Bu yaşa kadar okuduğum için ilk defa çalışçam ayda 150 bin kazanan babamdan 5 bin tl istedim diye dediklerine bakar mısınız?

Farkındayım bu adamdan hiçbir şey almamalıyım uzun zamandır iş arıyordum şimdi de yeni buldum bu sefer de maaş bir ay sonra olduğu için bir aylık yol ücreti 3 bin tl bi de evde bi şeyler yeme içme için alsam diye en az 5 bin atar mısın dedim adama bakın ya. Geçen sene de beni Kyk yurdunda bırakmıştı sesten uyuyamama hassas olmama rağmen ve o yurtta rezillikler oldu hepsi babam yüzündendi

Bu yaşa kadar okuduğum için ilk defa çalışçam ayda 150 bin kazanan babamdan 5 bin tl istedim diye dediklerine bakar mısınız?
Güncellemeler
1 yıl
O yurtta kaldığım için sıkıntıdan o sene 4. sınıftım yurtta çok mutsuz olduğumdan ders çalışmadım pek ve okulum uzadı bu dönem okul uzama ücretini de 7 şubata kadar yatırmam gerekmiş atmadığı için onu da ödeyemiycem sanırım 600 tlyi bile
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar babamın ger pisliğe bulaşmışsın hakaretini takanlar olmuş da bulaşsam parayı da bulurdum babama ihtiyaç olmazdı