Kişilik & Karakter Siz bir şey anlatmadan sizi anlayan insanlar var mı? s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hani vardır ya canın sıkkın olsa anlar, sinirli olsan anlar, derdin olsa hemen anlar bir şeyler yapmaya çalışır.. Siz bir şey anlatmadan sizi anlayan insanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Var evet ama anlamak isteyeni yormam anlatırım. 1 13 Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Herkese her şey anlatılmıyor ya Yorumla s LastGuest 1 yıl Bahsettiğim zaten anlatılabilecek insanlar için geçerli:) Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Tamam ne bağırıyorsun ahdhs Yorumla s LastGuest 1 yıl Anlamadın diye sfdghsd Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl 😒🙄👊🏻 Yorumla s LastGuest 1 yıl Surata bak :D Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Ne var? 😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=W7XShUNTStw Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Sabaha kadar beş karış suratla olacağıma söz verdim ondan sjss Yorumla s LastGuest 1 yıl Haydaa :D kendine sıkıntı verme de sjhsjh Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Yok bee nöbet yorgunluğu sabaha uyuyunca düzelirim Yorumla s LastGuest 1 yıl Hee :D dinlen madem Yorumla s UykuHuzurr0o 1 yıl Öyle yapıcaz artıkkk Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Var ama bu da uzun sürmez eski hallerine dönüverirler 1 0 Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Evet, ve bu çok değerli. İyi ki varlar 💕 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet ailem ve en yakın arkadaşım var.. Bakışım, duruşum yetiyor anlamalarına... 0 0 Yorumla
juıpiter Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet babam tüm yaşamımdır o benim bu dünyadaki cennetim 0 0 Yorumla
Pamuksekerofficall Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sesinden anlar... 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Var evet ama anlamak isteyeni yormam anlatırım.
Herkese her şey anlatılmıyor ya
Bahsettiğim zaten anlatılabilecek insanlar için geçerli:)
Tamam ne bağırıyorsun ahdhs
Anlamadın diye sfdghsd
😒🙄👊🏻
Surata bak :D
Ne var? 😂
https://www.youtube.com/watch?v=W7XShUNTStw
Sabaha kadar beş karış suratla olacağıma söz verdim ondan sjss
Haydaa :D kendine sıkıntı verme de sjhsjh
Yok bee nöbet yorgunluğu sabaha uyuyunca düzelirim
Hee :D dinlen madem
Öyle yapıcaz artıkkk
Var ama bu da uzun sürmez eski hallerine dönüverirler
Evet, ve bu çok değerli. İyi ki varlar 💕
Evet ailem ve en yakın arkadaşım var.. Bakışım, duruşum yetiyor anlamalarına...
Evet babam tüm yaşamımdır o benim bu dünyadaki cennetim
Sesinden anlar...
varrr 🎀🩷
Anlatmazsam nasıl aynıcak aa
Evet iyi ki'm 🌱
Hayır..