Kişilik & Karakter Vücudunda dini figürler taşımak doğru mu? engnnnlyda Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bence farketmez ama bazısı yanlış buluyor siz ne düşünüyorsunuz? Vücudunda dini figürler taşımak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kişinin kendi kararı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Karı taş gibi diyen abi gibilerden iğreniyorum 1 10 Yorumla engnnnlyda 1 yıl neden peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eşlerine üzülüyorum Yorumla engnnnlyda 1 yıl bekarsa? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zaten o konu bir gün evlenicek ya da sevgilisi olucak Yorumla engnnnlyda 1 yıl hmm sen katıksız bi aitlik isteyenlerdensin o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok zor olmamalı sadık olmak bak ben birini bepeniyorum ama yanındayken yüzüne bile bakmıyorum sapık mıyım izliym Yorumla engnnnlyda 1 yıl hoşlandığın erkeklere mi bakmıyosun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet beğeniyorum ama uzun uzun ona bile bakmıyorum edep denen bişey var çünkü Yorumla engnnnlyda 1 yıl peki libidonu tetikliyor mu çok yakışıklıysa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sana yazabilir miyim 2 dk Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karı taş gibi 1 2 Yorumla engnnnlyda 1 yıl konumuz bu değildi ama sana hak veriyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Direkt asıl konuya daldım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Nerde dini figür 1 2 Yorumla engnnnlyda 1 yıl haç var ya boynunda Yorumla engnnnlyda 1 yıl dikkatin dağıldı galiba Yorumla
SorryImnotreadyyet Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 894 cevap paylaştı. Nıoo 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kişinin kendi kararı
Karı taş gibi diyen abi gibilerden iğreniyorum
neden peki
Eşlerine üzülüyorum
bekarsa?
Zaten o konu bir gün evlenicek ya da sevgilisi olucak
hmm sen katıksız bi aitlik isteyenlerdensin o zaman
Çok zor olmamalı sadık olmak bak ben birini bepeniyorum ama yanındayken yüzüne bile bakmıyorum sapık mıyım izliym
hoşlandığın erkeklere mi bakmıyosun
Evet beğeniyorum ama uzun uzun ona bile bakmıyorum edep denen bişey var çünkü
peki libidonu tetikliyor mu çok yakışıklıysa
Sana yazabilir miyim 2 dk
Karı taş gibi
konumuz bu değildi ama sana hak veriyorum
Direkt asıl konuya daldım
Kadın kim abi boş ver dini figürü
Nerde dini figür
haç var ya boynunda
dikkatin dağıldı galiba
Değil