Kişilik & Karakter İnsan yalnızlıktan ölür mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ölen var mı:)Her şekilde öleceğiz de İşte maksat muhabbet 😀 İnsan yalnızlıktan ölür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ölmez sürünür 1 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ölmez 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kesin bilgi mi Yorumla Pamuksekerofficall 1 yıl Daha ölmediğime göre😅 Yorumla Soran 1 yıl Ben de ölmedim hatta tek daha iyi dedim ama insan biri olsun diyor yani Yorumla
EfsunHanedar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Daha uzun yaşar. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Daha uzun yaşamak çok mu iyi bir şey Yorumla
Abdullah_24 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Ölür 1 0 Yorumla
Seefdrsn Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Biz daha olmedik 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hayırlısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ölmez sürünür
Ölmez
Kesin bilgi mi
Daha ölmediğime göre😅
Ben de ölmedim hatta tek daha iyi dedim ama insan biri olsun diyor yani
Daha uzun yaşar.
Daha uzun yaşamak çok mu iyi bir şey
Ölür
Biz daha olmedik