Kişilik & Karakter Hiç Mutluluğun kursağında kaldı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor En Mutlu olduğun an doğru insanlarla olman gerektiği andır !Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyinEn mutlu olduğun anda hiç yere çakıldın mı? Hiç Mutluluğun kursağında kaldı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Pinarkrty Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kursakta öyle bir yer ki, haznesi çok geniş. İçinde sadece mutluluğu değil; hevesleri, dostlukları, hayalleri de içinde barındırıyor. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. mutlu olmadım ki 1 0 Yorumla
User_21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aileme karşı hep oluyor Bide eski sevgilimde olmustu 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Olmasın Yorumla User_21 1 yıl Ailemi mi sileyim napim Yorumla Soran 1 yıl Hayır bakış açını değiştir Yorumla User_21 1 yıl Ne yani napiyim Yorumla Soran 1 yıl Eskiye bakma …. Beklentite girme… sadece sev… ailene sahip çık… iletişimini en üst seviyede düzgün kıl.. Yorumla User_21 1 yıl Iletisimimde sorun yok eskiye de bakmıyorum beklentim de yok Yasamayan anlamaz böyle tavsiye vermekle olmuyor Yorumla Soran 1 yıl Bilemem ki tavsiye değil iyi dilek Yorumla User_21 1 yıl Yok bazı şeylere olaylar insanlar vs vs iyilik biryere kadar sonrası yaramaz somurulursun Yorumla Soran 1 yıl Yarar güven bana Yorumla User_21 1 yıl Dedigimi tekrar ikuyun bazı insanlara yaramaz ve yasamadan ne dedigimi bilemezsibiz Yorumla Soran 1 yıl Bilemeyiz elbet Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok o yüzden hayatta iyi giden şeyler söylenmemeli. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl mesela Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Eski sevgilim yüzünden kaldığı olmuştu. İyi ki de olmuş. Her şeyi daha net görmemi sağladı. Her şerde bir hayır varmış gerçekten:dd 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kaldi maalesef ama sonra akıllıdık çok umut etmeneyi hayal kurmamayi öğrendik beklentilerini küçük tutarsan yere çakılınca çok canın yanmaz 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Kaldığını biliyorum ama hatırlayamıyorum anılarımı. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet bir kişi ve bir hayal kaldı kaldı kursağımda.. 1 0 Yorumla
ghereviz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl sevdiğim kişinin koynunda mutlu mutlu yatarken dış görünüşümle dalga geçtiği an 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Artık çakılmıyotum fazla. Evet hevesim kursağımda kalıyor ama artık kimseyi en degerlim yapmıyorum 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaldı daha yeni... Olsun be 🙄 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Olmasınnnn Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Keşkeee Yorumla Soran 1 yıl Keşke yok olmamalı Yorumla m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 1 yıl Öyleli keşkelerden değil Yorumla
sargonvalhaal Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Mutluluk ne yeniyor mu (mutlu oluyor gibi olur yere cok cakıldım) 1 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet kaldı mutluluğum kursağımda 1 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl hemde nasıl 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl? Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Kimse mutluluguma engel olamaz 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet oldu 1 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Kaldı 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Oldu öyle bi 1 0 Yorumla
caner22828 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Çoooookkkkk 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Haydaaa nasıl Yorumla caner22828 1 yıl Hangi birini anlatayim Yorumla Soran 1 yıl Örnek insanlara ibret olacak bir tane Yorumla caner22828 1 yıl Bu saatten sonra insanlar umurumda değil benim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kursakta öyle bir yer ki, haznesi çok geniş. İçinde sadece mutluluğu değil; hevesleri, dostlukları, hayalleri de içinde barındırıyor.
mutlu olmadım ki
Aileme karşı hep oluyor
Bide eski sevgilimde olmustu
Olmasın
Ailemi mi sileyim napim
Hayır bakış açını değiştir
Ne yani napiyim
Eskiye bakma …. Beklentite girme… sadece sev… ailene sahip çık… iletişimini en üst seviyede düzgün kıl..
Iletisimimde sorun yok eskiye de bakmıyorum beklentim de yok
Yasamayan anlamaz böyle tavsiye vermekle olmuyor
Bilemem ki tavsiye değil iyi dilek
Yok bazı şeylere olaylar insanlar vs vs iyilik biryere kadar sonrası yaramaz somurulursun
Yarar güven bana
Dedigimi tekrar ikuyun bazı insanlara yaramaz ve yasamadan ne dedigimi bilemezsibiz
Bilemeyiz elbet
Çok o yüzden hayatta iyi giden şeyler söylenmemeli.
Nasıl mesela
Eski sevgilim yüzünden kaldığı olmuştu. İyi ki de olmuş. Her şeyi daha net görmemi sağladı. Her şerde bir hayır varmış gerçekten:dd
Kaldi maalesef ama sonra akıllıdık çok umut etmeneyi hayal kurmamayi öğrendik beklentilerini küçük tutarsan yere çakılınca çok canın yanmaz
Kaldığını biliyorum ama hatırlayamıyorum anılarımı.
Evet bir kişi ve bir hayal kaldı kaldı kursağımda..
sevdiğim kişinin koynunda mutlu mutlu yatarken dış görünüşümle dalga geçtiği an
Artık çakılmıyotum fazla. Evet hevesim kursağımda kalıyor ama artık kimseyi en degerlim yapmıyorum
Kaldı daha yeni... Olsun be 🙄
Olmasınnnn
Keşkeee
Keşke yok olmamalı
Öyleli keşkelerden değil
Mutluluk ne yeniyor mu (mutlu oluyor gibi olur yere cok cakıldım)
Evet, mesela koyanlar oldu...😒
Kaldı, doğru anda yanlış insanla
İllaki olmuştur ama şu an hatirlayamadim
Evet kaldı mutluluğum kursağımda
hemde nasıl
Nasıl?
Kimse mutluluguma engel olamaz
Çok kereler kaldı
Ohoo
Evet oldu
Kaldı
Kaldığı oldu