Açıkçası merak ediyorum, kadınların bazıları evlenmek için evleniyor ama erkekler ne düşünüyor? Özellikle işi gücü yerinde olduğu halde (maddi durumu olmayanları anlayabiliyorum) düzgün bir ilişki yapamamış ya da ciddi ilişki isteyip bir şekilde evlilik aşamasına geçememiş, her ilişkisinde birtakım sorunlar yaşamış kişiler için soruyorum. Siz bu baskılardan etkileniyor musunuz? geçmişe bakıp keşke en azından şu iyiydi evlenseydim ya da bir ailem olsaydı diyor musunuz? Özellikle çoğu erkeğin biraz geç fark ettiğini düşünüyorum ben. Belli bir yaştan kastım: 30 dahil 30 +
açıkçası ben belli bir yaşa gelip de düzgün ilişki yapamamış erkekte sorun buluyorum. Çünkü birinde anlaşamazsın tamam ikide üçte tamam ama diğerleriyle de evlilik istediğin halde olmadıysa demek ki sıkıntı sende. Hiç bununla yüzleşiyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
dağ evinde yaşıyorum. sosyal çevremde kadın yok. nerden tanışıp evleniyim😂
Sosyal medya, görücü usulü? Akrabaların falan da mı yok kimseyle tanıştırmadı? Bence bahane 🙂↔️
sosyal medyadan birkaç kişiyle tanıştım ama ağırlıkta ruh hastası problemli insanlarlardı. hatta öyle travmalı insanlara denk geldim ki biri psikolojimi ağır derece bozdu. zar zor atlattım. başka biri paranoid şizofrendi. Allah yüzüme baktı da korona da sınırlar kapandı yoksa evlenmiş ve hapı yutmuştum. ortak bir arkadaşıma yazdıklarını arkadaşım attı şok oldum
sosyal medya zaman kaybına neden oldu. bir defa bir hata yapıp kendi bölgemden biriyle evlendim ve bir daha asla evlenmem😂
öyle insanlarla karşılaştım ki bir ara eski eşim büyü yapmış diye düşünürdüm büyüye inansam😄😄😄
Yo niye üzülelim 40 yaşına gelsek bile evlenebilecegimizi biliyoruz önceliğim her zaman para 😂
Orada belirttim maddi durumu olmayanlar dışında diye aslında ☺️
Her bir kör satıcının bir kör alıcısı vardır yani evliliğe erkek karar vereceği için mesele erkek ben evlenmek istiyorum dediği zaman cikip arar bulur evlenir kadında bu böyle olmaz birisinin onu bulması gerekir benim düşünceme göre de finansal olarak musait olmadığın surece evlilik yapmanın hiç bir anlamı yok
Benim maddi durumum da yerinde ama evlenmiyorun huzurlu mutlu ve erkek olduğunu hissettiricek biri çıkana kadar beklemedeyiz
Peki şu ana kadar hiç uzun ilişkin oldu mu? Yoksa hep kısa süreli mi oldu? Kendini suçladın mı?
1.5 sene oldu mesela oda tam ilişki sayılmaz uzak mesafe ama 1 kez olsun görüşmedik yanaşmadı sonradan bitti tabiki
Bence o sayılmaz. Kendini suçladın mı ya da suçlamak demeyim de hiç niye uzun süre gitmiyor diye sorguladın mı?
Öyle birisi çıkmadı ki adam gibi sevince değişmeyen artık insanlar değeri kullanır olmuş 2 değer görünce elini ayağını çekiyor sevgi göstermiyor sonradan vizede öyleleri denk geliyo yoksa güzel severim çokta değer verrim zaman da ayirrim fazlasıyla sabah gözümü açtığımda başlar uyuyana kadar zaaman ayirrim
Sürekli başkalarında kusur aramak seni yormuyor mu? Yani eğer onlar diğerleriyle yapabiliyorsa o zaman sıkıntı da biraz bizde değil midir?
Değer vermek gerçekten sevmek ne zamandan beri suç olmuştur bunu hakeden insanlar da var illaki görüyoruz ama bize doğrusu denk gelmiyo denk gelen sevgi kullanan insanlar
Evlenirsen 1 kadın
Evlenmez isen hepsi senin
O zaman Allah aşkına o aşk yazısını kaldır 😀
Bu aşk başka aşk
kadınlara has bişey bu bence
Ama yaşıtlarınızın çoğu evleniyo, size evlenme diyen evli erkekler akşam soluğu yine eşlerinde alıyorlar bir sıcak çorba giriyor hiç değilse midelerine. Madem bu kadar güzel, size evlenme diyenler neden boşanmıyor, bunu akıl edemiyor musunuz?
sen neden başkasına bakıyorsun ki.
Sen neden bakmıyorsun? Üzgünüm ama kendi yaşıtınız değilmiş gibi sorumsuzca davranmanızı “başkalarına bakma hayatını yaşa” gibi kelimelerle örtüyorsunuz. İstenmiyorsanız istenmiyorsunuzdur Bekli bir yaşa gelip de kendi soyunu bile devam ettiremiyorsan ettiremiyorsundur. Bazıları sizi komik ve gülünç egolu kelimelerle mutlu edebilir. Acı gerçekler çoğu kişiye zor gelir. Herkes önünüze gelince en iyisini yapmışsın derler arkanızdan kesin bi sorunu var derler. Tabi ki sen yine de böyle mutluysan, sorun yok. 😊
Üzmez olur mu üzer tabi
Kısmet