Ya konu biz ve bizim hatalarımız olursa? Paspas altığı yaptığımız onca konu karşımıza çıktıkça kaçmaya ve susmaya devam mı edeceğiz?

Sahi insan hep mi kendi hatalarına kördü?
Ya konu biz ve bizim hatalarımız olursa? Paspas altığı yaptığımız onca konu karşımıza çıktıkça kaçmaya ve susmaya devam mı edeceğiz?

Sahi insan hep mi kendi hatalarına kördü?
Kendinle yüzleş diyorsun, ya korkağın tekiysem!! Ne kadar korku hissetsemde bunu inkar edemem. Ben etsem vicdanım etmez. Son bir yıl içinde hiç yapmam dediğim ne varsa yaptım. Olmaması geren eylemler, söylenmemesi gereken sözler, "büyük yanlışlarım" oldu. Üzgünüm, kırgınım, derin bir acı içindeyim. Bana yakışmayan davranışlarda bulundum. Kendimi çok derin bir çukurun içine attım ve bunu bile isteye sonuçları göze alarak yaptım. Çırpınıp kendimi o derin çukurdan çıkarmak gerekiyorken daha da derine inmek için elimden geleni ardıma koymadım. :// bir çıkış yolu var mı! Vardır illaki fakat bu bitişi kendim seçtiysem sonuçları göze aldıysam, buna katlanmayı da göze almalıyım. Kendi kendime ilaç olmayı öğrenmeliyim. Düşünsene herkes kendi ilacını üretmeye çalışıyor. Herkes iyileşme çabasında. Duygu durum bozukluğundan çıkamıyoruz hiçbirimiz. Çünkü insanız. İyileşmeye çalışıyorum ben de. Yüz yıllık bir acı oturuyor sanki göğsümün ortasında. Kanatlarını öpmek isterken avuçlarımda ölmüş bir kuş gibi umudum. Yeniden kanat çırpacağını bilmek yetmiyor bazen. Hemen uçsun istiyorum. Otursam kimsenin olmadığı bir kıyıya, bağıra çağıra ağlasam rahatlarım sanki biraz. Kimsenin olmadığı bir yer yok. Nereye dönsem bir acıya çarpıyor kalbim. Öyle bir yerdeyim ki, dört yanım koca boşluk..
İyiyim maskesinden kurtulmak istediğin anlar.. Gerçekten hiçbir mesuliyetim olmasa koşar gelirdim yanına inan 🥺 Seninle her bir acını yaranı uzun uzun konuşmak istiyorum sadece dinlemek anlamak hatta dert kutusu ilan edip her birini bir yaprağa atfedip çöp kutusuna atmak.. Ama bir gün bu da gerçek olacak inşallah 🌱✨
🫂✨
Sorularında her seferinde kendimle karşılıklı oturur gibi yüzleşmek durumunda kalıyorum. Bu bazen duvara boş boş bakmamla sonuçlanıyor ama olsundu.
İnsanların söylemlerini çok içselleştiriyorum. Bunun üzerine uğraşsamda yine üzülmekten alıkoyamıyorum kendimi. Birilerinin konuşmasının etkisi bu kadar yerleşmemeli üzerime, bunu biliyorum.
Yanıldığım nokta ise insanların benim düşündüğüm kadar hassas olamayabileceğiydi.
En sevdiğim olayy 🥳 Bazen bana da çok zorluyormuşum geliyor ama konfor alanından çıkmadan ilerleyemeyiz ✨ Katılıyorum da herkes bizim gibi detaycı değil, hassas olanlar da maalesef ki çok az..
Her zaman neredeyse ama sormadan önce uzun bi mahkeme kuruyorum kendime orada tartıp biçiyorum genelde
Jdhebd oluyor arada ya gün içinde de sık sık dalıp gittiğim için sorularım ve düşüncelerim bitmiyor bende önüme alamadığımdan katılıyorum onlara 🐣
Bir şekilde hayata dini yo ruz neyse ki bazen hiç çıkasım gelmiyor oralardan 😄 bu sende de oluyor mu
Nasip olur mu bize de ya 🤌✨ biliyorsun o hayal alemini, ruhların kaçışını derim düşünceleri pek severim bazen ruhen de fiziken de kaçasım geliyor benim de ama gidemiyorum bi türlü ya kayboluş aşaması bi tık sıkıntılı gibi 😄
Evet ama güzel yanı da bu tehlike, belirsizlik.. Hepsi de lezzetli kelimeler 😍😄
Yaa dnjejd
Cevap
2Cevap
insanlara güven konusunda.
En son fark ettiğim eksiklik, bazen duygularımı ifade etme konusunda çekingen olmam. Duygusal anlarda içimdeki düşünceleri tam olarak dışa vuramıyorum, bu da yanlış anlaşılmalara ya da bazı fırsatların kaçmasına neden olabiliyor. Yanıldım, çünkü bazen karşındaki kişiye ne hissettiğini açıkça söylemek, ilişkinin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. O yüzden daha açık ve net olmam gerektiğini fark ettim.
Fark etmeme gerek yok. Hep eksiğim. O eksiklik ihtiyacım hiç tamamlanmasın yoksa hayat çok çekilmez olur
Dinlemeden hüküm vermek
Kilo eksikliği var 7 kilo alırsam iyi olur..
Güvenmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?