Yolda yavaş yavaş yürüyenler (yaşlılar hastalar harici) veya yolun ortasında durup konuşanlar.. Yanlışlıkla çarptığı zaman özür dilemeyenler.. Kasa sırasında bilerek önüme geçenlere.. Boş boş konuşan ve tuhaf davranışlarda bulunan insanlara.. Sokak hayvanlarınin beslenme kaplarına ve yuvalarına müdahale edenlere.. Yere çöp atanlara, arabadan çöp firlatanlara.. Kendini beğenmiş ve mazlumu hor görenlere.. İlme ve bilgiye saygısı olmayanlara.. Ve bu liste böyle uzayıp gider.. Elbette ki yeri gelince uyarıyorum.. Ama sürekli uğraşıp da kendimi yormuyorum.. Çünkü düzelmek istemeyen asla düzelmiyor..
En tahammül edemediğim şey, samimiyetsizliktir. Bir insanın yüzüne gülüp arkasından farklı konuşması, sahte tavırlar sergilemesi beni rahatsız eder. Dürüstlük bazen acıtır ama sahtelikten iyidir. Net olmak, ne hissettiğini açıkça söylemek bence en değerlisidir. Çünkü güven bir kez sarsıldığında geri gelmez.
Ben artık nankörlüğe tahammül edemiyorum. Kimsenin takdirini beklemiyorum zaten bunu dilenmeyi bırakalı çok oldu. Ama yargılanmak da yordu artık. Neden hep idam sehpasındayım çözemiyorum. Bu insanlık için yeni bir dünya yaratsam da yine nankörler yine nankör.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sakin olmalısınnnnnn
tahammğl üstenci bir kelime kimseye tahammül etmem öyle bir durumda olmaz… sinir olacaksam mesafe koyarım
En gicik kaptigim sey otobüse mecbur bindigim zaman boş oldugu halde yanima oturmalari , araba Park ettigim zaman yanima park etmeleri , öksürdükleri zaman yüzüme bakarak öksürmeleri , yemek yedikleri zaman agizlarini kapatmamalari , Yemekten sonra Ellerini yikamamalari , agiz kokusu
En tahammül edemediğim şey dürüst olmayan insanlar. Birinin söyledikleriyle eylemleri arasında çelişki varsa, bu beni gerçekten rahatsız eder. Kendini olduğu gibi kabul etmek ve dürüst olmak çok daha değerli.
Sevmemek ile alakalı bir durum değil yanlış bir adım atıyorsunuz rahtsız edici böyle maalesef, yoksa karakter olarak tanımıyorum bile sizi yorum yapamam