Benden bir b0k olmaz mı?

25 yaşına geldim işsizim. İş ariyorum bulamıyorum. Bulduğum işler ağır sanayi onlar da asgari ücret teklif ediyor bazıları bir veya iki bin fazladan veriyolar. Ama oralarda da sürekli sakatlık geçirdiğim için tercih etmiyorum. Mağaza sektörüne basvuruuyorum onlar da bayan arıyoruz diyorlar. Liseden muhasebe cikisliyim. Yetiştirilmek üzere ilanlar var ama hepsi kadın istiyor. Özel güvenlik işlerinde sürekli baskı mobbing uyguluyorlar. Maasimizdan kesintiler oluyor ve 12 saat çalıştırıyorlar komik rakkama. Üniversite mezunuyum. İş güvenliği okudum onda tecrübesiz olduguk icin kimse ise almıyor. Mühendislik çıkışlı kişileri alıyorlar. Ben ne yapacağım bilmiyorum. Sürekli iş arıyorum bulduguk isler Zoe şartlar altında insanı olmayan işler ve komik rakkamlar veriliyor. Muhasebe iş güvenliği gibi elimde iki tane mesleğim var. Ama mesleğimi yapamıyorum. Ya kadın olmam gerekiyor ya da tecrübe. Cinsiyetimi değiştiremiyorum. Tecrübe kazanmam için herhangi bir şirket bayan iş vermiyor tecrübe kazanamiyorum. Söyleyin ben ne yapiyim? İntihar mi ediyim? Ne yapiyim?
Benden bir b0k olmaz mı?