okul tutturdum. Aslında okula başlamadan önce tatilde- oradaki insanalrın olgun, aklı başında olacaklarını düşündüm. ama maalesef hiç öyle olmadı. Birde zaten

arkadaş edinmeyi bilmiyorum daha herkes için

yeni bir ortamda bile arkadaş edinemedim. üstüne ailemin zorlamasıyla muafiyet sınavına girip hazırlığı geçtim herkesin birbirlerini tanıdığı ama benim bir hayalet ve zorbanma aleti olarak görüldüğüm bir ortama geçtim. Herkes çocuksu, zorba, olgun olmayan, aptal olduğu bir ortamla karşılaştım. Herkesten uzaklaştım ve ben okulun yurdunda kaldığım için de çoook yalnız kaldım. Ama uzun bir gözlem sonucu tam binim kafa yapıma uyan 4 kişi buldum (en azından düşünüyorum). ama onlarda beni istemiyorlar onlarda

dışlıyorlar. Onlar hakkında biraz daha konuşmak gerekirse onlar okulda bir lgbt ya da erkek okulindaki kızlar olarak görülürlar davranış olarak (ki ben böyle düşünmüyorum bence gayet olgunlar ve iyiler) o yüzden onlar hazırlıkta hep dışlanmışlar ve öyle ya da böyle birbirini bulmuşlar. ilk başta konuşmaya çalıştım ama benim hemen gözlerim doldu ve saçma saçma neredeyse ağlayacak bir aptal gibi konuştum. Oyüzden benden hoşlanmadılar. Daha sonra düsünürken dedim ki biraz daha sıcak bir şekilde yaklaşsam olur mu diye düsündüm, denedim ve tam hatırlamıyorum ama şundan biraz daha fazlasını yazdım: bazen sıcak bazen soğuk olsanda hoş ve kafa dengi çocuksun dedim sanırım yanlış anladı. Artık benle konuşmuyor bana cevap vermiyor ve yaklastığım anda uzaklaşıyorlar ve konuşmuyorlar çok denedim ama hiçbir şey değişmdi. ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Kendimi onlardan yüksek hissetmiyorum. Hatta böyle olduğum için üzülüp ağlıyorum. Alış demeyin
Güncellemeler
1 yıl
Kalbim ağrıyor nefes alamıyorum göğsüm sıkışıyor
Güncellemeler
1 yıl
Yüzlerce kişiyi görüyorum. Hem okulda hem yurtta yalnızım ne ben onlara yaklaşabiliyorum ne onlar. Ben yaklaşınca dışlıyorlar görmezden geliyorlar. Onlarda hiç yaklaşmıyor hatta dalga geçip dışlıyorlar
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Günceldir
Güncellemeler
1 yıl
Çok yalnızım ağlıyorum üstüne yurtta kalıyorum
Güncellemeler
10 ay
Güncelliyorum