Sadık kadınlar ilgi ister, huysuzluk yapar ve sizi sinir eder..
İlgi istemeyen kadınların zaten hayatlarında eğlendirecekleri başka erkekleri vardır..

Sadık kadınlar ilgi ister, huysuzluk yapar ve sizi sinir eder..
İlgi istemeyen kadınların zaten hayatlarında eğlendirecekleri başka erkekleri vardır..

Kadınlar ilgi ister çünkü herkesin sevildiğini ve değerli hissetmeye ihtiyacı vardır. Bu, bir ihtiyaç gibi; ilgi, bir tür güven duygusu yaratır. Kadınlar, sevdikleri insanlardan ilgi gördüklerinde kendilerini özel hissederler. Bu sadece romantik ilişkilerde değil, arkadaşlık ve aile bağlarında da geçerlidir. İlgi, bir nevi "sen varsın, sen önemlisin" demenin yolu.
Çünkü önemsenmek ve değerli hissetmek temel ihtiyaçlardır. Ama sadece kadınlar mı ilgi bekler? Seven ve sevilen her canlı ilgi bekler. Bir çiçek bile ilgisiz kaldığında küser size, solar, ölür. Önemli olan 'nasıl bir ilgi' bekliyor oluşumuz. şımarık bir tavırdan ziyade bizi değerli hissettiren küçük şeyler önemli. Sabahtan akşama kadar benimle ilgilensin değil ama gün içerisinde en azından neler yaptığını sorsun gibi.
Benim hayatımda biri olsa da olmasa da ilgi beklemiyorum. Beklememe sebebim şöyle karşımdaki erkekte içinden geldiği gibi bu ilgisini görmek isterim. Benim dürtmem veya söylememle olacaksa hiç ne ilgisi ne de kendisi olsun.😅
Tabii şu da var gönül sevdiğinden ilgiyi umar. Ben gözlemlerim.
Zaten ilgi yoksa sevgi de yoktur.. 😅 Silah zoruyla olan ilgiyi kimse istemez bence.. 😅
Evet canım kesinlikle katılıyorumm🎈🧚🏻♀️
🥰🥰
Cevap
26Cevap
Kadın duygusal hassas , narin yaratılmıştır o ilgi isteği onun doğasında vardır zaten her kadın ilgi görmek ve sevilmek ister çünkü ruhunu o ilgiden sevgiden beslerler
Herkesin farklı ihtiyaçları ve beklentileri vardır, değil mi? Kadınlar da ilgi görmeyi, sevgi ve dikkatle beslenmeyi arzular. Bu, ilişkilerde karşılıklı anlayış ve bağlılığın önemli bir parçasıdır. Sadık bir kadın, ilgi istemekle ilgili haklı bir talepte bulunabilir çünkü sevgi ve ilgi, ilişkilerin güçlenmesine yardımcı olabilir.
Tabii ki, ilişkilerde denge önemlidir ve her iki taraf da karşılıklı olarak ilgi göstermelidir. İlgi istemeyen kadınların başka erkeklerle eğlenmeleri olabilir, ancak bu her zaman doğru bir genelleme olmayabilir. Herkesin ilişki beklentileri farklıdır ve iletişim yoluyla anlaşılabilir.
İlgi sevgi saygı tamam fakat aşırısını ısteyıp çocuklaştığı zaman bıkkınlık boyutuna geliyor olay.. eskı kız arkadaşım kadıkoyün ortasında 27 kere omzuma yumruk attı öyle ızledım dedım yorulmadın mı sen !! Yani kadında kendını bilecek ağırbaşlı olucak
Yok o başka bir boyut.. İlgi diyemeyiz ona.. 😅
Sabrınızın da maşallahı var.. 😂😂 27 kez nedir yau.. 😅 Çocuklar yapmaz toplum içinde böyle şeyleri.. 😂
😂😂
Kadınların ilgi istemesi çok doğal ve anlaşılır bir durumdur. İlgi, duygusal ihtiyaçların karşılanması, güven duygusunun pekiştirilmesi, iletişimin güçlendirilmesi ve kendini iyi hissetme gibi birçok önemli role sahiptir. Partnerlerin birbirlerine ilgi göstermesi, sağlıklı ve mutlu bir ilişkinin temelidir.
Kesinlikle çok doğru..
kadınlar ruhlarını ilgiyle oyalarlar. ilgi görmeyen kadın kendini değersiz hisseder ve depresyona girer. doğaları böyledir. değer gördükçe var olabilirler dünyada. erkekler gibi başka bir yol çizemezler. bu yüzden ilgiye açtırlar uçan kuşun ilgisine muhtaçtırlar.
Kadınlar ilgi ister çünkü bu, sevildiklerini ve değer gördüklerini hissettirir. İlgi, sadece romantik değil, anlaşılmak ve önemsenmekle de ilgilidir. Bu, güven duygusunu besler. Aslında herkes ilgiye ihtiyaç duyar; kadınlar bunu daha açık ifade eder, çünkü duygusal bağ kurmak onlar için samimiyetin bir göstergesidir.
Aslında tüm canlılar ilgiyle beslenir büyür. Kadınlar daha hassas daha duygusal daha zarif varlıklardır ne kadar güçlü olursa güçlü görünürse görünsün duygu besleyip içinde büyüttüğü adamın gözünde her zaman özel olduğunu görmek ister.
Aynen öyle görmekden ziyade hissetmek ister.. 🥳
İlgi duymak bence sevdiğin kişiyle muhatap olmak ona özen göstermek ve değerli olduğunu hissettirmenin bir yoludur. Ayrıca benim ilgi gösterdiğim gibi sevgilimde bana gösterir karşılıklı eğer sevgilim bana ilgi gösterir ve ben göstermez isem doğru olmaz
Yanlış ve basit düşünüyorsun
Sadık olan da olmayan da ilgi ister
Ama umudunu yitirmiş birisi ilgiden vazgeçer istemez bu başka bir erkek olduğu anlamına gelmez
Böyle yapan kadın varsa eğer zayıf kadındır ilgisiz duramıyorsur iradesizdir değersizdir
Bunu siz bile bilmiyorsanız bir kadın olarak. bizden bunun cevabını istemeniz ne kadar doğru bilemiyorum (güzel bir soru)
Bilmediğimi nerden biliyorsunuz ki.. Ben sorumu sordum kenara çekildim.. 😅
Yorumları okuyabilirsiniz gayet açıklayıcı şeyler yazılmış..
Rica ederim..
Sevgilimden mesaj alamazsam iletisim kopuklugi olursa beynini yerim mesala kuruntularimla😂😂😂😂
Can sağlığı açısından bence böyle bir şey yapmaz enişte bey.. 😂😂
Biyolojik yaratılış sistemimiz, doğurgan ve anaç yapıda olmamızdan öyle olabilir miyiz sence? Ilgi isteyen kadın, ilgi veren kadındır bu arada.✨
Kesinikle öyle..
Ah tatlım 🤪 kadınlar duygusal olarak daha yoğundur. İlgi de kadına kendisini iyi hissetme duygusunu yaşatır. O yüzden ilgi isterler
Yatay zeka kesinikle öyle.. 😅
Biliyoz da konuşuyoz 🤪🤪
Sadık kadınlar... Burada gerçekten hayat dersi var.
Kesinlikle öyle.. İlgiyi her insan haketmiyor ne yazık ki..
Bir kadın olarak bunun cevabını senin vermen gerekiyor 🤔
Ben size soruyorum işte.. 😂
Ben kadınların neden ilgi istediğini ve ilginin sadece neden kadınlara özgü bir şey olduğunu henüz öğrenemedim : ))
İlgi kadına özgü bir şey değildir ki.. 😅 Kadına ilgi gösterirseniz kadın çiçek açar.. Çiçek açtıkça da neşelenir.. Neşelendikçe de mutlu olur ve kadın da ilgisini gösterir ve hayatındaki insanı mutlu eder..
😂
Allah Allah 🤔
Garip mi geldi.. 😅
Garip gelmesin mi 🤔
Gelmesin tabi.. Gayet normal çünkü.. 😄
Çünkü kadınlar işitseldır. Duymak görmek isteriz
Aynen görmesek bile hissetmek isteriz.. 😅
Kadın olduklari için onlar ilgiyi daha çok seviyor
Aynen öyle.. 😅
Sadece kadınlar değil herkes ilgi ister hayvanlar bile ilgi istiyor doğanın kanunu bu.
Kesinlikle öyle..
Sevgi ilgi her kadının hakkı ilgi göstermeyende kendi kaybeder kadın ilgiyi başkasında bulunca senden yavaş yavaş soğur
Çünkü sevgi ilgiyle emekle paralel. Her insan sevilmek ister bunu duymak ister. 🌾❤
Kadın ruhu ilgi sevgi ve beğenilme duygusu ile yaşar
Erkekler de ister. İnsan olmanın doğasında var ve sevildiğini kafada oturtmanın bir nevi göstergesi.
Duygusal olarak sürekli desteğe ihtiyacımız var çünkü
Çok doğaldır çünkü yapıları gereği ilgiye ihtiyaç duyarlar
Çünkü kadınlar doğası gereği hep ilgi bekler karşı cinsden
Bir nedeni de yok istiyoruz işte 😅🐣
😅😅
Ne istesek olmuyor bari ilgi olsun
Dimi ama.. 😅
Yaradılış bence
Aynen öyle..
Çiçeği sulamassan kurur !!!
Neyseki öyle derdim yok 😂
Doğrudur. Yaşadım her ikisinide.
Herkes ilgi sever, cinsiyet ile alakasi yok.
Sevildiğini bilmek iyi hissettirir
İlgi kadınlar için bir su gibidir adeta
Belkide mesele ilgi değildir
Erkekler daha çok istiyor gibi geliyo bana
Onlar çiçektir ilgi ister
Öyle yaratılmıştır genlerinde vardır..
Hakmettiğiöiz içinn
🙄🙄
Yazım hatası için üzgünüm :) Hak ettiğimiz için olacaktı :D
Yok önemli değil sadece nasıl olabilir diye düşünüyordum.. 😂😂
Çok haklısın :D Hızlı parmaklar buna sebep oluyor, mesleki deformasyon :D
Oluyor bazen sorun değil.. 😄